חדש!! ממשק הועידה המתקדם לו ציפיתם יוצא לדרך
-
@עץ-השדה
זה לא שייך לניהול דרך הAPI
רק עם שרת חיצוני -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@111 שלח קישור לכניסה
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@הבוס-הגדול אמר בחדש!! ממשק הועידה המותקדם לה ציפיתם יוצאת לדרך:
האמת, לא מבין את הביג דיל, במחילה, רןב המורים לא מחוברים לאינטרנט, ולכן רוב הפיתוח הזה לא שימושי בעבורם.
יש כאן מישהו שמפעיל מערכות לבתי ספר חיידירים וישיבות (כמוני למשל) שחולק עליי?אם זה כבר עם ממשק חיצוני, ניתן להוסיף על זה שלוחת ניהול ב-API, תפנה אל @111 .
-
פוסט זה נמחק! -
@111 אמר בחדש!! ממשק הועידה המותקדם לה ציפיתם יוצאת לדרך:
עידכון יום ב' פרשת בראשית כ"ד תשרי.
ב"ה הממשק פעיל ומחזיק אלפי שיחות בו זמנית ותודה לכל הלקוחות שמשתמשים בממשק הנפלא!
אנו ערים להערות של הבעיות הקטנות שיש עדיין במערכת וכן לזה שחסרים עדיין אפשרויות מסוימות שהבטחנו.
בעז"ה תוך מקסימום שבוע הכל יהיה מסודר על הצד היותר טוב! אם כי יכול להיות, ואנו מקוים מאד שזה יהיה מוקדם יותר אבל אני אומר בדווקא שבוע בכדי שלא יהיה אכזבות ומקוים שעד אז הכל יהיה מושלם!!! עם אפשרויות שלא ציפיתם ולא חשבתם עליהם.
ועדיין - לקוח שמעונין בפיתוח של אפשרות מסוימת בהתאמה אישית יכול לפנות אילינו ונדון על זה.
בברכה.
טלטקאני ממתין כבר יומיים לקבל חיבור למערכת. איך אפשר לזרז את זה? או לפנות אליכם טלפונית?
-
@6262 אמר בחדש!! ממשק הועידה המותקדם לה ציפיתם יוצאת לדרך:
@111 אמר בחדש!! ממשק הועידה המותקדם לה ציפיתם יוצאת לדרך:
עידכון יום ב' פרשת בראשית כ"ד תשרי.
ב"ה הממשק פעיל ומחזיק אלפי שיחות בו זמנית ותודה לכל הלקוחות שמשתמשים בממשק הנפלא!
אנו ערים להערות של הבעיות הקטנות שיש עדיין במערכת וכן לזה שחסרים עדיין אפשרויות מסוימות שהבטחנו.
בעז"ה תוך מקסימום שבוע הכל יהיה מסודר על הצד היותר טוב! אם כי יכול להיות, ואנו מקוים מאד שזה יהיה מוקדם יותר אבל אני אומר בדווקא שבוע בכדי שלא יהיה אכזבות ומקוים שעד אז הכל יהיה מושלם!!! עם אפשרויות שלא ציפיתם ולא חשבתם עליהם.
ועדיין - לקוח שמעונין בפיתוח של אפשרות מסוימת בהתאמה אישית יכול לפנות אילינו ונדון על זה.
בברכה.
טלטקאני ממתין כבר יומיים לקבל חיבור למערכת. איך אפשר לזרז את זה? או לפנות אליכם טלפונית?
גם אני
-
@מאיר-האלוף בינתיים קבלתי יש להם גם טלפון במקרה הצורך