לא נפתר שאלה איזה קובץ עלי להעלות כדי שישמיע שם שלוחה
-
@מים-אחרונים
תפתח שלוחה פנימית ותגדיר מעבר לפי מחוייג לפעם אחת בשיחה, ושם תכניס קובץ של "יש לך הודעה חדשה וכו' ", כמובן שתשתיק את הביפ ו- סוף הודעות ותגדיר שבסוף יעבור לשלוחה ראשית.
עכשיו תגדיר על השלוחה הזו מעבר לפי פילטר לפי זמנים שבו תגדיר שיתן לעבור רק פעם אחת, וכשלא יתן לעבור יעביר לשלוחה הראשית. כמובן שתשתיק את ההודעות הניצרכות...
עכשיו תגדיר שבסיום כל הקלטה יעבור לשלוחה שמוחקת את הלוג של הכניסות לשלוחה (נמצא בסוף השירשור). -
@מים-אחרונים
חוץ מזה תסתכל בזה. -
@אA ראיתי, וAPI נראה לי עדיף.
תוכל להסביר לי במילים יותר פשוטות מה עלי להגדיר? -
@מים-אחרונים
במה שכתבתי או במה שהבאתי מאחרים? -
@אA לגבי ה API שהבאת
אני יודע שזה קצת סיכון כי אין לי מושג מי זה, אבל אני מעדיף.
פשוט לא הצלחתי להבין שם מה הוא מסביר -
@מים-אחרונים
איזה קטע!!
עכשיו אני רואה שהוא בעצם כתב את מה שכתבתי לך למעלה, רק בלי API.
שלב א':
תפתח בשלוחה הראשית שלוחה חדשה ובה תגדירtype=toplay_time toplay_time_end_goto=/
ותעלה קובץ בשם M0000-1
ולהשתיק את הודעת המערכת M1005
עכשיו תוסיף לשלוחה זו את ההגדרה הבאהtoplay_time_1=g.*.*.*.*.*.*.1.none
ובשלוחה הראשית תכניס
check_did_and_go_to_folder=yes check_did_and_go_to_folder_one_time=yes
ובקובץ Did_Go_To בשלוחה הראשית תכניס את מספר המערכת והשלוחה למעבר, לדוג'
0773137770=X
שלב ב':
תגדיר שבסיום ההקלטה יעבור לשלוחה אחרת שבה מוגדרtype=access_filter access_filter_delete_from=השלוחה של ההודעה. access_filter_delete_all=yes access_filter_delete_quiet=yes access_filter_delete_goto=/
דהיינו שימחוק את קובץ הכניסות לשלוחה וכך ההגבלה תרד.
בהצלחה!!!
קרדיט ל @ערוץ-הסקרים
-
@אA אז לא צריך API?
-
@מים-אחרונים
לא -
@מים-אחרונים
שים לב!
בשבילך שחוץ מהנציגים מן הסתם נכנסים גם לקוחות ואתה לא רוצה שהם ישמעו את ההודעה הנל, תגדיר במקום ההגדרה של הפנייה לפי מחוייג, לפי מחייג
ההגדרה היאcheck_did_and_go_to_folder=yes check_did_and_go_to_folder_one_check_only_phone=yes
ובקובץ תכתוב את מספר הטלפון של הנציג ואת מספר השלוחה.
בהצלחה!!!
נ.ב." שלח לחמך וכו' ", אני בדיוק עובד על מערכת מסוימת ואחרי שכתבתי לך את הפוסט למעלה אני רואה שגם אני נצרך לו ככה שחסכת לי המוןןןן עבודה.
אז תודה!! -
@מים-אחרונים
וכן שכחתי את ההגדרה של מעבר בפעם אחת
תגדיר בשלוחה הראשיתcheck_did_and_go_to_folder_one_time=yes
-
@אA כתב בשאלה איזה קובץ עלי להעלות כדי שישמיע שם שלוחה:
@מים-אחרונים
שים לב!
בשבילך שחוץ מהנציגים מן הסתם נכנסים גם לקוחות ואתה לא רוצה שהם ישמעו את ההודעה הנל, תגדיר במקום ההגדרה של הפנייה לפי מחוייג, לפי מחייג
ההגדרה היאcheck_did_and_go_to_folder=yes check_did_and_go_to_folder_one_check_only_phone=yes
ובקובץ תכתוב את מספר הטלפון של הנציג ואת מספר השלוחה.
בהצלחה!!!
נ.ב." שלח לחמך וכו' ", אני בדיוק עובד על מערכת מסוימת ואחרי שכתבתי לך את הפוסט למעלה אני רואה שגם אני נצרך לו ככה שחסכת לי המוןןןן עבודה.
אז תודה!!@מים-אחרונים כתב בשאלה איזה קובץ עלי להעלות כדי שישמיע שם שלוחה:
@CUBASE
מעל 10 וכל הזמן גודל ויורד -
@CUBASE
אז שיוסיפו את עצמם! -
אולי תכתוב על זה מדריך מסודר שיופיע לאנשים בחיפוש
-
@אA אפשר באמת לעשות לעשות פילטר לפי רשי"ת שאם נמצא ברשימה אז יתווסף לקובץ ע"י מודול הוספת ערך ואם לא נמצא אז יסיר את עצמו ע"י מודול הסרת ערך,
אבל יותר פשוט שבשלוחה של שמיעת ההודעה יהיה פילטר לפי רשי"ת כך שרק נציג יכנס לשלוחה והשאר יחזרו לתפריט הראשי
-
@אA אפשר באמת לעשות לעשות פילטר לפי רשי"ת שאם נמצא ברשימה אז יתווסף לקובץ ע"י מודול הוספת ערך ואם לא נמצא אז יסיר את עצמו ע"י מודול הסרת ערך,
אבל יותר פשוט שבשלוחה של שמיעת ההודעה יהיה פילטר לפי רשי"ת כך שרק נציג יכנס לשלוחה והשאר יחזרו לתפריט הראשיצודק!!!
@מים-אחרונים כתב בשאלה איזה קובץ עלי להעלות כדי שישמיע שם שלוחה:
אולי תכתוב על זה מדריך מסודר שיופיע לאנשים בחיפוש
נראה לך שזה נצרך?
הרי יש על זה מדריכים בפורום... -
@מים-אחרונים
בדקת את זה? -
@אA ככה מסודר?
-
@אA עכשיו אני בודק
-
@מים-אחרונים
יש לי איזו בעיה.
אני בודק אותה. -