חברת סליקת האשראי "משולם" עובדת עם ימות המשיח? ולמי יש נסיון?
-
@קביעתא אמר בחברת סליקת האשראי "משולם" עובדת עם ימות המשיח? ולמי יש נסיון?:
כנראה שיש להם רק דרך "רבמסר"
כתוב גם smoove
-
הם באמת הכי זולים- בדוק!
הם כן מתחברים למערכות חיצוניות כגון אינוויס פור יו וכדו'. -
גם לי אמרו בעבר שאין להם API רק דף סליקה אישי -- אבל כעת משתמע שיש סיכוי.... הלוואי! מאז שהכרתי אותם הפסקתי להשתמש במכשיר סליקה לגמרי! זה חברה נוחה גם במחירים וגם בממשק די פשוט [למרות שלדעתי יש מקום להוריד את כמות הפרטים הנדרשים]
מה באמת ניתן לעשות בשביל לקדם את השיתוף פעולה של משולם עם ימות המשיח? -
@chaim7 אמר בחברת סליקת האשראי "משולם" עובדת עם ימות המשיח? ולמי יש נסיון?:
ב. כך או כך -- מה באמת ניתן לעשות בשביל לקדם את השיתוף פעולה של משולם עם ימות המשיח?
אני יכול לשער, שכמה שיהיו יותר פניות בעניין, הן לימות המשיח והן למשולם, זה יוכל לתרום לעניין.
כמו שציינתי, אני כבר פניתי לימות בעניינם ונענתי ש"לעת עתה - לא". - מה שאני הבנתי מזה, זה שיש סיכוי שבעתיד כן.
פשוט תבקשו את זה, ככה נראה לי. -
@רכז-חיידר אמר בחברת סליקת האשראי "משולם" עובדת עם ימות המשיח? ולמי יש נסיון?:
הם באמת הכי זולים- בדוק!
אני יכול להוסיף שהם מאשרים גם מהר מאוד. בחברות אחרות ראיתי שתהליך הרישום לוקח כשבועיים,
אצל משולם, אחרי שנרשמתי בערב אתר שלהם, קיבלתי למחרת בבוקר טלפון מנציג, ששלח לי קישור לבניית החשבון.
כשסיימתי להזין את כל הנתונים, נכתב לי שתהליך האישור לוקח בדרך כלל יומיים.
בפועל, למחרת בבוקר החשבון כבר נפתח. -
@כלומר אמר בחברת סליקת האשראי "משולם" עובדת עם ימות המשיח? ולמי יש נסיון?:
בפועל, למחרת בבוקר החשבון כבר נפתח.
אכן באמת חברה מוצלחת מאוד
אני חושב שקודם צריך לפנות למשולם כדי שיבנו API למערכות שלהם ואח"כ כדי שימות יבנו את זה יהיה כבר חצי דרך. -
שלחתי 2 פניות באימייל למשולם בכתובת support@meshulam.co.il
עדיין לא קיבלתי שום תגובה...
התקשרתי עכשיו גם לשירות לקוחות*3144
אמרו לי שלא שמעו על החברה הזאת, אבל כיון שאני לא מנהל החברה, אין להם אפשרות לשוחח איתי על זה, ולכן, אם יש נכונות מצד ימות המשיח, יכולים לדבר איתם וישקלו את העניין.
אמרתי להם שעד כמה שידוע לי מדובר בחברת ענק המובילה בתחום הטלפוניה האוטומטית, אבל אמרו לי שבכל אופן אין להם מה לדבר איתי אם אני לא מנהל החברה... (יש בזה היגיון...)
בכל מקרה כך אמר לי הנציג בטלפון שם [הוא חזר אלי ממספר 050-7318388].
אני בטוח שימות כבר הרבה אחרי הצעד הזה, ואין סיבה שלא יהיה חשוב להם -- ואולי בתור ראש הענק של המעצמה, בוודאי שגם הרבה יותר ממה שזה חשוב לנו כיחידים (!)
ולכן מה שנשאר זה לכאורה רק טלפונים חוזרים ונשנים לחברת משולם שיכירו את החברה ואת הפוטנציאל העצום שטמון פה -
@chaim7
כלקוח של משולם הפנתי להם גם בקשה במייל בא נראה מה יצא מזה -
@רכז-חיידר
אני עובד עם טרנזילה
כל מה שכתבתם כאן יש בטרנזילה בפשטות, בזול, במהירות ועם שרות בגובה העיניים. אני מאד מרוצה וממליץ.
מאז שנרשמתי אי פעם באישון ליל באתר שלהם שאני מעוניין לקבל הצעה, ועד שראיתי כסף בבנק מלקוחות ששילמו לי, לקח פחות זמן מאז שפניתי לחברה אחרת מאד גדולה ומוכרת ושלחתי להם את כל סוגי הניירת וכו' לפני שנציג יבוא בכלל לפגוש אתי, ועד שהוא בא בפועל. וד"ל. -
@shz אמר בחברת סליקת האשראי "משולם" עובדת עם ימות המשיח? ולמי יש נסיון?:
@רכז-חיידר
אני עובד עם טרנזילה
כל מה שכתבתם כאן יש בטרנזילה בפשטות, בזול, במהירות ועם שרות בגובה העיניים. אני מאד מרוצה וממליץ.
