עזרה ביצירת מערכת בינה מלאכותית טלפונית
-
@יוסף-המתכנת א. בשרת מקומי אתה צריך שהוא יהיה פתוח לאנטרנט כן? א"א להריץ במחשב קוד ולצפות שיוכלו לגשת אליו מרחוק.
ב. כדאי להשאר במקום אחד, לכתוב הודעות כאן או בפוסט השני אבל לא בשניהם ביחד. יהיה יותר קל לעזור. -
@עידו אז איך אתה ממליץ לי?
-
איך אני מקיים מערכת שהוא מחפש AI כל מידע על רכבים
-
@יעקב-קליין עקרונית אפשר לעשות את זה באותה דרך שאני מחפש תיצור סקריפט שמחבר שרת שלך לGPT (gp- 5o) דרך API של OpenAI ולדגם o5 של GPT יש יכולת חיפוש באינטרנט וב- "הנחיית מערכת" תכניס לו שהוא "עוזר חכם שעוזר לאנשים בחיפוש מידע על רכבים באינטרנט"
-
@יוסף-המתכנת
ה`` לפני שם השלוחה אלו שאריות מהנסיון להכניס את הטקסט כקוד או שכך מוגדר בשלוחה? -
@אA זה היה חלק מהניסיון להכניס כ "קוש" לא שאני יודע מה זה "קוש" אבל כנראה שהתכוונת ל"קוד"
-
@יוסף-המתכנת כתב בעזרה ביצירת מערכת בינה מלאכותית טלפונית:
@יעקב-קליין עקרונית אפשר לעשות את זה באותה דרך שאני מחפש תיצור סקריפט שמחבר שרת שלך לGPT (gp- 5o) דרך API של OpenAI ולדגם o5 של GPT יש יכולת חיפוש באינטרנט וב- "הנחיית מערכת" תכניס לו שהוא "עוזר חכם שעוזר לאנשים בחיפוש מידע על רכבים באינטרנט"
אני לא מבין בזה תוכל להגדיר לי
-
@יעקב-קליין מה זה "להגדיר לך"??
-
@עידו כתב בעזרה ביצירת מערכת בינה מלאכותית טלפונית:
א. בשרת מקומי אתה צריך שהוא יהיה פתוח לאנטרנט כן? א"א להריץ במחשב קוד ולצפות שיוכלו לגשת אליו מרחוק.
לא מדויק לגמרי
ברירת המחדל היא שקוד שרץ על מחשב מקומי אכן לא נגיש מרחוק,
אבל כן אפשר לפתוח גישה מבחוץ – או ע"י פתיחת פורט בנתב (Port Forwarding),
או דרך ngrok, וכדו', שיוצרים כתובת אינטרנט זמנית שמובילה לשרת המקומי. -
@y6714453 זה נכון ולי יש נגרוק שפותח לי את השרת
-
@יוסף-המתכנת מה שאמרתה AI
-
@יעקב-קליין איך התכוונת שאני יסביר את זה?
א' תריץ אץ הקוד הזה בשלוחה שלך:type=api
api_link=פה תכניס את הכתובת של השרת שלך
api_url_post=yes
api_000=RECORD_PATH,no,record,/9/9,user_query_temp,no,yes,no
api_end_goto=/
api_answer_OK=read=t
api_answer_ERROR_LINK=../error_handlerב' תוציא api מהאתר של OpenAI (https://platform.openai.com/)
ג' תיצור סקריפט בשפט התכנות-"nodejs" שיצור שרת ויגרם שהשרת הזה יעשה את הפעולות הבאות:
1- יקבל מהמערכת שלך הקלטה עם הדיבור של המשתמש
2- יתמלל את זה באמצעות: SpeechRecognition של גוגל : תריץ ב- טרמינל (פותחים אותו ע"י שלוחצים על מקש הווינדואס ביחד עם האות R באנגלית ואז יפתח לך חלון קטן שבו תלחץ "CMD")
ואז תכתוב : pip install flask openai SpeechRecognition pydub ותלחץ קונטרול זה יתקין לך את התרגום של גוגל(SpeechRecognition)
3- ישלח את התמלול דרך ה API ל- GPT גרסת gpt-5o
4- תכניס בהנחית מערכת שהוא "עוזר חכם שמחפש באינטרנט מידע על רכבים למשתמש"
5- יקבל את התשובה מ GPT וישלח בחזרה למערכת ואז המקריא של "ימות המשיח" יקריא את זה למשתמש -
@יוסף-המתכנת
א' תריץ אץ הקוד הזה בשלוחה שלך:שלוחה של
-
@יוסף-המתכנת כתב בעזרה ביצירת מערכת בינה מלאכותית טלפונית:
type=api
api_link=פה תכניס את הכתובת של השרת שלך
api_url_post=yes
api_000=RECORD_PATH,no,record,/9/9,user_query_temp,no,yes,no
api_end_goto=/
api_answer_OK=read=t
api_answer_ERROR_LINK=../error_handlerלא הבנתי מישהו יכול להגדיר לי
-
@יעקב-קליין כתבתי על זה עכשיו מדריך - : https://f2.freeivr.co.il/topic/18718/יצירת-בינה-מלאכותית-טלפונית-מדריך/1
-
@יוסף-המתכנת לא עוזר לי
-
@יעקב-קליין עכשיו תנסה לעשות את מה שהוא אמר הוא כתב את זה מפורט!!
-
העלית עכשיו למדריך גם את קובץ ה nodejs
-
טוב אני יוותר על זה
-
@יעקב-קליין חחח