בנית מרחב קולי
-
@dudu אמר בבנית מרחב קולי:
ביקשו ממני לבנות כמה מרחבים קוליים ורוצים שאתן הצעת מחיר לכל מרחב,
מישהו יכול להגיד לי כמה מקובל לקחת על כזה דבר?זה מאוד תלוי אין לזה הגדרה קבוע
אבל לדוגמא תבדוק
מיון לפי כיתות ע"פ ת.ז.
וכמות הכיתות
ואיזה אפשרויות רוצים שם -
@baror230 הם רוצים בנייה של שלוחה לכל כיתה עם עוד שלוחות פנימיות, עדין לא קיבלתי אפיון מדויק של כל מערכת,
אבל בגדול אמור להיות עם הפניה של כל תלמיד לכיתה שלו וכדו',
בכל כיתה תפריט עם שיעורים, חדר ועידה וכדו',
בעקרון אני עושה את זה דרך אקסס את כל הבנייה,אתה יכול להגיד לי בערך כמה אפשר לבקש על כזה דבר?
-
@dudu 500
-
@רבי-יצחק 500 למערכת?
תודה רבה!!
-
@dudu כן
-
@dudu אמר בבנית מרחב קולי:
@רבי-יצחק 500 למערכת?
תודה רבה!!
זה ממש לא הרבה יש מצב שיותר והרבה יותר תלוי למי אתה עושה את זה
-
@baror230 תבדוק מה הדרישות שלהם, כלומר אם זה יוצא רק עבודה פשוטה כך כלום כסף ,אבל אם זה יוצא עבודה ממושכת וקשה אז כך נגיד על כל יום טרחה משו כסף,הבנת? מקווה שעזרתי
-
@יעקוב אמר בבנית מרחב קולי:
@baror230 תבדוק מה הדרישות שלהם, כלומר אם זה יוצא רק עבודה פשוטה כך כלום כסף ,אבל אם זה יוצא עבודה ממושכת וקשה אז כך נגיד על כל יום טרחה משו כסף,הבנת? מקווה שעזרתי
@יעקוב גם אם זה לוקח 5 דקות תקח הרבה כסף
הם משלמים לך לא רק על העבודה והזמן אלא גם ובעיקר על הידע.
כמו שאמר @oror053 באחד הדייונים פה בעבר
עין מה שכתב שמואל בסטטוס שלו בפורום מתמחים טופ וז"ל: אם עשיתי עבודה בחצי שעה זה בגלל שעבדתי שנים ללמוד איך לעשות אותה בחצי שעה. אתה חייב לי על השנים, לא על הדקות. (מוקדש לכל הישראלים שחושבים שהידע הוא בחינם) -
@אברהם-אבנר לא זה בטוח שלא,לא לוקחים על דבר כזה 5 שקל,אבל אתה מבין בעצמך שבשביל עבודה של 5 דקות לא צריך הרבה ידע,ולסיכום ,בסוף כל אחד לוקח איך שנראה לו
-
@יעקוב
יש פה אנשים בפורום שבחמש דקות הם יכולים לעשות את מה שאנשים אחרים עושים במשך שעות אז ככה שזה לא כמו שנראה.
בכל אופן ודאי שכל אחד עושה איך שהוא רוצה..... וד"ב -
@יעקוב אמר בבנית מרחב קולי:
@אברהם-אבנר לא זה בטוח שלא,לא לוקחים על דבר כזה 5 שקל,אבל אתה מבין בעצמך שבשביל עבודה של 5 דקות לא צריך הרבה ידע,ולסיכום ,בסוף כל אחד לוקח איך שנראה לו
-
@יעקוב
ההפך הוא הנכון!!
קצת עזרה יש כאן בפורום
הקמה זה סיפור אחר, ודווקא 5 דק' עולה יותר
תגיד מפה לאמריקה כמה עולה? תוך שבוע / 3 ימים / יום / 12 שעות / שעה /5 דקות
מי שהקים לעצמו הרבה סוגי שלוחות וגם חכמות ומתוחכמות וקישורים וכו' וכו', עכשיו הוא 'רק' מעתיק, לא מגיע לו תשלום כאילו הוא בנה את זה מיוחד לאותו לקוח?? -
-
@מוטלה וככוווווווווווווווווולם בסוף כל אחד לוקח איך שנראה לו
-
אני למדתי שאם אנשים שלא יודעים בדיוק מה הם רוצים לעבוד לפי שעה...
תשמעו לי זה הכי טוב