רשימת צינתוקים
-
רשימת צינתוקים - כפשוטו
ב"ה ההסבר הוא כך:
ליצור רשימת תפוצה (באתר הישן - לוחצים על 'שיגור הודעות'>'יצירת קמפיין חדש'>'שם הקמפיין'- "צינתוקים" כעת הרשימה [לדוגמא] מס' #2).
ליצור שלוחה חדשה של תפריט, להעלות קובץ שמע (wav) או tts [קובץ מס' M1000] :"להוספה לרשימת התפוצה הקישו 1, להסרה מרשימת התפוצה הקישו 2, ליציאה הקישו כוכבית"
ליצור בשלוחה זו תת שלוחה מס' 1 של מודול צינתוקים להגדיר את מס' הרשימה [לדוגמא מס' 123 כפי שמופיע שם]
להגדיר שבסיום יעבור לשלוחה [לדוגמא] 7 , כך:tzintuk_end=/7
לשנות את הודעה
M3332
ל: "לאישור הקישו 1"
את הודעהM3334
לשנות לשקט.(לניהול הצינתוקים, כמובן שצריך ליצור שלוחה נפרדת).
ליצור כעת שלוחה חדשה בשלוחה הראשית/תקיית שורש, [לדוגמא כדלעיל] מס' 7, של הוספה לרשימת תפוצה, להגדיר כך:
type=template_add_number ;לשינוי קמפיין הוספת המספר מתבנית ברירת המחדל template_to_add=2 ;לאחר סיום ההשמעה לאיזה תיקיה לעבור - ברירת מחדל חוזר שלב אחורה end_goto=/
וכן להגדיר:
template_add_ok_no_say_number=yes
לשנות את הודעה
M1024
לשקט.כעת ליצור שוב תת שלוחה (בשלוחת תפריט הנ"ל) מס' 2 של מודול צינתוקים, בדיוק כמו תת שלוחה מס' 1 רק שכעת נגדיר שבסיום יעבור לשלוחה [לדוגמא] 8, כך:
tzintuk_end=/8
לשנות את הודעה
M3332
ל:"הקישו 2 לאישור ההסרה"
את הודעהM3336
לשנות לשקט.ליצור כעת שלוחה חדשה בשלוחה הראשית/תקיית שורש, [לדוגמא כדלעיל] מס' 8, של הסרה מרשימת התפוצה, להגדיר כך:
type=template_remove_number ;לשינוי קמפיין הסרת המספר מקמפיין ברירת המחדל template_to_remove=2 ;לאחר סיום ההשמעה לאיזה תיקיה לעבור - ברירת מחדל חוזר שלב אחורה end_goto=/
להגדיר שהמספר ימחק לגמרי מהרשימה, כך:
remove_and_delete=yes
וכן להגדיר
template_remove_no_ask=yes
גם
template_remove_ok_no_say_number=yes
כעת מי שהצטרף לרשימת הצינתוקים יופיע ברשימת תפוצה מס' 2 ומי שיוסר מרשימת הצינתוקים יוסר גם מרשימת התפוצה מס' 2.
-
להלן תקציר תהליך...
-
@יהודה-ט
עשיתי את מה שכתבת ואחרי שנרשמים לצינתוק הוא אומר לא ניתן לבצע פעולה זו שלום ותודה -
@אור-האורות המערכת אומרת
לא ניתן לבצע פעולה זו שלום ותודה
בדר"כ כשמוגדר מעבר לשלוחה שלא קיימת.
למשל כאן בדוגמא של @יהודה-ט כתובtzintuk_end=/8
אם הגדרת ככה, שים לב שיהיה באמת שלוחה 8 בתפריט ראשי.
-
@חנון-המרבה
עשיתי את מה ש @יהודה-ט כתב ושם הוא כן שם את שלוחה 8 -
@אור-האורות לא הבנת מה כתבתי, בכל מקרה, יש לך שלוחה 8 בתפריט הראשי?!
