נפתר הגדרתי במודול קבלת נתונים שיעבור בסיום לשלוחה מסויימת אבל הוא אומר שהשלוחה אינה קיימת
-
אף אחד לא מוצא פה בעיה, אז זה פשוט תקלה?
@שמואל -
@שמואל-ש תנסה להגדיר דרך ההגדרה במודול הסליקה
שבסיום יופנה לשלוחה הרצויה -
@שמואל-ש
תראה אולי צריך לכתוב את הסלש בסוף לדוגמא:recording_and_entering_data_end_goto=1/11/
או שצריך לכתוב את השלוחה למעבר לפני זה או שאין כזאת שלוחה
-
@שמואל-ש
מה כתוב לך בקובץ RecordingAndEnteringDataCheckGoTo ?
בשאלה 058 מופעל שיוכים יכול להיות שהמערכת מנסה להעביר אותך לא לאיפוא שמוגדר בrecording_and_entering_data_end_goto
-
@רבי-יצחק אמר בהגדרתי במודול קבלת נתונים שיעבור בסיום לשלוחה מסויימת אבל הוא אומר שהשלוחה אינה קיימת:
@שמואל-ש תנסה להגדיר דרך ההגדרה במודול הסליקה
שבסיום יופנה לשלוחה הרצויההסליקה היא במודול קבלת נתונים עצמה כדי שלא יאושרו אא"כ ישלמו.
-
@קו-מהיר אמר בהגדרתי במודול קבלת נתונים שיעבור בסיום לשלוחה מסויימת אבל הוא אומר שהשלוחה אינה קיימת:
תראה אולי צריך לכתוב את הסלש בסוף לדוגמא:
recording_and_entering_data_end_goto=1/11/לא.
@קו-מהיר אמר בהגדרתי במודול קבלת נתונים שיעבור בסיום לשלוחה מסויימת אבל הוא אומר שהשלוחה אינה קיימת:
או שצריך לכתוב את השלוחה למעבר לפני זה
לא הבנתי
או שאין כזאת שלוחה
@שמואל-ש אמר בהגדרתי במודול קבלת נתונים שיעבור בסיום לשלוחה מסויימת אבל הוא אומר שהשלוחה אינה קיימת:
השלוחה היא:
type=menu
=title -
@33064325 אמר בהגדרתי במודול קבלת נתונים שיעבור בסיום לשלוחה מסויימת אבל הוא אומר שהשלוחה אינה קיימת:
@שמואל-ש
מה כתוב לך בקובץ RecordingAndEnteringDataCheckGoTo ?
בשאלה 058 מופעל שיוכים יכול להיות שהמערכת מנסה להעביר אותך לא לאיפוא שמוגדר בrecording_and_entering_data_end_goto
053-001=End 053-2393=EndNoPayment-1/11
@33064325 אמר בהגדרתי במודול קבלת נתונים שיעבור בסיום לשלוחה מסויימת אבל הוא אומר שהשלוחה אינה קיימת:
בשאלה 058 מופעל שיוכים
אתה מתכווין 053? כי אין שאלה 058.
-
@שמואל-ש שים לב שבשורה הזו כתבת 0001 ובשיוכים כתבת 001
053-option=4-1--SayFile-AskNo-0001,2393-CheckGoTo-
כמו"כ למה אתה צריך 001 end תנסה למחוק את זה מקובץ השיוכים
-
-
@שמואל-ש שים לב שבשורה הזו כתבת 0001 ובשיוכים כתבת 001
053-option=4-1--SayFile-AskNo-0001,2393-CheckGoTo-1.מה זה משנה
2.אני מנסה רק בשיוך של 2393 (כי אני לא רוצה לשלם עכשיו...) -
@שמואל-ש
ואת השורה הזו053-2393=EndNoPayment-1/11
תחליף בזה
053-2393=EndNoPayment-/1/11
הוספתי "
/
"מחקתי את השורה הראשונה של השיוך 001, הוספתי סלש בהתחלה ולא עזר
ניסיתי גם להוריד את השלוחה למעבר ולהגדיר כך:053-2393=EndNoPayment
ויעבור לשלוחה 1/11 מההגדרה בקובץ EXT וגם לא עזר...
מה עושים??? -
@שמואל-ש
אם אתה חושב שזה באג תשלח לשירות לקוחות מספר מחייג מספר מחוייג שלוחה ושעת שיחה מאותו יוםתנסה אולי קודם לנסות להעביר לשלוחה אחרת
-
תנסה אולי קודם לנסות להעביר לשלוחה אחרת
ניסיתי, לא עזר
-
אם אתה חושב שזה באג תשלח לשירות לקוחות מספר מחייג מספר מחוייג שלוחה ושעת שיחה מאותו יום
אין לי כוח לתאר להם שוב את הבעיה, אולי @שמואל יוכל לעזור לי?
-
@שמואל-ש אין להם אפשרות לבדוק באגים בלי מספר מחייג מספר מחוייג שלוחה ושעת שיחה מאותו יום
-
@שמואל-ש תנסה להגדיר
credit_card_end_goto=/1/11
-
@eliyahu אמר בהגדרתי במודול קבלת נתונים שיעבור בסיום לשלוחה מסויימת אבל הוא אומר שהשלוחה אינה קיימת:
@שמואל-ש תנסה להגדיר
credit_card_end_goto=/1/11
ככה מוגדר, ולא עזר
-
@שמואל-ש אני לא רואה את זה בהגדרות שהבאת למעלה
-
-
@שמואל-ש
הסתדרת לא?