קומבינה לשיחה יוצאת עם זיהוי מערכת על בסיס שלוחת API ושלוחת תור החדשה
-
call2all_setup.zip שלוחה 1
type=add_id_to_list title=הקשת מספר לחיוג add_id_to_list_location_list=/1/1/ext add_id_to_list_key=api_add_2 add_id_to_list_value_first=contents=announce-position=no%0Aannounce-frequency=0%0Aperiodic-announce-frequency=0%0Aringuse=yes%0Amusicclass=ztomao%0A add_id_to_list_value_type=digits add_id_to_list_value_change=yes add_id_to_list_end_goto=1להעלות קובץ של שניה שקט בשם M3411.
בתוכה שלוחה 1
type=api title=שינוי המספר לחיוג בפועל api_link=https://www.call2all.co.il/ym/api/UploadTextFile ;מפתח API api_add_0=token=*** api_add_1=what=ivr2:/1/2/queue.ini api_hangup_send=no api_end_goto=../2יש ליצור מפתח API ולשים אותו בשורה 7, ובנוסף להעלות לשלוחה קובץ M1607 שקט.
וכן בתוך שלוחה 1 (לא 1/1) לעשות שלוחה 2
type=routing_queue title=שיחות יוצאות queue_caller_id=customer_did queue_end_continue_goto=hangupקרדיט ל @cubase ותודה ל @ben-zion ול @אa
מצורף קובץ ליצירת המערכת, לחלץ ולהפעיל.
לא לשים / אני לא יודע מה הוא יעשה עם זה!
-
ראיתי שקצת הסתבכו כאן, אכתוב את הדרך שבה השתמשתי ועובדת לי מצוין ללא השהיות:
1.
שלוחה1/type=add_id_to_list title=הקשת מספר לחיוג add_id_to_list_location_list=/1/1/ext add_id_to_list_key=api_add_2 add_id_to_list_value_first=contents=announce-position=no%0Aannounce-frequency=0%0Aperiodic-announce-frequency=0%0Aringuse=yes%0Amusicclass=447292_musicclass%0A add_id_to_list_value_type=digits add_id_to_list_value_change=yes add_id_to_list_end_goto=1יש להעלות לשלוחה קובץ
M3411שקט,
בשורה 8 אחרי ה-contents=זה ההגדרות בקובץqueue.iniעם%0Aבמקום ירידת שורה, ניתן לשנות/להוסיף הגדרות כרצונכם.ה-musicclass (מוזיקה בהמתנה) בשורה 8 זה צליל חיוג שיצרתי לו מוזיקה בהמתנה - מערכות בשרת
ymtaיעבוד להם, אחרים יצטרכו ליצור בעצמם ולשנות בשורה 8.
2.
שלוחה1/1/type=api title=שינוי המספר לחיוג בפועל api_link=https://www.call2all.co.il/ym/api/UploadTextFile ;מפתח API api_add_0=token=*** api_add_1=what=ivr2:/1/2/queue.ini api_hangup_send=no api_end_goto=../2יש ליצור מפתח API ולשים אותו בשורה 7, ובנוסף להעלות לשלוחה קובץ
M1607שקט.
3.
שלוחה1/2/type=routing_queue title=שיחות יוצאות queue_caller_id=customer_did queue_end_continue_goto=hangupכמובן שבשלוחה זו אפשר להוסיף הגדרות כרצונכם.
זה הכל, מקווה שיעזור למישהו.
-
@עידו
למה צריך את כל זה?
למה הוספת ערך רגיל לא מספיק?
אפשר למחוק את התוכן בAPI. -
@אA איך?
עריכה: צודק, אני חושב.
צריך לבדוק את זה עוד טיפה -
@עידו
ברגע שזה יצא ניסיתי את זה.
רק יש בעיה אחרת, שלוקח זמן לקובץ להתעדכן מהוספת ערך (אולי בAPI זה יהיה יותר מהר), והיה צריך זמן מה לחכות עד שהתעדכן. -
@אA שוב צודק, רק חבל שלא אמרת את זה לפני שהתחלתי לבנות את השלוחות...
אז תכלס זה לא מועיל, מה שמחזיר אותנו לקומבינה של cubase, לא? -
@עידו
יתכן.
השאלה אם שם הבעיה לא תיהיה. -
@עידו
דרך אגב, אם תצליח לשנות את המספר בAPI זה יעבוד.
זה למעשה מה שעשה עזר פון... -
@אA מה ההבדל? זה אותו API, הבעיה היא שלוקח לקובץ עצמו קצת זמן להתעדכן.
-
@עידו
עובדה שבעזר פון לא.
או שזה יוצא ישירות מהשרת. -
@אA אני עשיתי אצלי אם הוספת ערך וזה עבד לי מיד
-
-
@ben-zion
מעניין שעזר פון הוצרך לפתח מודול. -
@BEN-ZION כתב בקומבינה לשיחה יוצאת עם זיהוי מערכת - הוספת ערך ל2 מקומות:
@אA אני עשיתי אצלי אם הוספת ערך וזה עבד לי מיד
איך הוספת ערך?
-
@אA סליחה אולי אתה צודק אני עשיתי אם API של ימות מצרף
type=api title=בחירת מס' לחיוג api_link=https://call2all.co.il/ym/api/UploadTextFile api_add_0=token= api_add_1=what=ivr2:20/queue.ini api_000=contents,no,10,9,Phone, api_hangup_send=no api_call_id_send=no api_phone_send=no api_did_send=no api_extension_send=no api_enter_id_send=no api_enter_id_name_send=no api_time_send=no -
@BEN-ZION מעניין, כי ידוע שבפקודה הזו קצת לוקח זמן עד שהכל מתעדכן
-
type=api title= api_link=https://call2all.co.il/ym/api/UploadTextFile api_add_0=token=WU1BUElL.apik_****** api_add_1=what=ivr2:3/1/1/queue.ini api_000=contents,no,10,9,Phone, api_end_goto=/3/1/1 api_hangup_send=no api_call_id_send=no api_phone_send=no api_did_send=no api_extension_send=no api_enter_id_send=no api_enter_id_name_send=no api_time_send=noאומר מיד אין מענה משרת API אפילו לא מבקש הקשות
-
@עידו העלת קובץ 000.wav אם שאלה ?
-
@BEN-ZION חחחח שכחתי... פרט שולי....
-
@BEN-ZION אכן עובד מצוין
-
@עידו החיסכון שאתה לא צריך למחוק
-
ע עידו סימן נושא זה כשאלה
-
ע עידו סימן נושא זה כנפתר