-
@חנון-המרבה
תודה פתאום שמתי לב שהפנתי לשלוחה שמונה אך לא תחת התפריט הראשי תיקנתי וזה עובד -
תקציר התהליך:
לאחר יצירת רשימת תפוצה -
יוצרים שלוחת תפריט בשלוחה ראשית ובה שתי תתי שלוחה של מודול צינתוקים, כך:
אח"כ יוצרים בשלוחה ראשית שתי שלוחות נפרדות, אחת מס' 7 [לפי הדוגמא בפוסט] של הוספה לרשימת תפוצה, והשני מס' 8 [לפי הדוגמא בפוסט] של הסרה מרשימת התפוצה. כך:
בהצלחה!
-
@יהודה-ט
לא צריך כיון שיש בהתחלה סימן כזה ; -
@אור-האורות
טוב, לא ידעתי, היה זכור לי שבעבר זה עשה לי בעיה. יישר כח -
תודה על הרעיון.
לפי זה אפשר להגדיר במערכת שלא תיתן למתקשר להכנס למערכת אא"כ הוא נרשם לצינתוקים, כי הכניסה למערכת תהיה רק לרשימת התפוצה!
כמובן שמי שירצה לעקוף ומכיר את מבנה המערכת יוכל לעקוף, אבל זה מכסה יותר חורים. -
@יהודה-ט יפה מאוד.
כמה הערות:- השלוחות של הוספה והסרה מרשי"ת [7 ו 8 בתפריט הראשי - בדוגמא שלך], עדיף לעשות אותם בשלוחות "לא נגישות". כלומר, שלא תהיה אליהם גישה ישירה.
לדוגמא: במקום להגדיר אותם כ 7 ו 8, תגדיר אותם כ 11 ו 12. [אפשר לעשות שלוחה בת 2 ספרות, ובתפריט של מספר אחד בלבד, אי אפשר לגשת אליהם טלפונית]. - יש עדיין בעיה אחת, בשתי תתי השלוחות שעשית, אחת להוספה והשנייה להסרה, עדיין אפשר להקיש בכל אחת 1 ו 2, כך שבכל שלוחה יש אופציה גם להסרה וגם להוספה.
ואם אחד יסיר את עצמו בשלוחה 1 במקום בשלוחה 2, לא יוסר מרשיה"ת.
אני הייתי מציע משהו אחר.
תשנה את הודעת המערכת של שלוחת הצנתוקים עצמה, "להוספה לרשי"ת הקישו 1 להסרה הקישו 2".
תגדיר שבסיום יופנה להוספה לרשיה"ת.
עכשיו תעשה פילטר על השלוחה הזאת. שמי שכבר נמצא ברשיה"ת, [כלומר - כבר נרשם לקבלת צנתוקים], לא יוכל להיכנס עוד לשלוחת הצנתוקים, ואם הוא רוצה להסיר את עצמו מרשה"ת, הוא צריך להיכנס לשלוחה אחרת, [או יופנה אוטומטית לשלוחה אחרת], שם תבנה גם שלוחת צנתוקים, עם אפשרות להסרה, ושם יופנה בסיום להסרה מרש"הת.
- השלוחות של הוספה והסרה מרשי"ת [7 ו 8 בתפריט הראשי - בדוגמא שלך], עדיף לעשות אותם בשלוחות "לא נגישות". כלומר, שלא תהיה אליהם גישה ישירה.
-
@כלומר עדיין ישאר הבעיה השניה שכתבת וזה קריטי כי הרבה אנשים לו שומעים כ"כ טוב את ההודעת מערכת ויכולים להקיש באישור ההסרה 1 בטעות - שזה בעצם מאשר שכן נרשם או שיקישו 2 לאחר ההרשמה לצינתוקים, ולכן על אף שהרעיון של @יהודה-ט חזק ביותר!!! (וגם הצבעתי לו)
נראה לי שהרבה יותר פשוט לעשות מה שכתבתי סינון כניסה לשלוחה רק מי שרשום לצינתוק בחינם:אני לא מבין למה אתה מסתבך תפנה לאחר ההרשמה או הסרה מצינתוק - לתפריט (הכי נח לעשותו תחת השלוחת הצינתוקים) להרשמה לרש"ת רגילה ותבקש שיאשר שוב את הקבלת צינתוק ואז גם אם יסיר את עצמו מהצינתוקים יאשר זאת שוב במקש 2, ותמיד תוכל לדעת מי נרשם ולעשות מה שאתה רוצה.
