אפשר לראות מספר פלאפון שמאזינים לקו? או שזה רק בקווים גדולים שמשלמים כסף וכו'... אשמח לפירוט בנושא, תודה רבה!
-
אפשר לראות אלו מספרי לאפון מאזינים לקו שלי
או שזה רק בקווים שמשלמים כסף?
אשמח לפירוט בנושא
תודה רבה רבה!! -
@FK בזמן אמת אתה יכול לראות בלשונית 'שיחות נכנסות' באתר הניהול, להפקת דו"ח שיחות יש לך כפתור 'הפקת דוח שיחות נכנסות למערכת' באותה לשונית
-
@CUBASE כתב באפשר לראות מספר פלאפון שמאזינים לקו? או שזה רק בקווים גדולים שמשלמים כסף וכו'... אשמח לפירוט בנושא, תודה רבה!:
@FK בזמן אמת אתה יכול לראות בלשונית 'שיחות נכנסות' באתר הניהול, להפקת דו"ח שיחות יש לך כפתור 'הפקת דוח שיחות נכנסות למערכת' באותה לשונית
א'. תודה רבה רבה יא מלך!! ממש ממש עזרתי לי!
ב'. אני מנסה להוריד את הדו"ח החודשי וזה לא נותן לי
זה מה שזה כותב לי -
@FK תכתוב תאריך התחלה ותאריך סיום
-
@יב כתב באפשר לראות מספר פלאפון שמאזינים לקו? או שזה רק בקווים גדולים שמשלמים כסף וכו'... אשמח לפירוט בנושא, תודה רבה!:
@FK תכתוב תאריך התחלה ותאריך סיום
זה מה שהוא עושה לי
-
@FK תחכה 3 שעות עד השעה
16:55
-
@FK
תעבור לאתר החדש > סטטיסטיקת שלוחות > הגדר נתונים לצפייה -
@יב כתב באפשר לראות מספר פלאפון שמאזינים לקו? או שזה רק בקווים גדולים שמשלמים כסף וכו'... אשמח לפירוט בנושא, תודה רבה!:
@FK תחכה 3 שעות עד השעה
16:55
חיכיתי ותראה מה הוא כותב לי...
-
פוסט זה נמחק! -
לאחר מכן:
ובסוף:
-
@y6714453 כתב באפשר לראות מספר פלאפון שמאזינים לקו? או שזה רק בקווים גדולים שמשלמים כסף וכו'... אשמח לפירוט בנושא, תודה רבה!:
לאחר מכן:
ובסוף:
סורי שאני משגע.. אבל אני פוט חדש ובכלל לא מתמצא בזה...
אחרי שעשיתי לפי כל מה שסימנת זה עושה לי ככה
איך מתקדמים מפה? -
@FK אתה לא משגע...
עכשיו מה שנשאר לך זה פשוט ללחוץ על סטטיסטיקת שיחות ותגיד לי אם זה הולך... -
@y6714453 כתב באפשר לראות מספר פלאפון שמאזינים לקו? או שזה רק בקווים גדולים שמשלמים כסף וכו'... אשמח לפירוט בנושא, תודה רבה!:
@FK אתה לא משגע...
עכשיו מה שנשאר לך זה פשוט ללחוץ על סטטיסטיקת שיחות ותגיד לי אם זה הצלחתי לראות..!️
תודה רבה רבה אין מילים להודות לך!️