מודול אישור כהטמעה בכל דבר
-
נראה לי שהגיע הזמן סוף סוף שיהיה מודול מסודר
של אישור מטלות (לא דיווח על משימות של ימות). אלא שיהיה אפשר לשאול על כל מיני דברים :
לאישור הקישו 1
לדוגמא אחרי שמיעת קובץ
שיהיה אפשרות להטמיע : באם שמעתם את הקובץ או את ההוראות הקישו 1, ואז יהיה דוחות של כל אלו שאשרו את שמיעת הקובץ , ושזה יהיה מסודר עם זיהוי ותאריכים .זה יהיה שמיש לעוד מגוון רב של דברים.
למשל באם הנכם מרוצים מ.... הקישו 1.נ"ב אני יודע שאפשר לעשות זאת בקבלת נתונים אבל אני מתכווין לדבר הכי פשוט שלא צריכים לבנות שום דבר מיוחד אלא לשים הודעת מערכת פשוטה ולשאול האם הינכם XXX
האם שמעתם את הקובץ XXX לאישור הקש 1 ואז שיהיה דוחות מסודרים עדיף htmlעוד דוגמא למערכת שמישהו ביקש ממני לאחרונה , שהוא מחלק חומר למידה לאברכים , עכשיו, הוא לא צריך את כל שאלות ומבחנים אלא מספיק לו שכל יום האברך מתקשר למערכת ושומע שאלה : האם למדת את החומר לאישור הקש 1 , ושיקבל דוח מסודר עם הנתונים שלו לפי הזיהוי וככה יידע כל יום מי למד .
-
@חסידישער גם אני חושב שזה מאד נצרך
אבל יכול להיות שתוכל להסתדר עם אפשרות של דירוגים, ומקסימום תשנה את ההודעות מערכת.
תראה כאן
https://f2.freeivr.co.il/post/30 -
@מוטלה קודם להכל. כל הכבוד מוטלה שאתה משתדל לעזור כאן לכל אחד ואחד בסבר פנים יפות, וכל אחד יודע ורואה זאת.
לגופו של דבר
אני לא רוצה שזה יהיה באמצעות דירוגים.
ועוד יותר אני לא רוצה שזה יהיה בהשמעת קבצים .
אלא במודול בפני עצמו .
כך שעל כל דבר שתחליט תוכל לשאול את המאזינים האם הוא הבין את ההודעה / לאשר תקנון/ גמר ללמוד את מה שסיכמתי איתו וכדו'אולי גם יבוא צדיק ויפתח את זה באופן עצמאי.
-
@חסידישער אפשר פשוט להשתמש במודול סקר עם אפשרות ללחוץ 1 או 2.
-
@dudu דבר ראשון תודה על המשוב.
ועכשיו לעינין
קומבינות ישנם הרבה , אבל למה שלא יהיה פעם אחת ולתמיד משהו שנצרך מאוד באופן מסודר.
מודול אישור וגמרנו -
@חסידישער אמר במודול אישור כהטמעה בכל דבר:
@dudu דבר ראשון תודה על המשוב.
ועכשיו לעינין
קומבינות ישנם הרבה , אבל למה שלא יהיה פעם אחת ולתמיד משהו שנצרך מאוד באופן מסודר.
מודול אישור וגמרנומצטרף
-
@שמואל @ימות-המשיח @קופת-הקהל
מה אתם אומרים על ההצעה והבקשה? -
@חסידישער מצטרף לבקשה זה משהו מאוד נצרך
-
נוסף לפני תקופה אפשרות להגדיר סיסמא בכל מעבר בשלוחה (לא רק בפעם הרשאונה בשיחה כך שתוכל להגדיר סיסמא = 1 ולהגדרי שיבקש כל פעם
-
@33064325 השאלה אם אוכל לראות בדוחות את כל מי שהקיש את הסיסמא
-