מודל רואטינג
-
@שמואל @ימות-המשיח יש לך מושג כי זה מה זה דחוף....
-
אם בזה אתה צריך עזרה אז תסביר שוב כי לא הבנתי אותך.
ב.שלוחה פשוטה שלי אני פון- תוכל לחייג מהזהוי הרצוי(משויך כמובן) לאן שתרצה . זה לא עובד?ואם אתה לא מצליח לבטל הגדרת שליחה למייל למה זה דחוף, מקסימום...
-
@הלאה-תמיכה-בילודה אמר במודל רואטינג:
אם בזה אתה צריך עזרה אז תסביר שוב כי לא הבנתי אותך.
ב.שלוחה פשוטה שלי אני פון- תוכל לחייג מהזהוי הרצוי(משויך כמובן) לאן שתרצה . זה לא עובד?ואם אתה לא מצליח לבטל הגדרת שליחה למייל למה זה דחוף, מקסימום...
בקשר להודעה הזו
@יהונתן-כץ אמר במודל רואטינג:
@רבי-יצחק בעיקרון אם המספר שמוגדר בהגדרות מתקדמות מתקשר למערכת אמור להיות אפשרות להקיש מספר ולהתקשר אליו בזהוי המערכת, נכון?
למה אצלי זה לא עובד? -
@הלאה-תמיכה-בילודה בזה מוטולה כבר עזר לי... אני צריך לבטל את ההקלטה ולא מצליח... וזה חופר!!!!!!!!!!!!!
-
@מוטלה @הלאה-תמיכה-בילודה @רבי-יצחק יש למישהו מושג איך מבטלים הקלטת שיחות למייל????????????????????????????????????????????????????????????????????..??
-
@יהונתן-כץ תסתכל כאן (פתח קישור בכרטיסיה חדשה)
-
-
@מוטלה ???? זה משגע!!!!!!!!!!!!!!
-
@יהונתן-כץ
פעם היה לי מקרה דומה
ולמעשה מחקתי את כל ההגדרות בשלוחה והרכבתי את השלוחה מחדש והעניין בא על מקומו בשלום
בברכת נסה ועדכן -
@פיסטוק-חלבי נוסה כבר כמה פעמים....
כל פעם שאני פותח את המייל יש עשרות מיילים שאני לא צריך... -
@יהונתן-כץ תפתח מייל יחודי לקו ותחליף בהגדרות משתמש- גם אצלי אותו דבר.
-
@רבי-יצחק אמר במודל רואטינג:
תפתח מייל יחודי לקו ותחליף בהגדרות משתמש
אבל יש הרבה דברים שאני חייב לקבל...
@רבי-יצחק אמר במודל רואטינג:
גם אצלי אותו דבר.
הגדרת את אותו הגדרה וזה עדין שולח?
-
שלום @מוטלה @רבי-יצחק @פיסטוק-חלבי
כשהגדרתי את השלוחה כראוטינג ראיתי שיש אפשרות לדוח יומי, עכשיו בדקתי בשירשור שם ולא מצאתי, הורידו את זה או שסתם לא מצאתי?
תודה רבה מראש -
@ מישהו יכול לעזור?
-
@יהונתן-כץ זה עדיין כתוב תראה כאן (פתח קישור בכרטיסיה חדשה)
-
@מוטלה תודה רבה
אני רוצה שישלח פעם ביום (לא אחרי כל שיחה) דו''ח (לא את ההקלטות) יש אפשרות כזו?
תודה מראש...
-
גם אני לא הצלחתי להסיר את שליחת ההקלטות למייל.
עשיתי יצירת מסנן לארכיון והכל בא על מקומו בשלום...
פעם ביום אתה יכול להיכנס לארכיון ולשלוף את הדוח מההודעה האחרונה
אתה יכול לשלוף את הדוח גם מהשלוחה באתר. -
-
תעשה העברה לשלוחה פעם אחת ביום לאדם אחד בלבד והראשון שיעבור בשלוחה באותו יום ישלח לך דו"ח בלי כוונה מבחינתך זה אוטומטי
את המודול של שליחה למייל הגדרתי ככה ועובד
type=api api_link=https://ahavat-israel.net/api/File2Mail/ api_add_0=password= api_add_1=path=/1 api_add_2=file_name=ApprovalAll.html api_add_3=subject=aaa api_add_4=email=@gmail.com api_add_5=ok_mail=/1 api_add_6=error_mail=/2 api_add_7=error_password=/3
-
@33064325 תודה רבה
אני יכול סתם לעשות שלוחה בדיוק כמו ההגדות שכתבת וכל פעם שאני יתקשר אליה זה ישלח לי דו''ח?