חדש! ממשק ניהול מתקדם למערכת IVR2+אפשרות להטמעה באתר שלכם(לבעלי אתרים)
-
@מ-מ-פליישער מתי יפתח הממשק ניהול שוב?
-
ומתי אחרי זה הוא יפסיק לעבוד שוב?
-
@user אמר בחדש! ממשק ניהול מתקדם למערכת IVR2+אפשרות להטמעה באתר שלכם(לבעלי אתרים):
ומתי אחרי זה הוא יפסיק לעבוד שוב?
לא הבנתי מדוע אתה מתחיל לפסול את המודלים שלו,
כל עוד משתמשים בהם, וזה לתועלת הציבור,אני לא חושב שזה יפה לעשות כך..... -
בס"ד
ב"ה חזרנו לפעילות.
ניתן להוסיף את הממשק לדומיין/סאב דומיין שלכם, על ידי הוספת רשומת CNAME לכתובת smart-ivr.click ולשלוח לנו במייל את הפרטים הבאים במידה ויש:
שם האתר/העסק שלכם, כתובת הדומיין או הסאב דומיין שהגדרתם הפנייה, לוגו, קוד קיצור לחברה שלם באנגלית, האם תרצו את זה על מערכות בשרת מסויים או על כל השרתים, והאם תרצו שזה יעבוד רק על מערכות במשווק שלכם בימות המשיח.
cs@ivrtop.comהכתובת למשתמשים הרגילים smart-ivr.click.
תהנו
-
@מ-מ-פליישער אמר בחדש! ממשק ניהול מתקדם למערכת IVR2+אפשרות להטמעה באתר שלכם(לבעלי אתרים):
בס"ד
ב"ה חזרנו לפעילות.
ניתן להוסיף את הממשק לדומיין/סאב דומיין שלכם, על ידי הוספת רשומת CNAME לכתובת smart-ivr.click ולשלוח לנו במייל את הפרטים הבאים במידה ויש:
שם האתר/העסק שלכם, כתובת הדומיין או הסאב דומיין שהגדרתם הפנייה, לוגו, קוד קיצור לחברה שלם באנגלית, האם תרצו את זה על מערכות בשרת מסויים או על כל השרתים, והאם תרצו שזה יעבוד רק על מערכות במשווק שלכם בימות המשיח.
תהנו
לא ניתן לגשת לאתר הזה
לא ניתן היה למצוא את כתובת ה-DNS של mart-ivr.clickעריכה טעות שלי בכתובת
-
@ערוץ-הסקרים אמר בחדש! ממשק ניהול מתקדם למערכת IVR2+אפשרות להטמעה באתר שלכם(לבעלי אתרים):
@מ-מ-פליישער אמר בחדש! ממשק ניהול מתקדם למערכת IVR2+אפשרות להטמעה באתר שלכם(לבעלי אתרים):
בס"ד
ב"ה חזרנו לפעילות.
תהנו
לא ניתן לגשת לאתר הזה
לא ניתן היה למצוא את כתובת ה-DNS של mart-ivr.clickחסר לך s צריך להיות smart-ivr.click
-
@ערוץ-הסקרים אמר בחדש! ממשק ניהול מתקדם למערכת IVR2+אפשרות להטמעה באתר שלכם(לבעלי אתרים):
בס"ד
ב"ה חזרנו לפעילות.
תהנו
לא ניתן לגשת לאתר הזה
לא ניתן היה למצוא את כתובת ה-DNS של mart-ivr.clickחסר לך s צריך להיות smart-ivr.click
משום מה אני לא מצליח להתחבר....
-
@liy
אני מצליח מצוין
תנסה להיכנס לפה
https://smart-ivr.click/ -
@אהרן-שובקס אני לא יכול לעשות פה כלום
-
@613-0 אמר בחדש! ממשק ניהול מתקדם למערכת IVR2+אפשרות להטמעה באתר שלכם(לבעלי אתרים):
נכון כי הוא לא בנה שמה כלום
לא מבין מה הצורך של כל האתר הזה... -
@אהרן-שובקס אמר בחדש! ממשק ניהול מתקדם למערכת IVR2+אפשרות להטמעה באתר שלכם(לבעלי אתרים):
@613-0 אמר בחדש! ממשק ניהול מתקדם למערכת IVR2+אפשרות להטמעה באתר שלכם(לבעלי אתרים):
נכון כי הוא לא בנה שמה כלום
לא מבין מה הצורך של כל האתר הזה...אצלי עובד.
תלחץ על איפה שכתוב חדש בתפריט ואז זה יופיע. -
@avrham ושום דבר לא עובד לי בכלל
-
@613-0 כן. אבל זה לפחות מציג את הנתונים...
-
אני לא מבין למה לא מסתכלים למעלה. כתבנו במפורש שהגרסא בהרצה. בעז"ה בהמשך הזמן מידי כמה ימים נעלה גרסא נוספת.
תמתינו בסבלנות. זה ישתלם