יחידות לכל משתמש, יש כזה דבר?
-
@פיתה אני הייתי עושה API שסופר את הכניסה לשלוחה, ומחשב את החידות * הזמן = מתוך חשבון המשתמש ומנתק את השיחה/מוציא מהשלוחה במקרה של תפוגת כמות היחידות של המשתמש,
כמובן שניתן להוסיף חישוב בפועל של היחידות כפי שמופיע אח"כ בדו"ח של ימות למקרה של שינויים בין החישוב לחיוב בפועל
-
@אביי-ורבא כן אבל במקרה הזה היחידות משמשות לניתוב זה לא קשור לזמן שנמצה בשלוחה
-
@פיתה זה היינו הך, הכוונה שלי היתה שבאמצעות שרת הAPI אני יכול לבצע פעולות על המשתמש במהלך השיחה ולנתק את השיחה כשנגמרות לו היחידות..
-
@אביי-ורבא ואז אני יצטרך להיות כל הזמן על המחשב לא?
-
שרת הAPI יכול לעשות את זה לבד, הוא לא צריך שאתה תספור את הדקות ותלחץ על הכפתור האדום (כמובן בהנחה שכתבו לא את הקוד המתאים)
-
@אביי-ורבא בסדר זה פתרון אבל לא מושלם
כי זה יחידות שמשלמים על ניתוב וזה לא קשור למספר הדקות שאתה על המערכת -
@פיתה אתה עקשן כמו פרד,
זה פתרון מושלם, לדעתי לפחות,
זה לא משנה איזה שלוחה זה, אני עדיין יכול לדעת מתי נכנסת לשלוחת ניתוב וכמה זמן חלף מאז.
-
@אביי-ורבא כתב ביחידות לכל משתמש, יש כזה דבר?:
@פיתה אתה עקשן כמו פרד,
זה פתרון מושלם, לדעתי לפחות,
זה לא משנה איזה שלוחה זה, אני עדיין יכול לדעת מתי נכנסת לשלוחת ניתוב וכמה זמן חלף מאז.
כן אבל אני רוצה שכשניגמר היחידות למשתמש הוא לא יוכל לנתב יותר
ואתה אומר שזה יהיה תלוי בדקות אז יכול להיות משהו שניכנס לשלוחה ובסוף לא ניתב או שהיה מלא זמן בשלוחה וזא ייקח לו מהיחידות למרות שלאר ביזבז מהם. (משלמים 0.1 יחדות על כל ניתוב)
או שלא הבנתי מה אתה אומר............ -
-
@פיתה זה דו שיח של חירשים.
אתה מתעקש לטעון שזה לא יעבוד בלי לדעת אפילו למה מה שכתבתי שצריך לעבוד, אני מודה שאולי אתה לא מסוגל להבין למה אני מתכוון אם אתה לא מכיר את פונקציות הAPI למפתחים של ימות המשיח, אבל זה לא סיבה להחליט שזה לא עובד טוב.
להבנתי בסטטוס השיחה בAPI אפשר לראות בדיוק איפה המשתמש נמצא ואז זה ניתוב חוזר שהוא בניתוב (לא בדקתי, אבל ככה זה בפעולות אחרות מהסגנון הזה..)
אל תשכח שאני בסה"כ מנסה לעזור לך, לא לעצמי -
@אביי-ורבא תודה רבה!!!
אני ינסה ונירא אם זה יעבוד -
@פיתה כתב ביחידות לכל משתמש, יש כזה דבר?:
אני ינסה ונירא אם זה יעבוד
אם אין לך ידע בתכנות, אין לך מה לנסות
-
תקח את כל השירשור הזה, תייצא אותו ואת הקישורשל ה API של ימות ותנסה להכניס לאיזה AI זה הדרך הכי קצרה
או ללכת ללמוד את המיקצוע -
-
@פיתה הפתרון שאני נתתי, הוא די דומה (לכאורה) למה ש @אביי-ורבא אמר, רק בלי API (או שלא הבנתי אות הוויות @אביי-ורבא )
פשוט כשנכנס לשלוחה שיהיה מונה דקות, שכל הזמן יתחלף, ולכל אחד יהיה מונה משלו, ברגע שנגמר המונה = נגמר היחידות, השיחה מתנתקת (העלות של השיחות זה יחידה לדקה, לא?) -
@צבי-ד-צ ועוד 0.1 על עצם השיחה
-
@עידו אז נוסיף שגם תמיד בכניסה לשלוחה ירד 6 שניות מהמונה
-
@צבי-ד-צ אפשר?
-
@עידו המונה פשוט יעבוד לפי שניות ולא לפי דקות...
הרעיון הזה עוד צריך להתבשל, הבאתי רק כיוון.