אישור הגעה לפי מספר כרטיס
-
@אופיר
תודה רבה לך
יש אפשרות גם בגוגל שיטס? -
@קובי-י כתב באישור הגעה לפי מספר כרטיס:
@אופיר
תודה רבה לך
יש אפשרות גם בגוגל שיטס?https://f2.freeivr.co.il/topic/9221/מודל-הורדת-נתונים-מקובץ-ymgr-לגוגל-שיטס/59
-
@אופיר
איך אני יכול לעשות שלא יוכלו להיכנס עם מספר אישי אם כבר נכנסו איתו? (כך שלא יהיה לי כפילויות סתם.
תודה רבה
וכן איך אני יכול למחוק נתון שמישהו הקיש? כלומר הוא אישר את אותו כרטיס פעמיים ואני רוצה למחוק אחד שלא יהיה לי בטבלה כפילות. איפה אני יכול למחוק את הכפול?
תודה רבה -
@קובי-י למה שלא תנסה ללמוד לעומק איך השלוחה עובדת?
תקרא טוב טוב את כל האשכול עם ההגדרות של קבלת נתונים לאט לאט לומדים ומבינים הכל. -
@אופיר כתב באישור הגעה לפי מספר כרטיס:
@קובי-י חשבתי לעשות מדריך מפורט בפורום על בניית אקסל שמתעדכן מהמערכת, כמו שכתבתי פה אבל יותר מפורט עם עוד אפשרויות וכו', השאלה אם זה שימושי לאנשים או שמעדיפים להכנס לאתר לעשות הפקת דו"ח וזהו, מה דעתך?
https://f2.freeivr.co.il/topic/11197/קריאת-דוחות-באקסל-ללא-צורך-בהמרה-כלשהו?_=1682813856450
כמעט ובקשתי ממך שתעלה מדריך לענין, אבל מצאתי את זה.
אבל עזרת לי בעצם הרעיון, תודה. -
איך אני יכול לעשות שלא יוכלו להיכנס עם מספר אישי אם כבר נכנסו איתו? (כך שלא יהיה לי כפילויות סתם.
תודה רבה -
-
@אA וגם LoadLang=1 לא הכנסתי.
-
אני לא רואה שום מקום שאני יכול להגדיר שלא יוכלו להיכנס עם אותו מספר פעמיים.
תודה רבה -
-
@אופיר
לא, אבל אני צריך להגביל בכנסה לא בקבלת נתונים.
כי בקבלת נתונים מקישים רק 1 ואח"כ 2. (אישור הגעה או לא.) ואת המספר כרטיס מקישים בזיהוי, ושם אני צריך את ההגבלה. -
-
-
@אA זה יכול ליצור בעיות אם יכנס ותתנתק השיחה וכו' לא יוכל להכנס שוב
-
@אופיר כתב באישור הגעה לפי מספר כרטיס:
כן אבל תכלס הבעיה בזה שאם הוא עומד עם הכרטיסים שלו ביד והוא פתאום התבלבל איזה כרטיס הוא כבר הכניס ומה הוא עוד לא הכניס וינסה שוב את אותו כרטיס ואז את הכרטיס האחרון הוא לא ייתן לו לדווח.,
אין אפשרות של הגבלה ספציפית כניסה אחת לכל זיהוי?
בנוסף לא הסתדרתי עם מחיקת שורה של מישהו שאישר פעמיים את אותו כרטיס.
תודה רבה -
@קובי-י
דהיינו שיתן להיכנס לפי מספר טלפון וכדו'? -
בנוסף לא הסתדרתי עם מחיקת שורה של מישהו שאישר פעמיים את אותו כרטיס.
תודה רבהאיפה אתה רוצה למחוק בטלפון?
-
לא הרי יש את כל המספרי כרטיסים ולפי זה הם נכנסים, ואני רוצה שלא יוכלו להקיש את אותו מס' כרטיס פעמיים.
@אA כתב באישור הגעה לפי מספר כרטיס:
דהיינו שיתן להיכנס לפי מספר טלפון וכדו'?
-
-
@קובי-י
זה קבלת נתונים? כי אם כן יש שם אפשרות שיבדוק אם כבר הנתון הנל נמצא ואז לא נותן להכניס.