טקסט לא מתעדכן
-
@Ppgishonim מה פירוש 200 קבצים בתוכנית?
ומה אתה מתכוון שלא עובד ב-UploadFile, איזו תגובה אתה מקבל?
-
@CUBASE
מה שהתוכנית עושה היא יוצרת שלוחה, ואז מעדכנת את ה ext.ini שלה, ועושה את זה בערך נגיד ל 100 שלוחות.
UploadTextFile תמיד מחזיר לי OK, בפועל תמיד יצירת השלוחה עובדת כמו שצריך ולפעמים, לא מוצא דפוס קבוע ה INI לא מתעדכן -
@Ppgishonim
להמחשת הבעיה:
הרצתי:והחזיר לי OK, בפועל הקובץ לא התעדכן.
שמתי בדפדפן את הקישור ורק אז זה יתעדכן.
אבל בפועל השרת שלי מריץ את הפקודות כמו שצריך, לפעמים חלק מהטקסטים לא מתעדכנים באופן אקראי -
@Ppgishonim כתב בטקסט לא מתעדכן:
מה שהתוכנית עושה היא יוצרת שלוחה, ואז מעדכנת את ה ext.ini שלה, ועושה את זה בערך נגיד ל 100 שלוחות.
יכול להיות שהשלוחה עדיין לא הספיקה להיווצר ולכן הקובץ לא התעדכן? אולי תנסה לשים השהיה של 3 שניות נניח בין יצירת השלוחה לעדכון הקובץ הגדרות (OK אתה מקבל גם אם השלוחה לא נוצרה)
או שתריץ את התוכנית שתיצור את כל השלוחות ואח"כ תעבור עליהן אחת אחת לעדכן את ההגדרות ככה תרוויח זמן בין יצירת השלוחה לעדכון הקובץ -
@CUBASE כתב בטקסט לא מתעדכן:
UpdateExtension זה לעדכון הגדרות שלוחה, לא לעדכון קובץ טקסט
זה עובד לקבצי טקסט שבנויים ממפתח=ערך?
-
@אופיר
עשיתי השהייה של 5 שניות, גם חשבתי ככה, זה לא עזר לצערי.
אנסה כעת ליצור את כל השלוחות ורק אז לעדכן -
@אופיר כתב בטקסט לא מתעדכן:
@CUBASE כתב בטקסט לא מתעדכן:
UpdateExtension זה לעדכון הגדרות שלוחה, לא לעדכון קובץ טקסט
זה עובד לקבצי טקסט שבנויים ממפתח=ערך?
לא, זה רק לעדכון הגדרות שלוחה, אין שם אפשרות לבחור בקובץ מסויים שיעודכן אלא רק כתובת שלוחה לעדכון
-
@אופיר
נראה רעיון טוב,
אני עכשיו יוצר את כל השלוחות ורק אז מעדכן את כל הקבצים, אבל באופן כללי נראה לך שזה באמת המצב? כי לפני זה יצרתי את השלוחה חיכיתי 5 שניות ורק אז עדכנתי -
@Ppgishonim מה הבעיה שלך לעדכן את הגדרות השלוחות כבר ביצירת השלוחה ע"י UpdateExtension??
-
@CUBASE
בעת יצירת השלוחה אפשר רק להגדיר את השם של השלוחה והסוג שלה לא?
או שאפשר עוד פרמטרים? -
אני צריך נגיד את ההגדרות האלו:
type=confbridge
conf_bridge_folder_to_play=/3/3/1/1/1/1
conf_bridge_type=admin
title=כניסת אדמין
password=3 -
-
@CUBASE
תודה,
אני מריץ:
https://www.call2all.co.il/ym/api/UpdateExtension?token={token}&path=ivr2:/3/3/1/1/1/2&type=confbridge&title=כניסה+לאדמין&conf_bridge_type=admin&password=3&conf_bridge_folder_to_play=/3/3/1/1/1/1משום מה הקובץ INI שנוצר ריק בתוך השלוחה הזאת.
אם נפשט את זה לפחות פרמטרים, גם כך:
https://www.call2all.co.il/ym/api/UpdateExtension?token={token}&path=ivr2:/3/3/1/1/1/2&type=confbridge&title=כניסה+לאדמין -
@Ppgishonim תמתין כמה דקות עד שתראה את זה באתר
-
@Ppgishonim לוקח לו לפעמים 3 דקות
-
@עידו
אבל מה זה אומר אז?
אם אני לא רואה את זה באתר זה עוד לא התעדכן בפועל אז אני לא יכול לעבור לחלק הבא של הקוד? -
@Ppgishonim זה התעדכן כבר רק לא רואים. אתה יכול לעבוד על זה עם API
-
@Ppgishonim ב-UpdateExtension תמיד לוקח זמן עד שרואים את זה באתר, בפועל אם תפנה ל-GetIVR2Dir של השלוחה - תוכל לראות במערך extIni את הגדרות השלוחה המעודכנות
-
@CUBASE
מעולה, עזרתם לי מאוד.
שאלה אולי יש לכם פתרון טוב יותר.אני מבצע פקודת copy לשלוחה שיש בתוכה חדר ועידה, ואז אני עובר בעצם על כל שלוחה לנסות לעדכן את הנתיב להפעלת חדר הועידה כי הנתיבים ישתנו בשלוחה שהועתקה.
יש דרך טובה יותר? -
@Ppgishonim עניתי לך פה