תקלה קשה ביותר!!! צינתוקים ללא הפעלה!
-
פעם שניה שכבר נתקל בתופעה ללא הסבר: יש לי במערכת רשימת צינתוקים (חינמית) ובה רשומים כ550 מספרי טלפון שונים. מידי שבוע ביום שני אני מפעיל צינתוק לרשומים. עד כאן הכל טוב ויפה!
הבעיה היא: יום שישי אחד (למזלי יחסית מוקדם בערך ב14:00) פתאום כלללל הרשומים קיבלו 2 צינתוקים ברצף! ביררתי ומתברר שאף אחד לא הפעיל את זה! ועוד יותר מזה: ימות המשיח בדקו מאיזה מספרים הופעלו הצינתוקים וכלל לא מופיע שמישהו הפעיל צינתוקים באותו יום מאותה רשימה! עברו כמה שבועות, והיום זה שוב קרה! עוד פעם צינתוקים ללא סיבה נראית לעין. ואם זה יקרה ב02:00 בלילה? ימות המשיח לא יודעים מה הסיבה. אז מה זה יכול להיות?? ייתכן שיש תקלה ברשימות צינתוקים שרשומים בהם המון מספרים?
אשמח מאוד מאוד לעזרה -
@קו-המכלול אמר בתקלה קשה ביותר!!! צינתוקים ללא הפעלה!:
הבעיה היא: יום שישי אחד (למזלי יחסית מוקדם בערך ב14:00) פתאום כלללל הרשומים קיבלו 2 צינתוקים ברצף! ביררתי ומתברר שאף אחד לא הפעיל את זה! ועוד יותר מזה: ימות המשיח בדקו מאיזה מספרים הופעלו הצינתוקים וכלל לא מופיע שמישהו הפעיל צינתוקים באותו יום מאותה רשימה! עברו כמה שבועות, והיום זה שוב קרה! עוד פעם צינתוקים ללא סיבה נראית לעין. ואם זה יקרה ב02:00 בלילה? ימות המשיח לא יודעים מה הסיבה. אז מה זה יכול להיות?? ייתכן שיש תקלה ברשימות צינתוקים שרשומים בהם המון מספרים?
אם ימות לא יודעים אז אנחנו נדע?
יש לך עוד רישמות צינתוקים שצינתק להם?
-
@קול-הקווים
היה כזו בעיה גגם בקו של דוד החקיין רק שמהקו שלו היה בערך 10 צינתוקים -
@איש-ס וואו
ממש יש בעיה בשרתים!!
@ימות-המשיח @שמואל -
@קול-הקווים אמר בתקלה קשה ביותר!!! צינתוקים ללא הפעלה!:
@איש-ס וואו
ממש יש בעיה בשרתים!!
@ימות-המשיח @שמואלאין שום בעיה ואין שום צינתוק שיוצא סתם.
אפשר לפנות למייל של עם מספר מערכת וסיסמה ואנסה לבדוק פרטים מדוייקים. -
@שמואל פניתי אליכם היום במייל. אשמח שתגיבו
-
@שמואל פניתי אליכם היום במייל. אשמח שתגיבו
אני לא רואה פניה בנושא.
תשלח לי פרטים מלאים למייל בחתימה.
-
ב"ה ימות המשיח הגיבו לי על הנושא, ומתברר שמישהו הפעיל צינתוק ממספר שמתחיל ב0799 דרך שלוחת ההרשמה וההסרה מהצינתוקים. איך זה ייתכן?
אשמח גם ש@שמואל יגיב לי על זה במייל ששלחתי מקודם.
זה גם המקום לומר תודה לכל נציגי ימות המשיח על השירות המקצועי והנחמד שנותנים ללקוחות -
ביצעתי איזה שינוי שיעזור גם לניטור המידע וגם לפתרון הבעיה.
אשמח שכל מי שיקרה לו מקרה כזה שישלח לי למייל בחתימה פרטי מערכת באותו יום שהופעל הצינתוק ואבדוק זאת לעומק.
-
- סליחה על הבורות, מה הכוונה לשלוח מייל בחתימה?
- בעצם נאלץ לחכות לצינתוק הבא שיופעל מאותו מספר?
-
סליחה על הבורות, מה הכוונה לשלוח מייל בחתימה?
תשלח לו למייל הנ"ל את מספר המערכת סיסמה, שעת הצינתוק ושלוחה.
shmuel@yemot.co.il@קו-המכלול אמר בתקלה קשה ביותר!!! צינתוקים ללא הפעלה!:
בעצם נאלץ לחכות לצינתוק הבא שיופעל מאותו מספר?
משהו כזה.
-
סליחה על הבורות, מה הכוונה לשלוח מייל בחתימה?
-