בעיות ב-API
-
א. ב-api_add_0 אם מכניסים מילים עם רווחים בין המילים - השלוחה 'נופלת' ומושמעת הודעה 'אין מענה בשרת API'
ב. ב-API ההפוך >> DownloadFile, בהורדת קובץ לא קיים, פעם היה חוזר ריק (שווה ערך ל-NULL
), היום חוזרת הודעה:Requested file does not exist
, חבל שזה לא חוזר בJSON
כדי ליצור אחידות בין התשובות ולדבג בקלות יותרציטוט מתוך מסמך ה-API למפתחים:
In case the file does not exist or error has occured, HTTP 404 Not Found response will be generated.
-
@הקול-הירושלמי אמר בבעיות ב-API:
ב. ב-API ההפוך >> DownloadFile, בהורדת קובץ לא קיים, פעם היה חוזר ריק (שווה ערך ל-NULL), היום חוזרת הודעה: Requested file does not exist, חבל שזה לא חוזר ב JSON כדי ליצור אחידות בין התשובות ולדבג בקלות יותר
הבעיה של הנפילה בגלל הרווחים היא היא בעייתית עוד יותר בסליקת אשראי (שאגב לא לשכוח שזה לא לגמרי אפקטיבי משום שאינו משדר אגורות אלא מעגל כלפי מטה) כשבוחרים לקבל את התשובה המלאה יש שם רווחים והתוצא היא נפילה מהשלוחה
-
ב. ב-API ההפוך >> DownloadFile, בהורדת קובץ לא קיים, פעם היה חוזר ריק (שווה ערך ל-NULL), היום חוזרת הודעה: Requested file does not exist, חבל שזה לא חוזר ב JSON כדי ליצור אחידות בין התשובות ולדבג בקלות יותר
אני בטוח ב100 אחוז שכך זה היה תמיד.
אין לי מושג מה היה לך פעם.
אצלי מאז ומתמיד היה חוזר קוד 404 אך בתוכן הדף הופיע המשפט הנ"ל -
א. ב-api_add_0 אם מכניסים מילים עם רווחים בין המילים - השלוחה 'נופלת' ומושמעת הודעה 'אין מענה בשרת API'
כנראה שיש בעייה של UTF8 אני אנסה לדבר עם ימות המשיח
-
@הקול-הירושלמי @יוסל-ה @חוקר הוספתי אפשרות להחליף רווח ב"+" בשליחה לשרת.
מבדיקה שלי זה תקין.
צריך להגדיר:api_add_replace_space=yes
תבדקו שתקין.
-
@שמואל אמר בבעיות ב-API:
@הקול-הירושלמי הוספתי אפשרות להחליף רווח ב"+" בשליחה לשרת.
מבדיקה שלי זה תקין.
צריך להגדיר:api_add_replace_space=yes
תבדקו שתקין.
בדקתי באנגלית, ועובד רק עם ההגדרה הזו
באופן אישי כבר השתמשתי במקף תחתון '_' והמרתי אצלי בשרת, אבל זה יוצר הרבה בלבול