@חנון-המרבה לאחר שהוא נרשם לצינתוקים הרגילים או שלא נרשם הוא עובר לתפריט "נא לאשר שוב, לקבל צינתוק הקש 1 להסרה הקש 2, ואגב אתה יכול לעשות שבמקש 2 הוא נרשם ועובר לשלוחה שמסירה אותו וכך הוא מופיע אצלך כחסום.
יש הרבה מערכות שצריך לאשר כמה פעמים כדי להיות בטוח.וזה לא כ"כ מבלבל כי בסך הכל כשמאשר הוא מקיש את אותם מקשים - לאישור פעמיים 1 ולהסרה פעמיים 2, וגם לא צריך להקליט את ההודעת מערכת (שיתכן שיש אנשים שמכירים אותה...).
ואני לא רואה דרך אחרת יותר טובה מדבר פשוט זה.ועיין מה שכתבתי במודול צינתוקים בחינם | האם ניתן לראות האם מאזינים אכן הצטרפו לצינתוקים?.
-
- השלוחות של הוספה והסרה מרשי"ת [7 ו 8 בתפריט הראשי - בדוגמא שלך], עדיף לעשות אותם בשלוחות "לא נגישות". כלומר, שלא תהיה אליהם גישה ישירה.
לדוגמא: במקום להגדיר אותם כ 7 ו 8, תגדיר אותם כ 11 ו 12. [אפשר לעשות שלוחה בת 2 ספרות, ובתפריט של מספר אחד בלבד, אי אפשר לגשת אליהם טלפונית].
מעולה, והאמת שעשיתי כך מלכתחילה, רק שכתבתי באופן שיהיה ברור בפשיטות גם למתחילים וכל המוסיף מדעתו הרי זה משובח
-
@שלומל-ה
קודם כל תודה על כל הרעיונות
האמת שעיינתי במה שכתבת וגם בתגובות והמסקנה שתמיד אפשר לחשוש אולי הוא יקיש 2 וגם לפי הרעיונות שאולי אפשר לעקוף זאת [למרות שלענ"ד תמיד אפשר לומר כנ"ל] א"א לדעת ב100% שהמספר שמופיע ברשימה נוסף לצינתוקים; כשמאזין שומע "לאישור הקש..." יכול להיות שהוא לא ישמע את ההמשך ומיד יקיש 1, כי כך זה בדרך כלל אצל כולם, שמקישים 1 לאישור. לכן כתבתי בהפניה לשלוחת 'הסרת מספר מרשימת התפוצה' לשנות את ההודעה M3332 ל: "הקישו 2 לאישור ההסרה", כך שהמאזין ישמע תחילה מה עליו להקיש. -
@יהודה-ט
אתה צודק אבל דבר ראשון על מה שכתבת:יכול להיות שהוא לא ישמע את ההמשך ומיד יקיש 1, כי כך זה בדרך כלל אצל כולם, שמקישים 1 לאישור. לכן כתבתי בהפניה לשלוחת 'הסרת מספר מרשימת התפוצה' לשנות את ההודעה M3332 ל: "הקישו 2 לאישור ההסרה", כך שהמאזין ישמע תחילה מה עליו להקיש.
אם אתה רוצה שהוא לא יתבלבל צריך לומר מהאתחלה שהוא נדרש לאשר פעמיים "להסרה הקש 2 ואחר מכן שוב 2" או " לאישור הקש 11 להרה הקש 22.
דבר שיני מה שכתבתי שם הוא:
נראה לי שיותר פשוט לגרום לכולם לאשר הוא - שאם הוא לא רשום ברשימת התפוצה שיעבור לשלוחת הצינתוקים ולהחליף את הודעה M3332 ל: "כדי להכנס למערכת הקש 1" ולאחר מכן הוספה שקטה לרש"ת שבפעם הבאת לא יבקש ממנו שוב להכנס למערכת.
ובזה אף אחד לא מתבלבל להקיש 2 כי הכי פשוט זה להקיש 1 ובפרט כשהוא רוצה להכנס למערכת, שמקש 1 הוא בדרך כלל הודעות כלליות שזה הדבר הראשון שמקישים.
ובכלל אפשר להקליט בהודעת המערכת M3332 "להכנס הקש 1 לניתוק ויציאה מהמערכת הקש 2" ואז לא צריך להעביר אותו לשום מקום וכולם כבר יקישו 1 כי להכנס וממילא אח"כ מפיק הוספה שקטה לרשימת התפוצה.
