קידומת בשליחת פקס
-
יש לי קו למשרד לניתוב שיחות ועוד, ואני רוצה שהמספר של הקו יהיה גם לפקסים, וכמובן אי אפשר רק אם עושים את המספר ואח"כ את האות P ואת מספר השלוחה, וזה קצת מסובך.
האם אפשר לפתח שאם שולחים פקס עם איזה קידומת למשל 153 (שזה לתא קולי) וכשעושים את הקידומת והמספר, נשלח הפקס למייל (כמו שזה נשלח לתא קולי)
-
פוסט זה נמחק! -
@אברהם-מנס מצטרף
-
@אברהם-מנס אמר בקידומת בשליחת פקס:
האם אפשר לפתח שאם שולחים פקס עם איזה קידומת למשל 153 (שזה לתא קולי) וכשעושים את הקידומת והמספר, נשלח הפקס למייל (כמו שזה נשלח לתא קולי)
קיים כבר:
חדש בימות המשיח!
אפשרות לקבל פקסים למערכת על ידי שליחת פקס בקידומת 15379500.... לפי מספר המערכת שלכם.
לדוגמא המספר של השירות לקוחות 0773137770
המספר פקס של השירות לקוחות 153773137770שימו לב, האפשרות עובדת כרגע רק על מספרים שבספק 015 ובשרת ymt.,
לקוח המעוניין לנייד מספר שיתמוך בקבלת פקסים עם קידומת 153 יש לשלוח מייל לשירות הלקוחות בכתובת cs@yemot.co.il ולבקש לנייד את המספר ל015 לצורך קבלת פקסים בקידומת 153 ולשייך לשרת ymt.לא ניתן לנייד מספר שכבר בימות המשיח לספק אחר, באם יש לכם מספר בימות המשיח תוכלו לנסות לשלוח איליו פקס לקידומת זו, באם זה לא עובד אין אפשרות לנייד אחרי שהמספר כבר בימות המשיח לספק אחר.
מספרים שכבר ב015 ומוגדר במערכת אימייל,
מי שישלח פקס למספר של המרכזיה עם הקידומת 153 בהתחלה הפקס יגיע לאימייל של הלקוח.
במידה שלא מוגדר לכם מייל במערכת, תוכלו לראות את הפקס בפורמט PDF בתיקיית FaxIn תחת השלוחה הראשית -
@אברהם-מנס אמר בקידומת בשליחת פקס:
למשל 153 (שזה לתא קולי)
קידומת 153 היא לפקסים. קידומת 151 זה לתא קולי.
-
@שמואל אמר בקידומת בשליחת פקס:
שימו לב, האפשרות עובדת כרגע רק על מספרים שבספק 015 ובשרת ymt.,
לקוח המעוניין לנייד מספר שיתמוך בקבלת פקסים עם קידומת 153 יש לשלוח מייל לשירות הלקוחות בכתובת cs@yemot.co.il ולבקש לנייד את המספר ל015 לצורך קבלת פקסים בקידומת 153 ולשייך לשרת ymt.זה עולה כסף לשייך ל015?
-
-
@שאול אמר בקידומת בשליחת פקס:
@יאיר-32 אמר בקידומת בשליחת פקס:
זה עולה כסף לשייך ל015?
לא, רק צריך לציין את זה בעת הניוד
איזה ניוד?
-
-
@יהודי-פשוט-וטוב אמר בקידומת בשליחת פקס:
@יאיר-32
מבזק או מחברה דומה
כפי ש @שמואל כתב זה לא אפשרי במספרים שכבר קיימים בימות המשיח בחברה שונהתסביר לי פשוט
איך אני מקבל כזה מספר?
ועדיף בחינם אם זה אפשרי
זה לא מערכת yvr רגילה? -
איזה ניוד?
ציטוט משמואל
לקוח המעוניין לנייד מספר שיתמוך בקבלת פקסים עם קידומת 153 יש לשלוח מייל לשירות הלקוחות בכתובת cs@yemot.co.il ולבקש לנייד את המספר ל015 לצורך קבלת פקסים בקידומת 153 ולשייך לשרת ymt.
תסביר לי פשוט
איך אני מקבל כזה מספר?
ועדיף בחינם אם זה אפשרי
זה לא מערכת yvr רגילה?לא ניתן לנייד מספר שכבר בימות המשיח לספק אחר, באם יש לכם מספר בימות המשיח תוכלו לנסות לשלוח איליו פקס לקידומת זו, באם זה לא עובד אין אפשרות לנייד אחרי שהמספר כבר בימות המשיח לספק אחר.
