מקשים כוכבית וסולמית
-
@ivrפון אשמח אם תוכל לעזור למוסדנו בבעיה שנוצרה לנו
תודה רבה רבה על הרצון לעזור -
@יעקב-ב יש איסור בפורום להקפיץ לא הבנת יש לך בעיות הבנה?
-
@יעקב-ב בעברית, תפתח נושא חדש ו(אולי )יעזרו לך...
-
@יעקב-ב
אני רואה שכבר ענו לך על השאלה -
@קו-המוסיקה פעם אחרונה שאני מגיב, (ואבקש לא להגיב לי רק לעצם הענין) אני לא בגיל שלכם ויש לי מספיק מה לעשות בחיים.
ניסתי לרמז ו...
היהדות מחנכת אותנו לעזור לאנשים, היכן בתורה כתוב שאסור לעזור ליהודי אם הנושא כבר עלה פעם.
לענינינו בנתיים אף אחד לא עזר לי רק הספימו את הפורום במידע ממש לא עניני שקשור למערכות 'ימות' (זה שהעלתי נושא ישן לא עוזר לאף אחד במערכות שלו)
{אני חשבתי שעדיף להמשיך נושא ישן מלפתוח סתם עוד נושא, כך יקל על המחפשים בפורום לעתיד}מה שאכתוב מעכשיו רק מי שלב יהודי חם בקרבו ורוצה לעזור שיקרא את ההמשך:
למעשה אנחנו עושים הגרלות לאלפי תלמידינו, ורצינו שהנרשמים ע"י השארת הודעות יעברו לרישום למערכת אחרת ואח"כ יחזרו למערכת המרכזית הגדולה {הרעיון הוא שהפקיד האחראי על עידכון ההודעות של ההגרלות לא יצטרך לגעת במערכת הראשית}
ואנו רוצים שאחר הקלטת הודעה להגרלה יוחזר למערכת הראשית
וחלק זה כבר סידרנו שבסיום ההקלטה התלמיד המאזין יועבר לשלוחה שמעבירה חזרה למערכת הראשית.
רק מה שחסר לנו שבלחיצת סולמית התלמיד לא יעבור לראשי במערכת המשנית, רק אנו רוצים שבסולמית יעבור לשלוחה שמעבירה למערכת הראשיתנשמח מי שיכול לעזור איך להגדיר שבסולמית יעבור לשלוחה X
נבקש להגיב עניני לשאלה עזרה במערכת 'ימות'
תודה מראש
וסליחה על האריכות -
@יעקב-ב אין קשר וזה כללי המקום
אולי תבוא לבית כנסת באמצא מנחה ותתחיל לצרוח
"אנשים תתרמו לאירגון שלנו"
יש כללי מקום וצריך לכבד אותם בלי קשר לצדקה ואירגון מטופש
אסור!!!! להקפיץ נושאים ישנים בשום פנים ואופן!
וזה לא משנה בן כמה אתה. אתה יכול להיות גם בן 300 ויגידו לך את זה
תיזהר לפני שיחסמו אותך מהפורום
וזה לא משנה עניני או לא
תפתח נושא חדש יעזרו לך בשמחה
רק תזכור למחוק קודם את הפוסטים המטרידים שלך -
@ivrפון לא משנה מי צודק הפורום הוא להיעזר אחד בשני לתפעול מערכות ימות המשיח ולא לחנך, לא התנהגות מכובדת ולא צורה כלל כך להעיר לאנשים, סליחה על ההתערבות (לא משנה מה גילך), אתה (בכמה שמות) ממלא את הפורום עם הודעות שלא קשורות לימות המשיח.
בזה וודאי צדק יעקב ב
נ.ב. אני סתם ראיתי את ההשתוללות שלך וחשבתי בתקנון הפורום כתוב
תקנון הפורום:
א. מניעת שאלות כפולות
וזה מה שהכותב ההנ"ל עשה המשיך נושא במקום לפתוח מחדש, אין שום תקנה לא להגיב לנושא ישן (ממליץ לקרוא את תקנון הפורום) אדרבה להיפך לא לפתוח סתם נושאים.
בתקוה להבנה, אולי באמת תעזור לו ! -
פוסט זה נמחק! -
@ישועה אני יודע את הענין של מנעית שאלות כפולות עוד לפני שחלמת להיולד
הענין מדבר שיכול להיות שיש תשובה ישנה לשאלתך אז תעשה חיפוש לפני שאתה פותח נושא ותבדוק בכל מקרה
בכל מקרה הכלל הזה אומנם לא מופע בתקנון בצורה מסודרת אך כל משתמש מספיק פעיל מספיק ולא רק וותיק יודע כלל זה
מה שעושים זה תגובה על הנושא הישן על ידי לחיצה על החץ שליד הכפתור הכחול שכתוב עליו תגובה ואז הגיבו כנושא -
@ivrפון יש מצב שתירגע?, סליחה אבל אתה מוריד את הרמה של הפורום, לא שאלתי כלום ובדרך כלל אני מסתדר בחיפושים רק כאב לי ההשתוללות שלך על אדם כי דמיינת שאסור להגיב בנושא ישן, וכפי שכתבתי הוא השתמש בפורום לפי התקנון אתה מפיר את ההתנהגות הראויה.
לענ"ד הוא דוקא נהג רק לפי הכללים.
תירגע ואל תספים לכולנו את הפורום במלל שלא מן הענין.
קבל את האמת ממי שאמרו אפי' שפחות חשוב ממך. -
@יעקב-ב יש לי רעיון בשבילכם אשמח לשמוע אם זה פתרון
- במערכת החדשה של ההגרלות תגדיר בשלוחה ראשית מעבר לשלוחה מס' 3 לדוג'
- את שלוחה 3 תגדיר כשלוחת מעבר למערכת אחרת וזה יהיה המערכת הראשית שלכם
- בתוך שלוחת המעבר לשלוחה אחרת תפתח שלוחות לרישום להגרלות, ואז בסיום ההקלטה וכן ע"י סולמית יעבור לראשי שיעביר לשלוחה 3 מעבר למערכת אחרת (המערכת הראשית שלכם)
מקוה שעזרתי לאחר מה שראיתי את כל החינוך שעברתם כאן
-
@הרב-צבי אתה גאון ! פשוט אין מילים
בנתיים זה נראה ממש מוצלח
אעדכן עוד מעט לאחר שאבדוק יותר טוב -
@יעקב-ב בשמחה מחכה לשמוע מה יצא באמת
-
@הרב-צבי ועוד הוספה שגם שלוחה אחת אחורה מגיע לשלוחת המעבר למערכת אחרת, מה שרציתם
-
@הרב-צבי כעת אני רואה ש בן זאב לעיל כתב רעיון בכיוון לא התעמקתי אבל נראה לי שזה כמו הרעיון שלי
בכל מקרה בהצלחה -
@הרב-צבי ענקק
שוב ממש אין מילים בדיוק הפתרון
תודה רבה בזכות יהודים כאלו (שרוצים לעזור לשני) יבנה ביהמ"ק במהרה