השמעה הודעה בכניסה לקו על הודעות חדשות בשלוחה X
-
במערכת למידה מרחוק של בי"ס
לכל מורה יש אפשרות להשאיר צינתוק לתלמידים (באמצעות רשימת צינתוקים)
אני מחפש פתרון (אפשר גם ב-API) שיאפשר להשמיע הודעה בכניסה למערכת, שתציין מאיזו כיתה נשלח הצינתוק האחרון למספר המחייג.פשוט כרגע טלפון שמקבל צינתוק בבית שיש בו תלמידים מכמה כיתות אין להם מושג באיזה כיתה הושארה הודעה...
אשמח מאוד לרעיונות!
-
@ד-ב בפקודה
TzintukimListManagement.
בפעולהgetlistsאתה מקבל את כל רשימת הצינתוקים.
ובפעולהgetLogListאתה מקבל גם את השעה של הצינתוק (וחובה לצרף את הערךTzintukimListשאתה מקבל באמצעותgetlists). -
@יב נכון,
רק א"א, שבכל תלמיד שמתקשר למערכת אני יצטרך לגשת לימות לבדוק בכל הרשימות צינתוקים אם הוא רשום שם, ומתי הושארה שם ההודעה האחרונה
זה מידי הרבה קריאות API כל התקשרות לקו -
@ד-ב לא הבנתי מה זה הרבה קריאות?.
אתה יכול להגדיר בשלוחה הראשית בדיקה של API.
והשרת יכול לסרוק את הצינתוק האחרון (תוכל להגדיר שרק את הצינתוקים מהשעה אחרונה הוא יבדוק), והשרת מחזיר ערך
לדוגמאAכאשר יש צינתוק לכיתה א'. אוBכאשר יש לכתיבה ב' וכו'
ואתה מגדיר בשלוחהcall_api_answer_A=/1 call_api_answer_B=/2זה הרעיון, אבל תמיד תוכל לשפר, שיילך לשלוחה עם תפריט, ולשאול את המאזין אם רוצים להעברה ישירות לשולחה אליה נשלחה הצינתוק, או לשמוע את הקו כרגיל
עריכה: שמתי לב עכשיו כי בהטמעה בשלוחה ניתן להשיב רק 3 תשובות
OKNOOut
כך שאם אין צינתוק כרגע השובה היאOK- והמאזין נשאר בשלוחה.
אם יש צינתוק שהשרת יחזירOut- לא מומלץ להגדירNOבגלל השמעתאין לכם גישה לתיקייה.
ולהגדיר בשלוחהapi_goto=שלוחה לניתובבשלוחה תגדיר תפריט, כמו שכתבתי.
המלצה שכל אחד ייכנס דבר ראשון לשלוחה של בדיקת API (לא כהטמעה), כי שם אתה יכול לשלוט לאן לשלוח אותו, אבל כהטמעה אתה לא יכול לשלוט. -
@ד-ב יש דרך אם קמפיין שישמיע לכל אחד אתה עושה רשימת תפוצה לכל כיתה אתה מגדיר בכניסה בדיקה לכל כיתה אם יש קמפיין פעיל שישמיע את ההודעה ההודעה של הקמפיין היא יש הודעה חדשה לכיתה X ואחרי הקלטה צריך להגדיר את הקמפיין כפעיל
אני לא ממש מכיר אבל ראיתי פה בפורום כמה מנהלים/ות שעשו את זה -
-
@ד-ב
קיים כזה מדריך בפורום.
מבוסס על רישום שקט לרשימת תפוצה.
אין לי כרגע את הקישור