ניהול רשימות צינתוקים, לנהל כמה רשימות ביחד
-
אם יש לי 5 רשימות צינתוקים בקו, ואני רוצה להסיר מישהו מכל הרשימות. או לשלוח צינתוק לכל הרשימות ביחד (כדי שאם יהיה מספר אחד בשתי רשימות שלא יקבל שתי צינתוקים).
או כשאני חוסם מישהו לצמיתות מהקו אז אני צריך לעבור על כל הרשימות צינתוקים אחד אחד כדי להיות בטוח שלא יקבל צינתוקים סתם וישתגע. וזה גם יכול להיות בעיה שמקבלים צינתוק והמספר לא מחובר, שלא יקבלו תביעה חס ושלום.
אם זה אפשרי להגדיר שלוחת ניהול לכל הרשימות ציתוקים ביחד, למשל לשים פסיקים בין מספר רשימה לרשימה (לא בדקתי את זה) אם תוכלו לפתח את זה @שמואל @ימות-המשיח. כמו שיש ניראה לי בניהול רשימות תפוצה.. זה ממש ממש יעזור. אלף תודות! -
@נתב-כל מצטרף לבקשה
-
-
מצטרף, זה מאוד נצרך
(וגם לבטל את ההודעה כשאתה בא להסיר את המספר שלכם מושמע כך: הנך מבקש להוסיף את המספר שלכם וכו' וא"א להחליף את ההודעה..) -
גם אנ י מצטרף להנל... ומוכן גם להשתתף בעלות הפיתוח בל"נ
לבנתיים אולי יש אפשרות לאלו שעוקבים אחרי המצטרפים שלהם באמצעות שלוחה לספירת כניסות, לבנות API שיעביר את זה שנכנס להסרת המספר שלו [בשלוחה שהתפריט אליה יהיה "להסרת מספרך הקש.." ואז מגיעים לשלוחה, וא"כ אפשר כשייצא מהשלוחה של ההסרה יעבור לAPI שיעביר אותו לשלוחה הבאה בה הוא נרשם לקבלת צינתוקים וגם משם הוא יוכל להסיר את עצמו, בקושי חצי תשובה אולי יעזור הרעיון למישהו.
-
-
@יהודה-הוצלר-0 אתה יכול להעתיק לשם אם זה יעזור
-
@נתב-כל
גם אני מצטרף