מודול צינתוקים בחינם | האם ניתן לראות האם מאזינים אכן הצטרפו לצינתוקים?
-
@zxc פשוט שם זה מפורט יותר לכל ה...
אומנם לא ראיתי מה שכתבת. ובאמת היה לי מוזר למה לא כתבו ע"ז. -
@zxc עכשיו ראיתי מה שכתבת
-
@שמעון-לאופר אמר במודול צינתוקים בחינם | האם ניתן לראות האם מאזינים אכן הצטרפו לצינתוקים?:
@zxc אגב, יש לך מושג מה זה אומר המספר שאני צריך להגדיר לרשימת הצינתוקים?
זה סתם מספר באוויר בשביל שזה יידע לשייך את מי שהצטרף לבין שליחת הצינתוק בניהול?
או שיש כאן מספרים אמיתיים...?
כלומר, אני יכול לעשות לפי הסדר 1 וברשימה הבאה 2 וכד'?
או שצריך אולי דוקא כמו בדוגמא במקור 123 וכד'?
תודהאפשר לקרוא לרשימה גם בעברית
-
@zxc אמר במודול צינתוקים בחינם | האם ניתן לראות האם מאזינים אכן הצטרפו לצינתוקים?:
`להחליף את הודעה M3332 ל: "להשלמת הרישום נא הקש שוב 1".
@יפת אמר
לכל המתדיינים והמעיינים וביניהם @שמעון-לאופר @מוטלה @עץ-השדה @רבי-יצחק @zxc @mhl @איציק-הצדיק
שיהיה ברור שאי אפשר לדעת באמת מי הצטרף לרשימת הצינתוקים
מה שכן אפשר לדעת מי עבר בשלוחת הצינתוקים, אם כמו שכתבתי כאן, אם כמו שהציע @zxc לעיל, ואם כמו ששאל @שמעון-לאופר ג"כ לעיל,
ההבדלים הם האם המשתמש יודע מה אפשרויות ההקשה ( @zxc ), ואם המנהל בטוח שהמשתמשים מודעים לאפשרות לאשר צינתוקים( @יפת ),
מי שלא צריך את 2 הרווחים האלו בהחלט מתאים לו הרעיון של @שמעון-לאופר.נראה לי שיותר פשוט לגרום לכולם לאשר הוא - שאם הוא לא רשום ברשימת התפוצה שיעבור לשלוחת הצינתוקים ולהחליף את הודעה M3332 ל: "כדי להכנס למערכת הקש 1" ולאחר מכן הוספה שקטהלרש"ת שבפעם הבאת לא יבקש ממנו שוב להכנס למערכת.
-
משלושת האפשרויות המובאות בשירשור הזה לא עדיפ האפשרות הרביעית הזאתt
-
-
@נר-יצחק נראה לי שאפשר דרך לשונית שיגור הודעות ונכנסים לקמפיין ברירת מחדל ואז עריכה ואז רשימת תפוצה וזה שם
-
@613-0 אין את הנרשמים שם
-
@נר-יצחק
ברור, כי רשימת תפוצה ורשימת צינתוקים זה שני דברים שונים לגמרי -
-
@613-0 מודה ועוזב ירוחם
-
@נר-יצחק אמר במודול צינתוקים בחינם | האם ניתן לראות האם מאזינים אכן הצטרפו לצינתוקים?:
אבל תכל'ס יש אפשרות לראות מי נרשם או לא
יש קומבינה עם פילטר לפי צינטוקים והרשמה שקטה לרשי"ת
-
@33064325 אמר במודול צינתוקים בחינם | האם ניתן לראות האם מאזינים אכן הצטרפו לצינתוקים?:
@נר-יצחק אמר במודול צינתוקים בחינם | האם ניתן לראות האם מאזינים אכן הצטרפו לצינתוקים?:
אבל תכל'ס יש אפשרות לראות מי נרשם או לא
יש קומבינה עם פילטר לפי צינטוקים והרשמה שקטה לרשי"ת
עוד הפעם
אני רוצה לראות את הרשימה ולא לרשום אנשים נוספים -
@נר-יצחק נו מה הבעיה
אתה עושה שלוחה של פילטר לפי רשימת צינטוקים
מי שנמתא עובר לשלוחה 1 של הרשמה שקטה לרשי"ת, מי שלא נמצא עובר לשלוחה אחרת ויש לך רשימה -
@33064325 אתה יכול להביא לי את הקוד
להכניס לשלוחה9/6