⚠️ עדכון בנוגע לתקלה במערכת הקבצים, ומתן אפשרות לשליחת קמפיינים ללא עלות במהלך השבוע הקרוב.
-
@Chaim כתב ב
️ עדכון בנוגע לתקלה במערכת הקבצים, ומתן אפשרות לשליחת קמפיינים ללא עלות במהלך השבוע הקרוב.:

@שמואל-ש כתב ב
️ עדכון בנוגע לתקלה במערכת הקבצים, ומתן אפשרות לשליחת קמפיינים ללא עלות במהלך השבוע הקרוב.:

תפסיקו לחשוב שאנחנו חייבים לכם משהו!!!!
ימות המשיח לא התחייבה לכם דבר!!!!
-
@אדם כתב ב
️ עדכון בנוגע לתקלה במערכת הקבצים, ומתן אפשרות לשליחת קמפיינים ללא עלות במהלך השבוע הקרוב.:@Chaim כתב ב

תפסיק לחשוב שאנחנו חייבים לך משהו!!!!
ימות המשיח לא התחייבה לך דבר!!!!

-
@אדם רק מה שנוגע לעידכון התקלה
וסתם קמפיינים גם בחינם ? -
@יעקב-ב כל הקומפיינים בחינם
סיבת האפשרות של קומפיינים בחינם הוא בגלל עידכון התקלה
אבל למעשה הכל בחינם -
@מח כן אבל החברה נותנת רשות לכל קמפיין בחינם כסוג של פיצוי
או רק בשביל להודיע על התקלה -
@יעקב-ב
@ שמואל כתב ב
על מנת- לסייע לכם לעדכן את המאזינים שלכם בהתפתחות ושחזור המערכת,
- וכן על הודעות הקשורות לאי זמינות הקו בזמן ההשבתה,
אנו מבטלים את חיוב היחידות במערכת שיגור ההודעות של חברת מרכזיה המוטמעת בקו שלכם למהלך השבוע הקרוב - החל ממחר (יום שני, ה 24/11/2025) בבוקר, ואנו נישא בעלויות הקמפיינים מול חברת מרכזיה, כך שתוכלו להוציא במהלך השבוע הקרוב קמפיינים טלפוניים ללא חיוב יחידות.
אז יש 2 סיבות -
לסייע לכם לעדכן את המאזינים שלכם בהתפתחות ושחזור המערכת,
וכן על הודעות הקשורות לאי זמינות הקו בזמן ההשבתה,אם סיבת שליחתי קמפיין זה סיבה שלישית אני יכול לקחת חינם?
-
@אדם כתב ב
️ עדכון בנוגע לתקלה במערכת הקבצים, ומתן אפשרות לשליחת קמפיינים ללא עלות במהלך השבוע הקרוב.:תפסיק לחשוב שאנחנו חייבים לך משהו!!!!
ימות המשיח לא התחייבה לך דבר!!!!תגובה לא מכובדת! בטוחני שזאת לא מההנהלה. ימות אכן לא התחייבה כלום. אבל אני לא בטוח שלא חייבת כלום! ואכמ"ל, רבים כבר כתבו בנושא.
אבל למרות זאת יש לציין את היעילות בהחזרת השרתים והקבצים. אנחנו מרוצים שהכל חזר לקדמותו.
יש לציין שיש לי הרבה מערכות וחלקם ממש קריטיות ולא היה פשוט שהם לא עבדו מספר ימים. אבל בסוף נשמנו לרווחה כאשר הכל חזר ל"איתנו הראשון" ועל כך תודתנו! -
-
-
זה נראה כאילו חזרנו לגן חובה…
רוצים שיסגרו את הדיון בגלל שטויות?
בואו נחזור להתנהג כמו אנשים בוגרים.
-
@יעקב-ב כתב ב
️ עדכון בנוגע לתקלה במערכת הקבצים, ומתן אפשרות לשליחת קמפיינים ללא עלות במהלך השבוע הקרוב.:אם סיבת שליחתי קמפיין זה סיבה שלישית אני יכול לקחת חינם?
תחשוב אם:
@שמואל כתב ב
️ עדכון בנוגע לתקלה במערכת הקבצים, ומתן אפשרות לשליחת קמפיינים ללא עלות במהלך השבוע הקרוב.:...ואנו נישא בעלויות הקמפיינים מול חברת מרכזיה, כך שתוכלו להוציא במהלך השבוע הקרוב קמפיינים טלפוניים ללא חיוב יחידות.
...
אז לענ"ד ברור שאסור, אבל נראה לך שהם ישמחו לתת גם לך אע"פ שלא ניזוקת וכו' וכו' אז...
-
רק הקמפיינים חינם או כל דבר שבעיקרון צריכים יחידות בחינם?
-
@המומחה כתב ב
️ עדכון בנוגע לתקלה במערכת הקבצים, ומתן אפשרות לשליחת קמפיינים ללא עלות במהלך השבוע הקרוב.:רק הקמפיינים חינם או כל דבר שבעיקרון צריכים יחידות בחינם?
@שמואל כתב
וחל אך ורק בעת הפעלת קמפיין רגיל ולא בשימוש בכלל השירותים הדורשים יחידות. באם לקוחות ינצלו זאת לרעה - נבטל את האפשרות ללא הודעה מוקדמת.רק קמפיינים
-
@בשכמל-ו אוקי,