כניסה לאותה שלוחה פעמיים | מעבר לשלוחה אחרת ⏭️⏮️*️⃣
-
פעמים בשידור חי מאזינים נכנסים פעמיים לשלוחה מה שמייצר הד.
ניתן לעשות כמובן הגדרה שלא יוכלו להתקשר לקו פעמיים. דובר על זה.
אני מחפש הגדרה - שכן ניתן להתקשר פעמיים, אך בד בבד, ברגע שיקיש על אותה שלוחה - והמערכת מזהה שהוא כבר קיים שם - היא תעביר אותו לשלוחה אחרת שאגדיר.
יש כזו אופציה? -
@פלוס מה זאת אומרת מחייגים פעמיים?
מחייג שם בממתינה ומחייג שוב? -
@פלוס
תנסה את זה ככה הAI כתב
(בדקתי במקור וכאן שזה אכן כךהכנס את ההגדרות הבאות בקובץ ההגדרות של השלוחה (ext.ini):
הפעלת זיהוי הלקוח לפי מספר הטלפון שלו:
enter_id=yes enter_id_type=phoneחסימת כניסה כפולה בו-זמנית לאותה שלוחה:
limit_double_entry=yesניתוב לשלוחה אחרת במקרה של דחיית הכניסה (החלף את X בנתיב השלוחה אליה תרצה להעביר אותו):
enter_id_error_goto=/Xכאשר המאזין ינסה להיכנס במקביל מאותו מספר, הוא ישמע הודעה (M4376: "לא ניתן להתחבר בו זמנית מאותו משתמש") ויועבר מיד לשלוחה שהגדרת. ההגבלה מוסרת אוטומטית ברגע שהמאזין מנתק את השיחה המקורית.
ע"כ דברי AIתבדוק כאן זה ההגדרות המקוריות וכאן
ושים לב לשורה הזאת - "בדיקת ההגבלה נעשית בשלוחת ההתחברות (enter_id=yes)"
-
מקובל בפורומים השונים שלא לכתוב פוסטים שנוצרו בAI ובפרט לא כאשר מדובר בהגדרות מתקדמות שחייבות להיות מדוייקות.
(נכון שזה לא כתוב בתקנון הפורום, הפורום נוצר עוד לפני הAI, כך שעדיין לא חשבו לציין זאת.
@אלחנן1 נבקשך להתייחס לעניין בתקנון ע"מ לשמור על רמת הפורום.חוץ מזה שאני מניח ששואל השאלה יכול לבדוק לבד ולשאול את הAI בעצמו, זה שהוא בחר לשאול בפורום מעיד על כך שהוא מצפה לתשובה אנושית.
-
-
@הדיבל-המעופף אז תציין זאת במפורש בפוסט.
ושוב:
כתב בכניסה לאותה שלוחה פעמיים | מעבר לשלוחה אחרת
️
️*️⃣:חוץ מזה שאני מניח ששואל השאלה יכול לבדוק לבד ולשאול את הAI בעצמו, זה שהוא בחר לשאול בפורום מעיד על כך שהוא מצפה לתשובה אנושית.
-
@בוס
תודה על התיקון