אישור הגעה לפי מספר כרטיס
-
@קובי-י כתב באישור הגעה לפי מספר כרטיס:
איך אני יכול לעשות שלא יוכלו להיכנס עם מספר אישי אם כבר נכנסו איתו? (כך שלא יהיה לי כפילויות סתם.
תודה רבה -
-
@אA וגם LoadLang=1 לא הכנסתי.
-
איך אני יכול לעשות שלא יוכלו להיכנס עם מספר אישי אם כבר נכנסו איתו? (כך שלא יהיה לי כפילויות סתם.
אני לא רואה שום מקום שאני יכול להגדיר שלא יוכלו להיכנס עם אותו מספר פעמיים.
תודה רבה -
-
@אופיר
לא, אבל אני צריך להגביל בכנסה לא בקבלת נתונים.
כי בקבלת נתונים מקישים רק 1 ואח"כ 2. (אישור הגעה או לא.) ואת המספר כרטיס מקישים בזיהוי, ושם אני צריך את ההגבלה. -
-
-
@אA זה יכול ליצור בעיות אם יכנס ותתנתק השיחה וכו' לא יוכל להכנס שוב
-
@אופיר כתב באישור הגעה לפי מספר כרטיס:
כן אבל תכלס הבעיה בזה שאם הוא עומד עם הכרטיסים שלו ביד והוא פתאום התבלבל איזה כרטיס הוא כבר הכניס ומה הוא עוד לא הכניס וינסה שוב את אותו כרטיס ואז את הכרטיס האחרון הוא לא ייתן לו לדווח.,
אין אפשרות של הגבלה ספציפית כניסה אחת לכל זיהוי?
בנוסף לא הסתדרתי עם מחיקת שורה של מישהו שאישר פעמיים את אותו כרטיס.
תודה רבה -
@קובי-י
דהיינו שיתן להיכנס לפי מספר טלפון וכדו'? -
בנוסף לא הסתדרתי עם מחיקת שורה של מישהו שאישר פעמיים את אותו כרטיס.
תודה רבהאיפה אתה רוצה למחוק בטלפון?
-
לא הרי יש את כל המספרי כרטיסים ולפי זה הם נכנסים, ואני רוצה שלא יוכלו להקיש את אותו מס' כרטיס פעמיים.
@אA כתב באישור הגעה לפי מספר כרטיס:
דהיינו שיתן להיכנס לפי מספר טלפון וכדו'?
-
-
@קובי-י
זה קבלת נתונים? כי אם כן יש שם אפשרות שיבדוק אם כבר הנתון הנל נמצא ואז לא נותן להכניס. -
@clickphone כתב באישור הגעה לפי מספר כרטיס:
@אופיר יש גם אפשרות שתשים את כל המספרי כרטיסים כמספר זיהוי למשל (ליסט אל אינפורמיישן) ובכניסה לשלוחה שיגיד אנא הקש את מספר הכרטיס ומיד אחרי זה עוד שאלה של לאישור הגעה הקש 1 ואחרי ההרשמה שיעבור ניתוק מהאיידי ויעבור לשלוחה אחרת שם ישמע לאישור הגעה לכרטיס נוסף הקש 1 לסיום 2 בהקשה על 1 עובר שוב לשלוחת הקשמה ומתחיל את התהליך פעם נוספת
אני משתמש בזה כך שההגבלה היא בזיהוי ולא בנתונים כי קבלת נתונים מקישים רק 1 או 2 (לאישור או לא)
-
@קובי-י אם תגביל את הכניסה לכל אחד לפעם אחת זה לא יגביל לו את הכניסה לטלפון אלא לפי הזיהוי שהוא מקיש, וככה זה בסדר.
-
@אופיר כתב באישור הגעה לפי מספר כרטיס:
@קובי-י אם תגביל את הכניסה לכל אחד לפעם אחת זה לא יגביל לו את הכניסה לטלפון אלא לפי הזיהוי שהוא מקיש, וככה זה בסדר.
אתה יכול גם להגדיר כניסה לפי הקשה ואז הוא יגביל את הכניסה להקשה הזו לפעם אחת.
-
-
@אA כתב באישור הגעה לפי מספר כרטיס:
אתה יכול גם להגדיר כניסה לפי הקשה
ודאי לפי הקשה, זיהוי טלפון (phone_from_list_allinformation) לא עובד ליותר מזיהוי אחד (מס' כרטיס אחד)