פילטר לפי רשימות: ההעברה לשלוחה אחרת לפי הגדרות ספציפיות ללקוח לפי קובץ. מישהו התנסה בזה?
-
@eliyahu למה רק בפעם הראשונה ??
-
@33064325 ההגדרה הזאת אומרת שאם ישנה בעייה עם ההתחברות אז מועבר לשלוחה אחרת. אם היתה כבר בשלוחה אחרת התחברות לפי זיהוי אישי אז למה שפתאום שבשלוחה הזאת תהיה בעיה. לא הבנתי.
(אלא אם כן ההתחברות בשלוחה הנוכחית היא מסוג שונה) -
צודק !!!!
-
@eliyahu
אני מדבר על פונקציה של ההעברה לשלוחה אחרת לפי הגדרות ספציפיות ללקוח לפי קובץ.
הוי אומר, כשנכנסים לשלוחה, המערכת בודקת בקובץListAllInformation.ini
מה לעשות עם המאזין הספציפי.
אם הגדרתי לו לבדוק בקוד אישי, הוא יחפש את קוד המשתמש וייגש לעמודה שבחרתי, במקרה דנן זה 11, ויעשה מה שכתוב שם.
אותו הדבר אם הגדרתי לו לבדוק לפי מס טלפון.
הבעיה היא שמה קורה אם המספר הזה לא נמצא בקובץ?
אין הגדרה מה לעשות!
ואז הוא משמיע שוב ושוב את ההודעה הבאה:מספרך אינו משוייך לרשימת הכניסה למערכת, אנא צור קשר עם מנהל המערכת
, ואין מוצא אלא רק לנתק את השיחה... -
@shz
type=go_to_folder_from_list_all_information
title=פילטר
value_number=10
go_to_folder_val=yes
record_name=no
enter_id_error_goto=/5/5
enter_id=yes
enter_id_type=list_all_information
login_add_val_name=yes
say_name=val_nameוזה עובד
הוא לא משמיע את ההודעה הזו אלא מוציא את המאזין ישר לשלוחה אצלי למשל בשלוחה שם יש תפריט שאומר מספרך אינו רשום במערכת להקשה מחדש הקש 1 לרישום הקש 2 (הפניה לשלוחת רישום), ליציאה הקש 3
-
@eliyahu
זה קרה לי אם מאזינים שאושרו להיכנס ללא קוד אלא לפי רשי"ת.
והם במקרה לא מופיעים בListAllInformation.ini
.
כמובן שאני כרגע עושה ע"ז בדק בית, ודואג להכניס אותם. אבל בכדי לא לתקוע מאזינים אני מחפש פתרון למקרה ש.. -
@shz
למה זה אמור לשנות -
-
@33064325
יתכן שההבדל בינינו זה צורת הזיהוי.
אתה מדבר על זיהוי של קוד אישיenter_id=yes enter_id_type=list_all_information
ואני מדבר על זיהוי מס הטלפון
enter_id_type=phone_from_list_all_information
-
@shz
נו ו...?? -
@shz מניסיון ההגדרה הזאת עובדת גם עם phone_from_list_all_information
-
@33064325 אמר בפילטר לפי רשימות: ההעברה לשלוחה אחרת לפי הגדרות ספציפיות ללקוח לפי קובץ. מישהו התנסה בזה?:
@shz
נו ו...??קוד אישי, אם אין לו, הוא בכלל לא ייכנס למערכת.
לגבי טלפון, אם הכנסתי אותו ברשי"ת בעצם הוא דילג על הזדהות, וכעת ב ListAllInformation, הוא נתקע. -
אז תעביר כל מיש מופיע בשרי"ת 2 לדוג' ולא ברשי"3 לשלוחה שתוסיף את הID שלו לlist_all_information + ,,,,,,, (כמה פסיקים שצריך) ואת מה שצריך (לדוגמה - kal)
-
@eliyahu אמר בפילטר לפי רשימות: ההעברה לשלוחה אחרת לפי הגדרות ספציפיות ללקוח לפי קובץ. מישהו התנסה בזה?:
@shz מניסיון ההגדרה הזאת עובדת גם עם phone_from_list_all_information
זה מה שאלתי, למי יש נסיון?
מה מוגדר אצלך?
אצלי הגדרתי כך:type=go_to_folder_from_list_all_information title=זיהוי לפי טלפון enter_id_type=phone_from_list_all_information record_name=no value_number=11 go_to_folder_from_file=yes go_to_folder_default=/91 enter_id_error_goto=/91
ומחקתי את המספר שלי מהקובץ, והתוצאה שאי אפשר להיכנס...
-
@33064325 אמר בפילטר לפי רשימות: ההעברה לשלוחה אחרת לפי הגדרות ספציפיות ללקוח לפי קובץ. מישהו התנסה בזה?:
אז תעביר כל מיש מופיע בשרי"ת 2 לדוג' ולא ברשי"3 לשלוחה שתוסיף את הID שלו לlist_all_information + ,,,,,,, (כמה פסיקים שצריך) ואת מה שצריך (לדוגמה - kal)
זה לא נראה לי כ"כ פשוט, כי הקובץ שלי בנוי מהרבה אינפורמציה על כל מאזין, וכן הערך שאני נותן בעמודה 11 הוא תוצאה של משהו, כך שלא נראה לי שהאוטומציה תעבוד על זה....
היה מספיק שיוציא לי דוח מי לא מצליח להיכנס כבר היה עוזר לי משהו
והכי טוב אם ההגדרה של eror הייתה עובדת כאן... -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
כן ראיתי תמחק את שורה 3
הסבר: זה אמור לעבוד אוטומטי כך ולכן לא צריך את זה
במקרה שלך זה יוצר בעיה כיון שזה חוסם את מי שלא נמצא ברשימה מלהיכנס ביכלל לשלוחה
תעדכן -
@33064325
תודה!
זה השורה הקריטית כאן ועל זה נסוב כל הדיון...
ללא שורה זו הוא מבקש קוד אישי, וזו הגדרה לאלו שפטרתי אותם מקוד אישי....
ו @eliyahu טוען לי שמניסיונו זה עובד עם ההגדרה הזו... אני ממתין שהוא יעלה את ההגדרות שלוויש לי עוד שלוחה אותו הדבר למי שנכנס עם קוד, שם אין לי את הבעיה הזו, כי קוד שלא קיים שם לא נכנס למערכת.
הבעיה היא היכן שאני מפשל ומכניס מאזין לרשי"ת שייכנס ללא קוד, בזמן ששכחתי להכניס אותו גם לListAllInformation
-
טוב עכשיו זה רק לנסות - משהו לא מקצועי כי לא ראיתי בשום מקום שזה אמור לעבוד
תכניס בשורה ראשנה ככה
type=go_to_folder_phone_from_list_all_information
ותמחק את השורה השלישית
מי שלא מופיע שיעבור לשלוחה נוספת של פילטר שיהיה כן ככה
type=go_to_folder_from_list_all_informationאולי זה אמור לעבוד.........
תעדכן