נפתר בית ספר וירטואלי - הודעה בכניסה באיזו שלוחה יש הודעה חדשה
-
שלום וברכה,
אני בונה מרחב קולי לבית ספר שלם - 8 כיתות.
כל שלוחה היא כיתה - שלוחת תפריט - עם שידור חי, השמעת קבצים והרשמה לצינתוקים חינמיים לשלוחה זו.
שלוחה 9 זה להקלטות של המורות לכיתות שלהם כשבסיום הקלטה וכו' ישלח צינתוק לרשומים לשלוחה זו.מכיוון שיש הורים רבים שיש להם כמה בנות בבית הספר, אני רוצה שכשחוזרים לקו ישמעו לדוג' "נוסף שיעור חדש בשלוחה X",
אבל שכל הורה ישמע רק הודעות על השלוחות שבהם יש לו ילדים,
לדוג', הורה שיש לו ילדים בכיתות א' וה' ישמע בכניסה לקו רק אם עלו שיעורים חדשים לכיתות אלו.הפיתרון שחשבתי עליו בינתיים,
- רשימת תפוצה לכל כתה
- השלוחה הראשית תהיה
go_to_folder
לשלוחה 11 נניח - שלוחה 11 גם תהיה
go_to_folder
לשלוחה 12, עם פילטר לפי רשימת תפוצה של כתה א', ותשמיע את הודעת הקמפיין [שתהיה "יש תוכן חדש בשלוחה 1"]. מי שברשימה ישמע את ההודעה ואז יעבור לשלוחה 12, מי שלא - יעבור מיד לשלוחה 12. - וכך להמשיך לשלוחות 12 13 14 ... 18
- רק בשלוחה 19 יהיה את התפריט הרגיל.
אשמח אם למישהו יש פיתרון טוב יותר
-
@בלויא לא ראיתי מה שהיה עד עכשיו אבל יש את זה https://f2.freeivr.co.il/topic/11290/הודעה-בכניסה-לקו-באיזה-שלוחה-הושארה-הודעה
-
@בלויא
האם תוכן ההודעה יהיה קבוע? -
@בעזרת-ה הוא יהיה קבוע לכל כיתה.
זאת אומרת, אם יש תוכן חדש בשלוחה 1 הודעה תהיה "נוסף שיעור חדש בשלוחה 1" אם יש בשלוחה 2 ההודעה תהיה "נוסף שיעור חדש בשלוחה 2" וכן הלאה.
הרעיון הוא שכיש תוכן חדש באחת השלוחות, ההורים שיש להם בת באותה שלוחה יקבלו צינתוק,
אך כיון שכאמור יש הורים המשויכים לכמה שלוחות, צריך להודיע להם מאיזו שלוחה יצא הצינתוק.
מצד שני, לא מעניין אותם לשמוע אם יש תוכן חדש בשלוחות אחרות. -
@בלויא
אז אפשר להשתמש עם הודעה לפי המצב ברשימה, אבל אולי זה מסובך יותר.
הכוונה שלי שיהיו רק שלוחות צינתוקים (בלי רשימות תפוצה), ובכל השלוחות יהיה מוגדר שישמיע הודעה לפי המצב ברשימה, ובשלוחה תהיה הודעה רק למצב "נמצא ברשימה".
היתרון: אין צורך ברשימות תפוצה.
החיסרון: שיצטרכו לשבש הגדרה בשביל לבטל את שמיעת ההודעה שיש שיעור חדש.
-
@בעזרת-ה תודה, אבל אז איך המערכת תדע לא להשמיע את ההודעה למתקשר יותר בפעם אחת [עד שיוכנס שיעור חדש]?
דבר שני, מפריע לי בעיקר זה שאני צריך 'להעביר' את המתקשר 8 שלוחות עד התפריט.
-
@בלויא
אכן צודק. אז הפתרון הטוב ביותר הוא אכן מה שכתבת מקודם. -
יש מורכבות נוספת בפיתרון שלי,
שאם אני רוצה גם לשלוח מידי פעם קמפיין רגיל לכתה ספציפית,
אני לא יכול להשתמש בהודעת הקמפיין של הכתה להשמעת ההודעה "נוסף שיעור חדש בשלוחה X"
אלא אני צריך ליצור קמפיין נוסף לכל כתה [בלי להכניס את מספרי הטלפון שלהם, אלא רק בשביל ההודעה הקבועה]. -
@בלויא לא ראיתי מה שהיה עד עכשיו אבל יש את זה https://f2.freeivr.co.il/topic/11290/הודעה-בכניסה-לקו-באיזה-שלוחה-הושארה-הודעה
-
@עידו תודה רבה! זה מקדם אותי המון!
אשמח אם יש לך רעיון שלא אצטרך ליצור שתי רשימות תפוצה עבור כל כתה (כמו שכתבתי בפוסט הקודם שלי) -