@sumone כתב בשליחת שיחה קולית:
החלק הכי רלוונטי לא מצורף כאן
סורי לא שמתי לב שיש גם את הסרביס..
@מ-מ-פליישער
זה כתוב בשפת #C
אני מנסה לשלוח שיחה קולית עם תוכן שאני מחליטה על ידי הממשק יש לי שם משתמש וסיסמא ויש לי חבילות של דקות שיחה. מה שקורה זה שחוזר לי קוד סטטוס 200 אבל הטוקן ריק ולא מתבצע הצינתוק- השיחה הקולית עם התוכן שקבעתי. מצרפת את הקוד שלי service.txt controller.txt אין לי כרגע מספיק ידע בנושא. אשמח ממש לעזרה....
@ayalago כתב בשליחת שיחה קולית:
אני מנסה לשלוח שיחה קולית עם תוכן שאני מחליטה על ידי הממשק יש לי שם משתמש וסיסמא ויש לי חבילות של דקות שיחה. מה שקורה זה שחוזר לי קוד סטטוס 200 אבל הטוקן ריק ולא מתבצע הצינתוק- השיחה הקולית עם התוכן שקבעתי. מצרפת את הקוד שלי service.txt controller.txt אין לי כרגע מספיק ידע בנושא. אשמח ממש לעזרה....
מה זה הפונקציה הזו:
var result = await _yemotService.MakeVoiceCallAsync(request.PhoneNumber, request.Message);
@sumone אשמח להמשיך מחר אין לי אפשרות כעת להמשיך תודה
בהצלחה.
סורי לא שמתי לב שיש גם את הסרביס..
@מ-מ-פליישער
זה כתוב בשפת #C
אוקיי.
שלחתי לך גם על זה מייל. אנא תסתכלו.
@מ-מ-פליישער כתב בשליחת שיחה קולית:
לא קיבלתי ממך מייל, טעות כנראה, לא זכור לי שפרסמתי את המייל שלי.
@מ-מ-פליישער כתב בשליחת שיחה קולית:
לא קיבלתי ממך מייל, טעות כנראה, לא זכור לי שפרסמתי את המייל שלי.
המערכת שלך נמצאת בחברה / המשווק שאני עובד בה... לכן שלחתי לך מייל.
@מ-מ-פליישער
לא אני פתחתי את האשכול, וזה לא מערכת שלי.
המשך יום מקסים
ולגופו של עניין, לא ככה מעבירים את הטוקן:
_httpClient.DefaultRequestHeaders.Authorization = new AuthenticationHeaderValue("Bearer", _token);
@מ-מ-פליישער
לא אני פתחתי את האשכול, וזה לא מערכת שלי.המשך יום מקסים
ולגופו של עניין, לא ככה מעבירים את הטוקן:
_httpClient.DefaultRequestHeaders.Authorization = new AuthenticationHeaderValue("Bearer", _token);
סורי. באמת לא ציטטתי את מי שפתח את האשכול.
@מ-מ-פליישער לגבי הטוקן איך כן נכון להעביר אותו?
ומדוע הוא מגיע לי ריק?
@ayalago
שולחים את זה משורשר בפרטמטרים.
ולא חייבים טוקן, אפשר גם לשלוח מערכת:סיסמא
@sumone איפה תכלס לשלב זאת בקוד אצלי?
@ayalago
כמו שזה כתוב במשתנה הזה למעלה
//private const string ApiUrl = "https://private.call2all.co.il/ym/api/<WebServiceName>?token=${username}:${password}"; // ה-URL של ה-API
אגב לא מומלץ להשתמש עם GPT כדי לקבל פקודות בימות המשיח (אפשר להשתמש איתו רק במה שקשור לC#),
כי בסוף ימות המשיח זה מספר מאוד מצומצם של מפתחים שעובדים עם זה (ביחס לשפות תכנות) והוא סתם ממציא.
אין בימות המשיח את הפקודות האלו:
authenticate
make-call