הדרך הפשוטה ביותר להעברת מאזין לשלוחה פנימית במערכת אחרת!!!
-
על נושא זה כבר קיימים כמה דיונים בפורום, יש את הקומבינה של @ivrפון וגם את הפיתוח של @יוסף-ח , שניהם כבר לא עובדים היום...
וב"ה עלתה בידי קומבינה חדשה לביצוע פעולה זו, ההגדרות פשוטות ביותר,
במערכת המפנה יש להגדיר:
type=routing_yemot ;מספר המערכת להפניה routing_yemot_number=0772222770 limit_call_seconds=yes limit_call_seconds_disconnect_time=1 ;כתובת השלוחה להפניה במערכת היעד limit_call_seconds_end_time_go_to=/5/5
במערכת היעד יש להגדיר בשלוחה הראשית:
;מספר המערכת המפנה, ניתן לכתוב כמה מערכות ולהפריד עם פסיק limit_call_seconds_next=0771234567,0791234567
יש להעלות במערכת היעד קובץ שקט בשם
M1167
%D7%A9%D7%A7%D7%98.wavהסבר:
מה שבעצם עשינו פה זה שהגדרנו במערכת המפנה טיימר של שנייה לשהות בשלוחה, הגדרנו שלאחר שנגמר הטיימר אז יעבור לשלוחה5/5/
, במערכת היעד הגדרנו שימשיך את הטיימר מהמערכת הקודמת ואז עוברת השנייה של הטיימר כבר במעבר למערכת השניה והמאזין מועבר לשלוחה5/5/
.כך גם המעבר לשלוחות פנימיות מוגבל רק למערכות שלכם שכתבתם בהגדרה במערכת היעד, מערכת שתפנה אליכם ולא רשומה בהגדרה - תישאר בשלוחה הראשית ולא יוכלו להיכנס לניהול וכדו'!!
בהצלחה!
-
@CUBASE גם הטריק שלך וגם שלי פורסמו לפני חצי שנה בפורום הטלפוני של @מתנסה-php-api אני מציין קרדיט כי אני לקחתי משם.
ובאמת זכרתי שפורסם עוד טריק.
הנה זה זה.
נ. ב. אם לקחת משם עדיף לציין קרדיט -
@CUBASE נפלא!
אגב, של איזה מודול ההגדרות, ראוטינג? -
@ivrפון כתב בהדרך הפשוטה ביותר להעברת מאזין לשלוחה פנימית במערכת אחרת!!!:
@CUBASE גם הטריק שלך וגם שלי פורסמו לפני חצי שנה בפורום הטלפוני של @מתנסה-php-api אני מציין קרדיט כי אני לקחתי משם.
ובאמת זכרתי שפורסם עוד טריק.
הנה זה זה.
נ. ב. אם לקחת משם עדיף לציין קרדיטהטריק שהובא שם קצת שונה, במערכת היעד מגדירים טיימר להכי הרבה זמן שניתן ואז מי שמועבר ממערכת הוא ממשיך עם אותו זמן שהוגדר במערכת הקודמת, יש בכך חיסרון שלא ניתן להגביל את המערכות שיפנו לשלוחות פנימיות במערכת שלך...
@צבי-ד-צ כתב בהדרך הפשוטה ביותר להעברת מאזין לשלוחה פנימית במערכת אחרת!!!:
@CUBASE נפלא!
אגב, של איזה מודול ההגדרות, ראוטינג?ראוטינג ימות, הטיימר זה להטמעה בכל מודול