סקר בלייב עם נתונים בזמן אמת
-
@אA אתה יכול לעזור לי באישי?
sh0897609@gmail.com -
-
-
@שלומי-הכוכב
אם אתה צריך הכי פשוט תשתמש בזה כמובן שבזה הוא יוכל להכנס כמה פעמים לשלוחה אז או שתשים פילטר ותגביל את הכניסה לפעם אחת לכל מספר ותאפס אותו כל פעם מחדש, או שתתייחס לכמות המספרים השונים שנכנסו ולא לכמות הכניסות הכללית -
@R-E-T-מערכות איך זה עוזר לי?
-
@שלומי-הכוכב כתב בסקר בלייב עם נתונים בזמן אמת:
אני לא צריך להשמיע למשתתפים שום דבר, כולם יושבים באולם, רק צריך להצביע (כמו קליקרים) ואני צריך לראות בזמן אמת או אחרי דקה לכל היותר את תוצאות ההצבעה כמה הצביעו לכל אפשרות.
עד כמה זה יהיה קל?אם זה מה שאתה רוצה שלא ישמעו כלום ורק תדע את מספר הכניסות לשלוחה אז בדוח אתה רואה את זה, אני מבין ממך שלא המערכת תקריא את השאלות והתשובות אלא אתה באופן אנושי, ואתה אומר שלתשובה --- תקישו בטלפון 1 וכו' ואז אתה יכול לראות כמה נכנסו לשלוחה 1 וכו'
-
@R-E-T-מערכות
נכון, אבל פחות פרקטי על כל שאלה להוריד כמה דוחות של כל השלוחות כדי לראות כמה נכנסו לכל שלוחה
הייתי רוצה עשות את זה בצורה מסודרת, מה ש @בוס הציע זה אחלה רעיון הבעיה היא שצריך לספור אחד אחד, אם יש דרך להוריד את הדוח בטבלת אקסל זה יהיה מעולה -
את האמת שעכשיו דווקא הצלחתי להמיר את זה לאקסל אבל עדיף אם אפשר להוריד את זה ישר לאקסל
-
-
לספור אחד אחד כמה הצביעו לכל אפשרות אלא יהיה רשום בדוח רק כמה מספרי טלפון הצביעו לכל שלוחה, אחרת אני צריך לספור בעצמי.
תעשה סנון באקסל מהקטן לגדול, ואז תבחר את השורות שכתוב בהם ספרה כל שהיא ואז הוא מראה לך לבד כמה שורות יש.
-
@שלומי-הכוכב
זה דווקא רעיון מעולה!
פשוט תשתמש בלוג הכניסות הראשי וכך תראה כמה נכנסו לכל שלוחה. -
אני רוצה לעשות שלוחה של סקר שתופעל בלייב במהלך תחרות בישיבה, ואני צריך נתונים בזמן אמת כמה הצביעו לכל דבר.
לאחר דקה אני צריך למחוק את הנתונים על השאלה הקודמת ולעבור לשאלה הבאה.
איך אני עושה את זה? -
@CUBASE
זה באמת אחלה רעיון הבעיה היא שככל הנראה השתנה הממשק של ניהול חדרי ועידה ויותר לא קיימת שם האופציה של ניהול משחק
זה באמת היה יכול להיות נח בפער
יש מצב שזה קשור לזה? -
@שלומי-הכוכב אולי מה שהבאתי לא עובד אבל הקליקי הרגיל עובד בבירור למרות ההודעה שכתוב, רק שלא תוכל לעשות את זה בשלוחה במערכת שלך אלא עם המספר שהמערכת תיתן לך...
-
@שלומי-הכוכב דווקא אני בדקתי עכשיו וזה עובד לי עד השלב של הפעלת המשחק שאז אני כותב כתובת שלוחה ולוחץ שמירה ושום דבר לא נעשה, לא מתחיל את המשחק ולא מגדיר את השלוחה, מוזר...
-
@CUBASE תן צילום מסך
-
ככה זה נראה אצלי
-
וגם אין לי מושג למה אבל מספר המערכת שמופיע למעלה זה ממש לא מספר המערכת שלי
-
@שלומי-הכוכב תלחץ על החשבון ואז תעשה החשבון שלי שם תפתח שלוחת חדר ועידה (שלוחת חדר ועידה קיימת), אח"כ תלך חזרה למסך הראשי ותלחץ על שלוחות ואז על חדרי ועידה, שם תבחר את חדר הועידה ואז תלחץ על ניהול, מכאן כמו במדריך שהבאתי
-
@CUBASE טוב מאוד
עכשיו הצלחתי