חסמתי מספר מהמערכת - והוא מצליח להכנס! 😳📲
-
@דף-חדש
ומה יש בשלוחה991? -
type=playfile title=חסומים control_play*=noop control_play1=noop control_play2=noop control_play3=noop control_play4=noop control_play5=noop control_play6=noop control_play7=noop control_play8=noop control_play9=noop control_play0=noop playfile_end_goto=/975 start=min השתקת ביפ: play_beep=no
-
@דף-חדש כתב בחסמתי מספר מהמערכת - והוא מצליח להכנס!:
@יהודה-צ-כ
ידעתי שיבקשו את זה. אז אביא, אבל שוב, אם טעיתי - איך כולם נחסמו והוא לא?מסנן בדיקה רשי"ת check_template_filter=2 חסומים ילכו ל: check_template_filter_2_blocked_go_to=/991 כל השאר ל: check_template_filter_none_go_to=/990
לשאלתך יכול להיות שאותו מאזין נמצא באיזה רשימת תפוצה , סתם זרקתי דוגמא
-
@יהודה-צ-כ
כלומר? מה? -
@דף-חדש כתב בחסמתי מספר מהמערכת - והוא מצליח להכנס!:
@יהודה-צ-כ
כלומר? מה?בדקת בזמן אמת לאן הוא מועבר?
-
@דף-חדש כתב בחסמתי מספר מהמערכת - והוא מצליח להכנס!
:
@יהודה-צ-כ
ידעתי שיבקשו את זה. אז אביא, אבל שוב, אם טעיתי - איך כולם נחסמו והוא לא?מסנן בדיקה רשי"ת check_template_filter=2 חסומים ילכו ל: check_template_filter_2_blocked_go_to=/991 כל השאר ל: check_template_filter_none_go_to=/990
תביא את כל ההגדרות שיש בשלוחה הזאת
-
@יהודה-צ-כ
אני כמעט בטוח שהוא עובר מקו אחר - ישר לתוך שלוחה ספיציפית אצלי בקו.
איך אני יודע? הוא עקף אפי' סיסמאות.אני פתאום רואה אותו על המסך מופיע - ישירות לתוך שלוחות מסויימות.
-
:
@יהודה-צ-כ
אני כמעט בטוח שהוא עובר מקו אחר - ישר לתוך שלוחה ספיציפית אצלי בקו.
איך אני יודע? הוא עקף אפי' סיסמאות.אני פתאום רואה אותו על המסך מופיע - ישירות לתוך שלוחות מסויימות.
אם ככה העניין אך ורק בשליטתך, אם יש לך מספר כלשהו שמפנה לשלוחה פנימית אצלך, זה הפיתרון לתעלומה...
-
@יהודה-צ-כ
את שלוחה 991 הבאתי.
אח"כ הם מועברים לשלוחה 975.
ושם מוגדרניתוק type=hangup
-
:
@יהודה-צ-כ
את שלוחה 991 הבאתי.
אח"כ הם מועברים לשלוחה 975.
ושם מוגדרניתוק type=hangup
התכוונתי לשלוחה ראשית/ השלוחה עם הפילטר רשימת תפוצה
-
@יהודה-צ-כ
יש לי אכן.
אבל ---- גם שם, כל מספר חסום - מופנה ישירות לשלוחת החסומים. בדקתי.
ובכלל, אני רואה לאיזה מספר הוא מתקשר, והוא מתקשר מהמספר האמיתי הראשי. -
type=menu check_did_and_go_to_folder=yes check_did_and_go_to_folder_one_time=yes say_name=yes login_add_val_name=yes enter_id=yes enter_id_type=phone login_add_val_name_folder=/970 delete_id_exit=yes record_name=no create_tts_add_val_name=yes שלוחת הסולמית hash_extension=yes
-
:
@יהודה-צ-כ
יש לי אכן.
אבל ---- גם שם, כל מספר חסום - מופנה ישירות לשלוחת החסומים. בדקתי.
ובכלל, אני רואה לאיזה מספר הוא מתקשר, והוא מתקשר מהמספר האמיתי הראשי.בלשונית שיחות נכנסות זה יראה לך מספר שונה רק במספר משוייך , אז בכל זאת יכול להיות שהוא התקשר למערכת שמפנה לשלוחה פנימית אצלך, תנסה לחסום אותו על ידי פילטר רשימת תפוצה, גם מהשלוחות הפנימיות שמועברים אליהם המספרים השונים
-
:
type=menu check_did_and_go_to_folder=yes check_did_and_go_to_folder_one_time=yes say_name=yes login_add_val_name=yes enter_id=yes enter_id_type=phone login_add_val_name_folder=/970 delete_id_exit=yes record_name=no create_tts_add_val_name=yes שלוחת הסולמית hash_extension=yes
איזה שלוחה זה?
-
@דף-חדש
אולי הוא עלה על סיסמת הניהול?
תוריד לוג שלהשיחות הנכנסות, אולי תראה באמת שהוא מגיע דרך קו אחר, יש תיעוד של זה. -
@זרח כתב בחסמתי מספר מהמערכת - והוא מצליח להכנס!
:
@דף-חדש
אולי הוא עלה על סיסמת הניהול?
תוריד לוג שלהשיחות הנכנסות, אולי תראה באמת שהוא מגיע דרך קו אחר, יש תיעוד של זה.אבל איך הוא נכנס למערכת ? כל עוד הוא לא הוציא את עצמו דרך האתר מרשימת התפוצה / ביטל את החסימה, הוא לא יכול להיכנס דרך הפלאפון גם אם הוא יודע את הסיסמה. (כל החסומים אצלו מועברים לשלוחת השמעת קבצים ומשם לניתוק)
ו @דף-חדש לא אמר משהו בנוגע לזה שאיכשהו הוא יוצא מהרשימה, הוא נמצא בה ובכל זאת נכנס. -
@יהודה-צ-כ
אולי להשתמש ברשימה שחורה, במקום ברשימת תפוצה. -
:
@יהודה-צ-כ
אולי להשתמש ברשימה שחורה, במקום ברשימת תפוצה.אני מאמין שהוא נכנס דרך מספר משני (לא משוייך) לתוך שלוחה פנימית, @דף-חדש בעצמו אמר שנראה לו שהוא נכנס לשלוחה פנימית
-
@יהודה-צ-כ
גם את השלוחה הפנימית אפשר לחסום עם רשימה שחורה.
אם השאלה מה בדיוק קרה, אני לא יודע, אבל אם @דף-חדש מחפש פיתרון, כנראה שזה יעבוד. -
:
@יהודה-צ-כ
גם את השלוחה הפנימית אפשר לחסום עם רשימה שחורה.
אם השאלה מה בדיוק קרה, אני לא יודע, אבל אם @דף-חדש מחפש פיתרון, כנראה שזה יעבוד.כשכתבתי את ההודעה הקודמת התכוונתי שנראה לי שהבנתי מה הבעיה , ולכן לא נצטרך להגיע לרשימה שחורה...