-
@כלומר אמר ברשימת צינתוקים:
יש עדיין בעיה אחת, בשתי תתי השלוחות שעשית, אחת להוספה והשנייה להסרה, עדיין אפשר להקיש בכל אחת 1 ו 2, כך שבכל שלוחה יש אופציה גם להסרה וגם להוספה.
ואם אחד יסיר את עצמו בשלוחה 1 במקום בשלוחה 2, לא יוסר מרשיה"ת.
אני הייתי מציע משהו אחר.
תשנה את הודעת המערכת של שלוחת הצנתוקים עצמה, "להוספה לרשי"ת הקישו 1 להסרה הקישו 2".
תגדיר שבסיום יופנה להוספה לרשיה"ת.
עכשיו תעשה פילטר על השלוחה הזאת. שמי שכבר נמצא ברשיה"ת, [כלומר - כבר נרשם לקבלת צנתוקים], לא יוכל להיכנס עוד לשלוחת הצנתוקים, ואם הוא רוצה להסיר את עצמו מרשה"ת, הוא צריך להיכנס לשלוחה אחרת, [או יופנה אוטומטית לשלוחה אחרת], שם תבנה גם שלוחת צנתוקים, עם אפשרות להסרה, ושם יופנה בסיום להסרה מרש"הת.נראה לי יותר פשוט והכי טוב:
שקודם כל מאזין יועבר לתפריט רגיל שבמקש 1 הוספה לרשימת התפוצה ובשלוחה 2 הוספה ועובר והסרה מיד כך שיופיע ברש"ת חסום ולאחר מכן מי שנרשם לרש"ת (הקיש 1) יעבור לשלוחת הצינתוקים והודעת מערכת M3332 "להכנס למערכת הקש 1" - שהרי הוא רוצה להרשם ובוודאי יקיש 1 גם אם לא ישמע את הודעת המערכת. ומי שביקש לא להרשם (הקיש 2 ומופיע כחסום) יעבור מיד למערכת ללא אפשרות להרשם לצינתוקים ובכניסה הבאה כל הרשומים ברש"ת גם החסומים יכנסו ישר למערכת.
ובנתיים מכל הרעיונות נראה לי שזה הרעיון החזק ביותר!!!ויש לי עוד רעיון לגרום לו לאשר בוודאות קבלת צינתוקים וכך תהיה ידיעה וודאית כמעט לגמרי, והוא:
שמי שלא ברשמת התפוצה יועבר לתפריט שיש בו רק אפשרות להקיש 1 ושם לומר "כדי להכנס למערכת..." וכדו' ואז גם אם הוא יקיש 2 זה לא יעבוד, ולאחר שיקיש 1 יעבור לשלוחת הצינתוקים ושם להחליף את ההודעת מערכת M3332 לאותו הודעה של התפריט הקודם כך שהמאזין יחשוב שהמערכת לא זיהתה את ההקשה וחזקה עליו שאחרי שכבר הקיש 1 יקיש שוב 1. (כי אם הוא רוצה להקיש 2 הרי הוא היה מנסה את זה באתחלה וזה לא עבד...)
ובדרך זו אפשר גם לא להסתיר ומיד בתפריט ובהודעת הצינתוקים להקליט להרשמה למערכת הקש 1 ולאחר שיקיש פעמיים 1 להקליט למערכת שתודיע ש"ההרשמה מהווה אישור לקבלת צינתוקים"
-
@יהודה-ט אמר ברשימת צינתוקים:
לשנות את הודעה M3332 ל: "לאישור הקישו 1"
את הודעה M3334 לשנות לשקט
באיזה שלוחה למען השם אני מכניס את ההודעות הללו?
בדחיפות! הסתבכתי כבר הרבה זמן. -
@mhl או בשלוחת הצינתוקים או בתיקיית Messages בתפריט הראשי למטה.
-
@רבי-יצחק אמר ברשימת צינתוקים:
@mhl או בשלוחת הצינתוקים או בתיקיית Messages בתפריט הראשי למטה.
העליתי בשלוחת הצינתוקים וזה לא נקלט
נרשם באתר כקובץ 000