אפשר לעשות שמי שלא נכנס בכמות זמן מסוים לשלוחה מסויימת שישמע הודעה כלשהיא בתפריט הראשי?
-
יש כאן בעיה זה לא בטוח יעזור לך
כי מי שנכנס עכשיו לשלוחה של האקסס פילטר לא יוכל להכנס שוב חודש , עד כאן נהדר, אבל אחרי חודש גם אם רק אתמול הוא נכנס לשלוחה ההיא שאתה רוצה להשמיע עליה את ההודעה הוא יישמע שוב שהוא לא נכנס זמן רב כי כבר חודש הוא היה חסום באקסס פילטר וכעת זה נפתח.
עכ"פ זה הקוד הבסיסי אולי יהיה רעיון לסדר את זה
type=access_filter enter_id=yes enter_id_type=teudat_zehut/digits/list/phone/enter_phone_list access_filter_yes_goto=/לאן ללכת אם לא נכנס כבר החודש access_filter_no_goto=/לאן ללכת אם נכנס כבר החודש access_filter_1=g.*.*.*.*.*.*.1M
-
-
אגב, ייתכן וזה יותר טוב לך
השמעת הודעת לפי תאריך עברי / לועזי / ספירת העומר / חנוכה - כולל הגבלת הפעמים להשמעת הודעה למאזין - toplay_timetype=toplay_time toplay_time_1=g.*.*.*.*.*.1M toplay_time_log_save=yes
-
אני חושב שזה לא יועיל בגלל הבעיה שציינתי
אין לי רעיון איך יידעו מי נכנס לשלוחה בחודש האחרון
הרי כניסה שנחסמה לא גורמת להתחלת הספירה מחדשצריך רעיון שכל פעם שנכנסים זה מפעיל מחדש את חסימת הכניסה עד שעובר חודש מהכניסה האחרונה
-
@מנסה @eliyahu אסביר ביתר ביאור, אני מעוניין שמי שלא הקליט הודעה במערכת במשך שבועיים ישמע הודעה "עדיין לא הקלטתה הודעה בשבועיים האחרונים, הינך מתבקש להיות יותר פעיל במערכת"
אז אני צריך שתהיה הודעה שתושמע רק למי שלא הקליט הודעה=נכנס לשלוחה 2 למשל, ואם הוא הקליט שלא ישמע כלום, אז לפי מה ש @מנסה ו @eliyahu הצעתם יש אכן הודעה בהגבלת זמן, אך איך זה מסתנכרן עם מי שלא הקליט הודעה=נכנס לשלוחה 2? -
@מנסה חשבתי לעשות שכל אחד יעבור בכניסה למערכת לשלוחת אקסס פילטר, ושם לעשות שמי שלא נכנס לשלוחה ההיא, ירשם שם כמוגבל, ואם הוא מוגבל יעבור לשלוחה של השמעת הודעה הנ"ל ואם הוא לא מוגבל אז הוא עובר לשלוחה הראשית רגיל, וכשמקיש 2 להקלטת הודעה הוא עובר לשלוחה שמוחקת הגבלה וככה הוא מתאפס.
רק שני דברים:
1.איך אני עושה שהוא נהיה מוגבל אם הוא לא מקליט, הרי הוא לא עשה שום דבר אז איך הוא יוגבל?
2.המחיקה לפני ההקלטה תיקח שניה וזה מפריע בפעמים שממהרים וכדומה ובפרט שעד היום הייתי מקליט ע"י הקשה פעמיים על 2 וככה הוא מגיע ישר ל'ביפ' ואם אני עושה כנ"ל זה לא ילך.זה הרעיון שלי, אולי יהיה לך רעיון שיפתור את שני הדברים שכתבתי בסוף, או יהיה לך או ל @eliyahu רעיון אחר על הבסיס הזה.
-
את הבעיה העיקרית כאן לא פתרת
כי איך לשלוח מ.. ל.. וכו' אין בעיה, הבעיה היא איך יידעו מי נכנס אתמול ומי לאאתה צריך שלכל אחד תהיה ספירה בפני עצמו מתי הפעם האחרונה שהוא נכנס לשלוחה
הדרך היחידה זה API
להעביר אותו דרך שלוחה שרושמת כניסות [השמעת קבצים שקטה עם לוג או כל שלוחה דומה- אבל שכוללת תאריך ושעה]
ולכתוב קובץ PHP [או דומה] שנכנס למערכת ובודק בקובץ הנ"ל מה ההפרש בין התאריך כעת לתאריך האחרון שמופיע על המשתמש הספציפי ואם זה יותר מ30 יום הוא ישלח אותו לשמוע את ההודעה -
@מנסה אמר באפשר לעשות שמי שלא נכנס בכמות זמן מסוים לשלוחה מסויימת שישמע הודעה כלשהיא בתפריט הראשי?:
הבעיה היא איך יידעו מי נכנס אתמול ומי לא
אם הוא מוחק את ההגבלות זה לא מתחיל ספירה מחדש?
-
-
פוסט זה נמחק! -
@מנסה עכשיו אני רואה שיש עוד מישהו ששאל את השאלה הזה
@33064325 אמר בבקשה לפיתוח - מחיקת שורות בקבצים במערכת לפי הגדרה:אני צריך לערוך קובץ INI לדוגמא שמי שעובר בשלוחה X הדורה שמתחילה בID שלו תימחק מקובץ Y שנמצא ב...
הסבר
באקסס פילטר לפעמים רוצים לתת למישהו שיוכל לעבור זמן נוסף או כמות פעמים נוספת ולכן רוצים למחוק את השורה שלו מקובץ AccessFilterTimeLogAll.iniשם היה דיון עם @שמואל, אז בא נשאל את @33064325 האם נהיה משהו בסוף?
-
יש חדש במערכת במיוחד בשבילך מאלחנן 1
הפוסט השני
-
@מנסה אמר באפשר לעשות שמי שלא נכנס בכמות זמן מסוים לשלוחה מסויימת שישמע הודעה כלשהיא בתפריט הראשי?:
יש חדש במערכת במיוחד בשבילך מאלחנן 1
הפוסט השני
מה נתחדש?
1.זה קיים גם בשלוחת פילטר אקסס
2.זה הרי מוחק רק הגבלה ולא לוג, אז שוב יהיה את הבעיה שאם עבר חודש והוא הכניס ביום ה-29 הוא יוגבל, לא?
או שאולי יש כן פתרון בשבילי? -
@אלחנן1 מה שהוספת היום פה https://f2.freeivr.co.il/topic/32/access_filter-פילטר-כניסה-לשלוחות-לפי-תאריך-עברי-לועזי-ספירת-העומר-חנוכה-הגבלת-הפעמים-לכניסה-לשלוחה-לכל-מאזין/2, זה כבר דבר ישן, לא?
וחוץ מזה תוכל אולי לעזור לנו האם ואיך אפשר למחוק ולאפס מצב למספר אחד-זאת אומרת לא למחוק הגבלה, רק כאילו להתחיל לספור מחדש למספר שנכנס לשלוחה, דהיינו מודול שמוחק כמו מה שכתבת שם, אך לא שימחק את המספר מהקובץAccessFilterLogTime
דהיינו מחקית הגבלה אלא ימחק את המספר מהקובץAccessFilterTimeLogAll
וככה יתאפס מצב המספר והוא יתחיל לספור את הימים למספר ההוא מחדש.
יש כזה דבר?