ממשק לצפייה בדוחות
-
נוסף קישור למה שמופיע פה
https://f2.freeivr.co.il/topic/18850/ממשק-html-לצפייה-בדוחות?_=1763226966208
לשימוש ללא הורדת קובץ (עודכן במקור) -
@איל-משולש שלחתי לבדיקה בנטפרי
אם אתה רוצה משהו שלא נחסם בנטפרי בגלל סיכון פוטנציאלי לצעירים
אצלי בשרת זה פתוח בנטפרי -
@נר-יצחק זה מפנה לאותו מקום?
-
@איל-משולש לא
זה הקובץ שהעלית שמה שהעלתי אצלי לשרת -
@נר-יצחק כי אם יהיה עדכונים אצלך זה לא יתעדכן
-
פוסט זה נמחק! -
@איל-משולש כתב בממשק לצפייה בדוחות:
כי אם יהיה עדכונים אצלך זה לא יתעדכן
אנ יאישית לא משתמש בזה ואם תעדכן אותי אז גם שמה זה יתעדכן
-
@איל-משולש
יש לך אפשרות לבקש מהמפתח שיוסיף אפשרות להוספת עמודות לשאלות נוספות חוץ מP50? -
@אA לא ידעתי שכרגע אין, אבל אני יבקש ממנו, מסתבר שזה יקח לו זמן
-
@נר-יצחק כל הכבוד
ספויילר -
@עידו מי זה, ומה הקשר לפה???
-
@איל-משולש אהה צודק...
-
@אA כתב בממשק לצפייה בדוחות:
@איל-משולש
יש לך אפשרות לבקש מהמפתח שיוסיף אפשרות להוספת עמודות לשאלות נוספות חוץ מP50?דיברתי איתו והוא טוען שיש, לכאורה צריך לקרוא לזה שם לפני זה קובץ של השמות, אם זה לא עוזר אז תכנס בדף להגדרות ותבדוק אולי לא מסומן בV שהעמודה הזאת תופיע
עריכה: בדקתי עכשיו זה מביא אוטמטי את כל השאלות שיש לא רק את 050 -
@איל-משולש
תודה.
אבל עכשיו זה חסום בנטפרי. -
@אA כתב בממשק לצפייה בדוחות:
@איל-משולש
תודה.
אבל עכשיו זה חסום בנטפרי.אצלי פתוח (או שאולי כבר שלחו לבדיקה ונפתח)
-
-
מישהו בדק האם הקובץ הנ"ל בטוח? והטוקנים שמכניסים לא נשמרים בשרת של מאן דהו?
-
בדוחות שמתחדשים כל שבוע, ניתן ג"כ להשתמש בממשק הזה?? או שהוא נעול על קובץ ApprovalAll.ymgr בלבד, בלי אפשרות של תוספות בסיומת, (כיון שאם מופעלת הגדרה של דוח חדש כל שבוע למשל, אז יש סיומת בקובץ הנ"ל של מס' השבוע והשנה הלועזית).
אשמח לכל מידע בעניין כי זה יכול לסייע לי מאוד.
תודה רבה!!
-
-
@זאביק כתב בממשק לצפייה בדוחות:
- מישהו בדק האם הקובץ הנ"ל בטוח? והטוקנים שמכניסים לא נשמרים בשרת של מאן דהו?
אף אחד לא בדק את הקובץ, חבר שלי עשה אותו ולא נראלי שיש לו אינטרס חפש טוקנים שלך (בפרט שהוא אפילו לא ידע של איזה מערכת זה) אבל אם אתה ממש מפחד אתה יכול לבדוק
המלצה שלי פשוט תיקח את הקוד של הקובץ תן לבינה מלאכותית שתסביר לך מה הוא עושה או שתשאל אותה האם יש שם שמירה של נתונים לאיזה שרת- בדוחות שמתחדשים כל שבוע, ניתן ג"כ להשתמש בממשק הזה?? או שהוא נעול על קובץ ApprovalAll.ymgr בלבד, בלי אפשרות של תוספות בסיומת, (כיון שאם מופעלת הגדרה של דוח חדש כל שבוע למשל, אז יש סיומת בקובץ הנ"ל של מס' השבוע והשנה הלועזית).
נראלי שהוא נעול על הקובץ הזה, אם דחוף לך מאד אני יכול לבקש מננו לשנות את זה
אשמח לכל מידע בעניין כי זה יכול לסייע לי מאוד.
תודה רבה!!
-
@איל-משולש
הכל ברור, אבל יש מערכות ששוות עשרות אלפי ש"ח, ולפני שמתחילים להשתמש בהם עם קבצים חדשים, טבעי מאוד שיש מה לבדוק האם זה מאובטח, - בלי כוונה לפגוע חלילה באיש.לגבי הקבצים המפוצלים לפי שבועות וכדומה, - כמובן איני כדאי להטריחו, אבל אם הוא ירצה להועיל לכלל הציבור, כדאי מאוד שיוסיף אפשרות לזה.
אפשר לבצע זאת ב-2 דרכים:
אפשרות אחת שיוכלו לטעון אוטומטית את הקבצים שמתחילים ב ApprovalAll
ותהיה חלונית למילוי בחלון הראשי, שבה יוסיפו את הסיומת הפרטית של השבוע הרצוי, (זאת אומרת שיוכלו להשלים את חצי הנתיב האחרון, בחלונית שבחלון הראשי),
אפשרות שנייה שהקוד יטען תמיד אוטומטית את 3 הקבצים האחרונים שמתחילים ב ApprovalAll (לפי תאריך שינוי הקובץ).תודה רבה! זה באמת יכול מאוד מאוד להועיל, - לי, ולשאר המשתמשים הנצרכים לזה!
-
@זאביק זה קובץ שנמצא אצלך במחשב, פשוט כך את הקוד לאחד מרבני הAI והוא יבדוק לך אותו וכפי שכבר כתב @איל-משולש. אם אתה ממש חושש, אתה יכול לבדוק אצל כמה מהם...
-
@איל-משולש
וכמובן, אם כבר הוא מטפל בקוד, יהיה תועלת גדולה הרבה יותר, אם יוכלו לבחור גם את החצי הראשון של השם של הקובץ, כיון שיש דוחות שבכלל לא מתחילים ב ApprovalAll אלא ב point וכדומה.
תודה רבה!