ראיתם את המערכת החדשה של קול כשר? חייבים לעקוף אותם, עם פלטפורמות של "ימות" קדימה, חברה.
-
@963 כתב בראיתם את המערכת החדשה של קול כשר? חייבים לעקוף אותם, עם פלטפורמות של "ימות" קדימה, חברה.:
@פלוס ומחיקת ההקלטה אוטומטית [או אי השמעה בצורה אחרת] לאחר שהוא כבר שמע את זה?
כן זה קיים. העברה לארכיון אוטומאטית בסיום האזנה.
בטוח שהם לקחו את כל הרעיונות מימות.
לגבי האפשרות השנייה - איני יודע אם קיים. לא שאני רואה בזה כזה צורך. -
@פלוס איני יודע אם אפשר לקרוא לזה קיים.
איך בדיוק אני יכול לעשות את זה בימות המשיח בצורה קלה?היינו, שאני אתקשר למערכת, ואוכל להקיש מספר טלפון של הנמען.
שלב שני:
להקליט עבורו הודעהשלב שלישי:
להחליט האם הוא ישמע את זה בהתקשרות הבאה, או שזה ישלח אליו כצינתוק.שלב רביעי:
לעשות הגדרת פג תוקף להודעה.שייך לעשות את זה היום בימות המשיח בקלות דרך הטלפון?
(אני לא מדבר לעשות כזה דבר דרך הממשק במחשב)הדבר הזה קיים שם, וזו פונקציה אדירה.
-
@isi
חבל שאתה לא מתמצא בימות זה יותר קל ופשוט מלהקיש מס' טלפון של נמען. זה בלחיצת כפתור אחת בטלפון, מי דיבר על מחשב. -
@פלוס אולי תפנה אותי איך עושים את זה?
-
-
-
ההבדל היחיד והמשמעותי הין ימות המשיח לקול כשר - הוא שבימות המשיח יש מלא פונקציות וכו' אבל הכל דרך האתר,
בקול כשר יש גם פונקציות וזה נוח להשתמש דרך הטלפון.
קול כשר משקיע יותר על הממשק הטלפוני. -
@isi אם זה אפשרי ב-API אז אתה יכול לעשות שלוחת API שתבקש ממך להקיש מספר והודעה וישלח את ההודעה.
-
@מוטי-מוטי-מוטי כתב בראיתם את המערכת החדשה של קול כשר? חייבים לעקוף אותם, עם פלטפורמות של "ימות" קדימה, חברה.:
ההבדל היחיד והמשמעותי הין ימות המשיח לקול כשר - הוא שבימות המשיח יש מלא פונקציות וכו' אבל הכל דרך האתר,
בקול כשר יש גם פונקציות וזה נוח להשתמש דרך הטלפון.
קול כשר משקיע יותר על הממשק הטלפוני.אולי במקרה הספציפי אתה צודק
אבל בניהול מערכת IVR רגילה
בימות יש ממשק טלפוני הרבה יותר משוכלל לדעתי -
-
@isi כתב בראיתם את המערכת החדשה של קול כשר? חייבים לעקוף אותם, עם פלטפורמות של "ימות" קדימה, חברה.:
@פלוס איני יודע אם אפשר לקרוא לזה קיים.
איך בדיוק אני יכול לעשות את זה בימות המשיח בצורה קלה?
היינו, שאני אתקשר למערכת, ואוכל להקיש מספר טלפון של הנמען.
שלב שני:
להקליט עבורו הודעהזה אפשר ע"י מודול הקלטות והגדרת הקלטה לתיבה אישית [כמו שלוחה 0 בווצפון החדש]
או במהלך שמיעת הודעה שהשאירו לך יש אפשרות דרך מודול השמעת קבצים, לתגובה אישיתשלב שלישי:
להחליט האם הוא ישמע את זה בהתקשרות הבאה,או שזה ישלח אליו כצינתוק?.מגדירים שלוחה ראשונה בעת ההתקשרות להשמעת קבצים לפי תיבה אישית עם העברת ההודעה להודעות ישנות לאחר ההשמעה
שלב רביעי:
לעשות הגדרת פג תוקף להודעה.כאן אני תקוע, ואני רוצה את עזרת חברי הפורום
אפשר אולי מודול הוספת ערכי ID עם תוקף אבל שם זה רק בהגדרה מראש וגם לא נותן מענה להגדרה חלקה מיד לאחר ההקלטה שלא ניצטרך להקיש את המספר שוב