תנסה לשלוח למערכת שלך, אם זה לא מגיע-זאת אומרת שהמערכת לא תומכת בזה
אי אפשר להעביר את המערכת/לנייד לספק אחר בימות המשיח
או אז תצטרך לנייד מספר משלך שקנית בבזק או בהוט
ואז לנייד אותו לימות המשיח ולציין בעת הבקשה לניוד שברצונך שיניידו לספק 015 בכדי שתוכל לקבל פקסים דרך 153 -
בקיצור אין אפשרות שזה יהיה בחינם?
אא"כ זה עובד כבר היום -
ציטוט משמואל
לקוח המעוניין לנייד מספר שיתמוך בקבלת פקסים עם קידומת 153 יש לשלוח מייל לשירות הלקוחות בכתובת cs@yemot.co.il ולבקש לנייד את המספר ל015 לצורך קבלת פקסים בקידומת 153 ולשייך לשרת ymt.
לא ניתן לנייד מספר שכבר בימות המשיח לספק אחר, באם יש לכם מספר בימות המשיח תוכלו לנסות לשלוח איליו פקס לקידומת זו, באם זה לא עובד אין אפשרות לנייד אחרי שהמספר כבר בימות המשיח לספק אחר.תנסה לשלוח למערכת שלך, אם זה לא מגיע-זאת אומרת שהמערכת לא תומכת בזה
אי אפשר להעביר את המערכת/לנייד לספק אחר בימות המשיח
או אז תצטרך לנייד מספר משלך שקנית בבזק או בהוט
ואז לנייד אותו לימות המשיח ולציין בעת הבקשה לניוד שברצונך שיניידו לספק 015 בכדי שתוכל לקבל פקסים דרך 153איך שולחים למערכת פקסים, אני לא מצליח להבין..
ציטוט מהפורום:לידיעתכם:
הגודל המקורי של הפקס לא משנה,הפקסים מגיעים לתיקיה FAX שתחת שלוחה ראשית,
משם ניתן להוריד למחשב.אם תגדיר בשלוחה ראשית אז כל מי שמתקשר למערכת יקבל צליל פקס,
ואם תגדיר בשלוחה פנימית אז בשליחת פקס יצטרכו להקיש את מס' השלוחה כדי שזה יישלח
את זה אני לא מצליח להבין. אם הפקס למשלח בשלוחה 11, אז המספר פקס שאליו צריכים לחייג הוא 15379568221111, ואם הוא בשלוחה הראשית אז המספר שמחייגים הוא 153795682211. ניסיתי את שניהם ודרך שיחה רגילה הוא אומר המספר אליו הגעתם איננו מחובר, ודרך פקס לא קורה כלום, לא מגיע לשום שלוחה של קבלת פקס (אמורים לשמוע צליל של פקס)..
-
@נתב-כל לא הבנת טוב
במקרה והקידומת 153 עובדת זה אמור לעבוד גם בשלוחה הראשית וללא כל הגדרה נוספת
ולכן אין צורך לכתוב בחייוג את השלוחה... -
@מתעניין נו.. ואם זה לא בשלוחה הראשית?
והקידומת 153 לא עובדת, המספר לא מחובר..??
אז כותבים מספר רגיל 079 + את המספר שלוחה??? -
@נתב-כל גם לא
צריך לחייג את המספר, והשהיה (P), ורק לאחר מכן את מס' השלוחה. -
@שמואל
ראיתי שאם אני מחייג לקו שלי בקידומת 153 זה משמיע צליל פקס
זה אומר שזה מקבל פקסים?
א"כ זה רעיון מצויין לדעת אם המערכת מקבלת פקסים!
עריכה בדקתי ואכן כן זה הפתרון!
ב. האם ניתן לקבל פקסים בוירטואל פלוס?
כי גם שם שמעתי צליל פקס?
עריכה נסתי וזה לא התקבל
חבל -
@מתעניין אמר בקידומת בשליחת פקס:
@נתב-כל גם לא
צריך לחייג את המספר, והשהיה (P), ורק לאחר מכן את מס' השלוחה.ואם אין שלוחה ישירה לפקס, זה רק שלוחה שקיימת במערכת בלי אפשרות להגיע אליה כמו שתי ספרות בתפריט הראשי. אז חייב שזה יהיה בשלוחה נגישה? כי ה153 לא עובד? תגיד אם הבנתי נכון
-
@נתב-כל כן
-
יש לי שרת ymt ואני מנסה לחייג עם הקידומת וזה אומר 'המספר איננו מחובר...'