שרשור לתגובות על מודול "שירות לקוחות חינמי משודרג"
-
פוסט זה נמחק! -
-
-
@אA אני עובד על API לדעתי תכף מסיים
אני רק לא מכיר בכלל את החדר ועידה, איך סוגרים אותו? כדי שהלקוח הבא יכנס ויפתח מחדש, נפק"מ הקלטת שיחה שיהיה אפשר למצוא בקלות הקלטה של לקוח ולא צריך להתחיל לחפש בכל ההקלטה של כל היום.
ידוע לך איך סוגרים חדר ועידה בAPI או בכלל איך עושים את זה? -
@עידו
בAPI אין לי מושג, אבל החדר נסגר ברגע שהמנהל יוצא ממנו, וכן ההקלטה מסתיימת אז. -
@אA אז אם אני עושה kick למנהל החדר נסגר?
-
@עידו
לא בטוח שזה קשור, כיון שזו לא הוצאה מהחדר של המאזין אלא יציאה מוחלטת מהחדר כך שלכאו הוא יצא באופן אוטומטי -
-
@אA כתב בשרשור לתגובות על מודול "שירות לקוחות חינמי משודרג":
אשמח שתתנו הערות והארות על המודול ואשתדל לעדכן במקור
המערכת אומרת "הצינתוק הופעל בהצלחה", הצלחתי להשתיק,
אבל משמיעה את "השידור החי עדיין לא החל וכו'..."
איך אני מבטל את זה ושישמעו את המוזיקה בהמנתה,
כשביטלתי את ההודעת מערכת הזו לא היה מוזיקה בכלל, וכשהמערכת משמיעה את זה אז אחרי ההודעה הזו יש מנגינה,
תודה רבה רבה. -
@565906 תגדיר כך:
confbridge_live_no_goto=wait_live
-
@CUBASE תודה רבה!!!
יש דרך לעשות הוצאת שיחות למספר כלשהו באותה צורה? כלומר אם אני רוצה לחזור למספר שחייג לשירות הלקוחות בלי עלות יחידות? -
@565906
אין כזו אפשרות.
אתה יכול להשמיע לו שאם ברצונו לקבל שיחה חוזרת שירשם לקבלת צינתוק ואז בעצם לשלוח לו צינתוק וכשהוא יחזור הוא יועבר לשיחה, הבעיה היא שא"א לבטל את ההודעה של ניהול קבלת צינתוקים (אולי בשרות הלקוחות יסכימו), וכן שלבסוף הוא זה שיחזור אחרי שיקבל צינתוק, ואם הוא לא יענה...
אפשר שהמערכת תרשום את המספר שלו ולחזור אליו מטלפון פרטי. -
@אA דבר ראשון תודה רבה!!!
תכל'ס אני עכשיו עדיין באמצע בדיקות על המערכת,
ומשום מה כשהנציג עסוק עם מישהו בקו, אז לקוח נוסף שמנסה לחייג שומע את התפריט של השארת הודעה או המשך המתנה שאז מופנה לשלוחה 91,
הבעיה היא שבערך דקה אחרי ששומע את המנגינה זה חוזר לתפריט של השארת הודעה או המשך המתנה והנציג כן מקבל צינתוק כשהלקוח מקיש המתנה לנציג. אבל הלקוח מוחזר לשלוחה 91 שוב!!
מה יכול להיות הבעיה אצלי? -
@565906
אני ננתי קובץ של מנגינה במשך דקה כשלאחמ הלקוח חוזר לשלוחה של השיחה ומנסה להיכנס שוב.
במידה והנציג עדיין בשיחה הוא מקבל צינתוק שמבהיר לו שיש לקוח שמחכה, ואז הלוקח ממשיך לתפריט הנל וחוזר להמתנה.
לאחר דקה הוא שוב חוזר לנסות ולהיכנס וחוזר חלילה.
לדעתי הצינתוק שנשלח לנציג הגיע בזמן שהלקוח הקיש על המתנה אבל זה הוא בעצם הופעל עוד קודם שהלקוח שמע את התפריט. -
@אA כלומר? הצינתוק מגיע לפני התפריט? והנציג צריך לחזור לענות לו לפני שעולה התפריט או תוך כדי אבל לא אחרי ההקשה?
-
@565906
הנציג יוכל לענות לפני שעובר לתפריט, אבל אחרי שעבר לתפריט הוא יאלץ לחכות עד שהלקוח ישמע את התפריט, יחכה עד סוף הקובץ שמושמע לו ואז הוא יכנס אליו לשיחה. -
@אA אז מה העניין בתפריט? רק בשביל השארת הודעה?
לכאורה עדיף שלא יקיש 1 להמשך המתנה, אלא רק 2 למעבר להשארת הודעה ושההודעה תהיה קצת יותר ארוכה..?