שיוך מספרים חדשים למערכת קיימת
-
@רבי-יצחק אמר בשיוך מספרים:
@mhl בימות אין כמעט מושג לא מסכימים, הכול תלוי כמה משתמשים במערכות ולמה הצורך, יש להם גם את החישובים שלהם.
ויעידו פה החברים.... הכול אפשרי.
בהצלחהלמה כשאני התקשרתי מספר פעמים לכמה נציגים כולם אמרו לי שאי אפשר 'טכנית', רק במספרים שבתשלום זה אפשרי???
(למעט נציג אחד שהסכים, מה שמראה ש'טכנית' אפשר, אלא שיש הוראה לא לשייך...) -
@mhl תכל'ס איך אני מוסיף מספרים לקו שלי
אני רוצה שמכל שלוחה יגיע צינתוק ממספר אחר
יש למישהו פיתרון? -
@mhl
מה המספר שהנציג הבודד אישר לך?? -
@פיסטוק-חלבי אמר בשיוך מספרים חדשים למערכת קיימת:
@mhl
מה המספר שהנציג הבודד אישר לך??מספר של מערכת שפתחתי במערכת האוטומטית ולא בתשלום
-
@mhl אמר בשיוך מספרים חדשים למערכת קיימת:
@רבי-יצחק אמר בשיוך מספרים:
@mhl בימות אין כמעט מושג לא מסכימים, הכול תלוי כמה משתמשים במערכות ולמה הצורך, יש להם גם את החישובים שלהם.
ויעידו פה החברים.... הכול אפשרי.
בהצלחהלמה כשאני התקשרתי מספר פעמים לכמה נציגים כולם אמרו לי שאי אפשר 'טכנית', רק במספרים שבתשלום זה אפשרי???
(למעט נציג אחד שהסכים, מה שמראה ש'טכנית' אפשר, אלא שיש הוראה לא לשייך...)היי שלום
האמת היא שיש מספרים שכן אפשר להעביר אותם מאחד לשני ויש מספרים שאי אפשר.
יש כל כך הרבה סוגי מערכות ומספרים שלמשתמש הפשוט אין מושג כיצד זה עובד.
יש סוגי מערכות שונות כדוגמת ניתוביה, ivr2, ווצאפ פון, וירטואל פלוס ועוד ויש גם סוגי מספרים שונים כדוגמת המספרים שבקידומת גאוגרפית (03 וכדומה) ומספרים בקידומת ארצית (07), מספרים של החלוקה האוטומטית ומספרים שנויידו ועוד הרבה הבדלים.
בנוסף, הרבה פעמים המספרים לא נמצאים על אותו שרת אלא על שרתים שונים.
ולכן אי אפשר לדמות מקרה אחד לשני (פעם אחת הסכימו ופעם אחת לא).
המצב כיום הוא שמי שרוצה להוסיף מספר נוסף לקו יש 2 אפשרויות שבטוח נכונות. אפשרות ראשונה לפתוח מערכת תכנים בשלוחה 11. אפשרות שניה לפנות לשירות הלקוחות ולבקש מספר חדש.
הרבבה הצלחה -
@eliyahu אמר בשיוך מספרים חדשים למערכת קיימת:
אפשרות ראשונה לפתוח מערכת תכנים בשלוחה 11. אפשרות שניה לפנות לשירות הלקוחות ולבקש מספר חדש.
שתי האפשרויות בתשלום.
מנסיון. -
@mhl אם יש לך מערכת גדולה מאמין שיתנו בחינם {ייתכן שאפילו בלי הרבה האזנה יסכימו}
-
מה הבעיה?
נכנסים לניהול של הקו החדש, ועושים בתפריט הראשי הפנייה לקו השני. ו..... יש לכם קו חדש שפתוח בכשרים... -
@שמחה-מדיה אבל אם אתה רוצה לשלח צינטוקים או קומפין מהמספר החדש אז זה יתקשר מהמספר הישן
-
אוקיי
ואז?
פשוט לפני שתקנה. תקנה את זה דרכם בתמורה שיכניסו את זה לשם...עריכה
עכשיו אני רוצה שעל זה בדיוק מחבר השרשור דיבר...