חדש! - מודול הסרת ערך ID של המתקשר או ערך מוגדר מראש מקובץ במערכת לבחירתכם
-
הID זה 111
ההקדמה זה מה שהמערכת מוסיפה במודול הזה
כשנכנסים לפי שיוך טלפוני לשם משתמש -
@33064325 אתה רוצה למחוק כל פעם את השורה :
phone_from_list_all_information=XXX
שבמקום הXXXX הID שהלקוח נכנס?
-
כן
אבל זה יועיל רק אם יהיה אפשרות לשים את המודול הזה בכל שלוחה במערכת כרגע זה רק בתפריט ראשיאגב היה לי טעות וזה צריך להיות עם "-" ולא עם =
-
@33064325 אמר בחדש! - מודול הסרת ערך ID של המתקשר או ערך מוגדר מראש מקובץ במערכת לבחירתכם:
כן
זה לא אפשרי במודול הזה.
מה שכן אפשר לעשות:
type=remove_id_from_list remove_id_from_list_key=phone_from_list_all_information remove_id_from_list_location_list=/1/EnterIDBlock.ini
ואז לכאורה זה ימחק, אבל לא לפי הID של הלקוח. אלא ימחק לכאורה את השורה הראשונה שמכילה את הKEY הזה.
@33064325 אמר בחדש! - מודול הסרת ערך ID של המתקשר או ערך מוגדר מראש מקובץ במערכת לבחירתכם:
אבל זה יועיל רק אם יהיה אפשרות לשים את המודול הזה בכל שלוחה במערכת כרגע זה רק בתפריט ראשי
יועיל למי? אתם שאלתם שאלה על המודול הזה, אני עונה על המודול הזה, אם אתם יש לכם כל מיני רעיון למה זה יועיל לכם ופיתוחים נוספים תפנו במייל.
בכל אופן אני מקווה שעל השאלות שהיה לכם על המודול הזה עניתי.
-
יהיה אפשרות לשים את המודול הזה בכל שלוחה במערכת
אפשרי לפיתוח.
מול שירות הלקוחות.
-
@שמואל אמר בחדש! - מודול הסרת ערך ID של המתקשר או ערך מוגדר מראש מקובץ במערכת לבחירתכם:
מה שכן אפשר לעשות:
type=remove_id_from_list remove_id_from_list_key=phone_from_list_all_information remove_id_from_list_location_list=/1/EnterIDBlock.ini
ואז לכאורה זה ימחק, אבל לא לפי הID של הלקוח. אלא ימחק לכאורה את השורה הראשונה שמכילה את הKEY הזה.אומר שגיאה
-
אומר שגיאה
צלם לי איך נראה הקובץ שאתה רוצה להסיר ממנו תוך כדי סימון השורה שאתה רוצה להסיר
-
-
@33064325 אוקי, יש פה רק KEY.
זה אמור להיות:
type=remove_id_from_list remove_id_from_list_key=phone_from_list_all_information-111 remove_id_from_list_location_list=XXXXXXXX remove_id_from_list_mode=key_only
-
ואז זה יסיר רק משתמש שנקרא 111
אם זה מה יש אז זה מה יש
תודה רבה וחורף בריא -
@שמואל
מה ההבדל בין המודול הזה לביןadd_to_list=050 location_list=/WhiteList
עד היום השתמשתי באפשרות דרך קבלת נתונים וזה עבד יפה מאד
אך היה חסר לי אפשרות לעשות הסרה ולא הוספה
אבל זכור לי שימות הגיבו בפורום הישן שמחיר פיתוח אפשרות ההסרה היא 500 ש"ח -
@אורתודוכס
הבעיה שרשימה לבנה זה רק לפי טלפון ולא לפי ID -