לא נפתר כל נושאי ה'ניקוד'. מוכנים לעזור? 😉🎀
-
@CUBASE
עשיתי רשי"ת של כל באי שלוחות הצבירה,
מה עלי להגדיר שיוכלו להיכנס רק פ"א? -
@CUBASE כתב בכל נושאי ה'ניקוד'. מוכנים לעזור?
:
ותגדיר בנוסף מניעת כפילויות:
חיפשתי כזה הגדרה,
תוכל להביא קישור? -
@פלוס זאת הגדרה שלא יוכלו להיכנס מאותו ID בו זמנית
-
@CUBASE
דבר ראשון תודה! עובד!
שאלה נוספת, אביא כאן הגדרות הגבלה על ניקוד - ושום כלום, שום הגדרה לא עובדת, והמאזינים צוברים נקודות חופשי חודשי. מה עושים????שלא יצברו יותר מ: points_time_point_maximum=50 אי צבירה עד יום multiple_points_not_until_points_val=1d multiple_points_not_until_points_log=1d למשך 120 דקות אי צבירה multiple_points_not_until_points_total=120m```
-
@פלוס אתה רוצה שכשמגיעים למספר נקודות מסויים לא יוכלו לצבור כלל עוד נקודות או עד סוף היום?
-
@CUBASE
עד סוף היום.
אודה לך אם אתה זה שתעזור לי בעניין הזה! -
@פלוס יש לי רעיון קצת מסובך, בהמשך אפרט יותר
הרעיון הוא לעשות פילטר לפי נקודות שלאחריו יעבור לאקסס פילטר שיבדוק עם כבר נגמר היום ובנוסף אם יום חדש אז יעביר אותו לשלוחת הוספת ערך שתוסיף 30 (זכור לי שזה ההגבלה שלך) על הפילטר לפי נקודות, מקווה שהבנת...
אולי כדאי שתביא את כתובות השלוחות של הצבירה וכך יהיה לי יותר קל לסדר את זה -
@CUBASE
נשמע מסובך מאוד.
אבל אם זה הבררה היחידה לא תהיה ברירה.
אלו הם כתובות שלוחות הצבירה:
50/05/6
50/05/8/1
50/05/Star -
@פלוס אתחיל לסדר את זה, ייקח לי זמן אז תמתין בינתיים...
-
-
פוסט זה נמחק! -
@פלוס כתב בכל נושאי ה'ניקוד'. מוכנים לעזור?
:
- האם וכיצד יש אפשרות לעשות שלוחה בה ישמעו את סך כלל הנקודות מכלל כל המאזינים בכל המערכת? - תלוי ועומד.
-
דבר ראשון
;הוספת ערך type=add_id_to_list ;לאיפה מוסיף add_id_to_list_location_list=Points/GroupNumbers ;מה מוסיף אחרי המס' טלפון add_id_to_list_value=1 ;מעבר אחרי שרשם add_id_to_list_end_goto=/50/05/900 ;מעבר בכישלון add_id_to_list_error_end_goto=/50/05/900
תשתיק
M3411 הרישום בוצע בהצלחה. שלום ותודה
M3410 מספרכם אינו רשאי להירשם, לבירורים פנו לאחראי -
@נר-יצחק
זהו ההגדרות הקודמותtype=template_add_number template_to_add=7 template_add_ok_no_say_number=yes end_goto=/50/05/900
-
@פלוס GroupNumbers.ini
-
@פלוס (הערה חשובה: באם אתם מוסיפים את ההגדרה לאחר שהיה כבר צבירת נקודות במערכת, אז המערכת תוסיף את כל הנקודות שהמשתמש צבר בעבר גם לניקוד של הקבוצה, בפעם הבאה שהמשתמש הזה יקבל ניקוד (לאחר הוספת הגדרת הניקוד הקבוצתי), כלומר שניתן להוסיף את ההגדרה גם באמצע מבצע וכדו', והמערכת תזקף את כל הנקודות בפעם הראשונה שהמשתמש יקבל ניקוד באיזה שהוא מקום במערכת, על חשבון הקבוצה, לאחמ"כ המערכת תסמן את המשתמש הזה שהוא כבר הכניס את הנקודות שלו לקבוצה, ולא תוסיף אותו שוב.
-
type=points_say_total enter_id_type=list_all_information say_points_group=yes
-
@פלוס כתב בכל נושאי ה'ניקוד'. מוכנים לעזור?
:
@CUBASE כתב בכל נושאי ה'ניקוד'. מוכנים לעזור?
:
תמתין בינתיים...
אני כבר ממתין 11 שעות...
אמרתי לך שזה מסובך מאוד אז ייקח לי זמן...
כבר יש לי מה צריך לעשות פשוט צריד קצת לסדר את זה -
-
@CUBASE
קח בחשבון שאין אפשרות של הגבלה לפי זיהוי אישי.