מאז שנרשמתי אי פעם באישון ליל באתר שלהם שאני מעוניין לקבל הצעה, ועד שראיתי כסף בבנק מלקוחות ששילמו לי, לקח פחות זמן מאז שפניתי לחברה אחרת מאד גדולה ומוכרת ושלחתי להם את כל סוגי הניירת וכו' לפני שנציג יבוא בכלל לפגוש אתי, ועד שהוא בא בפועל. וד"ל.לא באותו מחיר...
לעניין משולם זאת התגובה:
-
לפי מה שידוע לי, יש בעיה רצינית של ריבית בחברה הזאת. אין להם שום היתר עיסקא. תבררו.
-
ראיתי לפני קצת זמן שיש למקס (מבית לאומי) סליקת אשראי עם אפשרות ל-API, מישהו ניסה ?
-
@כלומר אמר בחברת סליקת האשראי "משולם" עובדת עם ימות המשיח? ולמי יש נסיון?:
לפי מה שידוע לי, יש בעיה רצינית של ריבית בחברה הזאת. אין להם שום היתר עיסקא. תבררו.
בררתי ויש להם היתר עיסקא - בד"ץ לענייני ריבית ברית פנחס
-
@הקול-הירושלמי אמר בחברת סליקת האשראי "משולם" עובדת עם ימות המשיח? ולמי יש נסיון?:
ראיתי לפני קצת זמן שיש למקס (מבית לאומי) סליקת אשראי עם אפשרות ל-API, מישהו ניסה ?
יש תשובה? זה מה שרשום באתר MAX:
לא סלקת לא שילמת
1.9% עמלת סליקההכסף אצלך בחשבון כל 10 לחודש
לא סלקת לא שילמת
דף תשלום ותוסף סליקה בחינם
להצטרפות ללא התחייבות -
@קו-בית-יעקב מה זה קשור לAPI
-
אני רואה שמשולם פתחו עכשיו API!!!!
האם אחד מהאנשים המיחודים כאן יכול לעזור להנגיש את ההוראות והתנאים שלהם לאלפי משתמשי ימות המשיח בפוסט מסודר?
הגדררות ה API כאן
תודה רבה לכל האנשים הנפלאים כאן! -
@chaim7 במבט ראשון זה נראה שהAPI הזה הוא קוד להטמעה שמעביר לדף תשלום שנמצא אצלם, מה שלא רלוונטי למערכת IVR.
יכול להיות שלא הבנתי נכון. צריך לברר (אולי מישהו מהמשתמשים המומחים כאן יבדוק את זה) -
-
@eliyahu
גם אני מתמודד באנגלית די בקושי, אבל ממה שהצלחתי להבין גם בהמשך למטה יש להם טבלה שלימה של תגובות שרת , (הכל חייב להיות POST כמובן).
מישהו שיסכים לעשות טוב לכל הציבור שכרו כפול מן השמים!!!
הלוואי יכלתי לזכות את הציבור בזה!
אגב, יודעים מה? אם נשאיר את זה למתכנתים של ימות, זה חייב להיות מושלם וגם יקח יותר זמן. ומן הסתם הם עמוסים מעל הראש בפרט בתקופה זו
לכאורה API אמור גם להתאים ישירות לכל מי שנוגע בPHP רק שנצטרך לקחת את הנתונים מהלקוחות ולשלוח בעצמינו לחברה במקום דרך הAPI של ימות, זה לא כזה מפחיד!!!
רק צריך בעל חסד שיתן טיפה הסבר בלשון המדוברת לAPI של משולם -
קיבלנו כבר פניות רבות בנוגע להתממשקות של מודול סליקת אשראי לחברת משולם, אלא שעד היום לא היה לנו דרך לעשות זאת.
ה API שלהם הוא רק לטעינת דף אינטרנטי באתר, שהלקוח ממלא את הפרטים בדף של משולם, אבל אין להם "API ישיר" כלומר שאנו שולחים להם פרטי עיסקה ופרטי אשראי, והם מבצעים את הסליקה ומחזירים תשובה.
תיעוד ה API שהובא כאן, זה כבר משהו יותר מתקדם, אך עדיין מדובר על סליקה באפליקציית ביט, וכלומר שחייבים להיות לקוח רשום בביט, ואז הסליקה בעצם מתבצעת באמצעות טוקן.
שורה תחתונה, כדי שנוכל להתממשק מול חברת משולם, חייב שיהיה להם "API ישיר", כלומר שאנחנו נוכל לשלוח ללינק כלשהי, פרטי עיסקה, פרטי אשראי, פרטי עסק, והם מחזירים תשובה (לא משנה באיזה דרך), שהעיסקה עברה או לא עברה.