חדש במודול הקלטות (record) אפשרות שיכפול קובץ לשלוחה מסוימת, בייחס לשלוחה הנוכחית
-
ב"ה
ניתן להגדירcopy_record_link=path-1-/6ואז ההקלטה תשוכפל לשלוחה 6 בתוך שלוחה אחת למעלה
לדוגמא:
אם ההקלטה היא בשלוחה /1/7 , ההגדרה תגרום לכך שההקלטה תשוכפל לשלוחה /1/6 .לחלופין ניתן להגדיר שההקלטה תשוכפל לשלוחה אחרת שהיא קדימה יותר
copy_record_link=path-+1-/6בדוגמא התווסף + לאחר המקף הראשון, ובמקרה זה, ההקלטה תשוכפל לשלוחה /6 שבתוך השלוחה שבה מתבצעת ההקלטה.
הסבר על אופי ההגדרה:
copy_record_link= להעתיק את ההקלטה
path = שלוחה נוכחית
המספר שלאחר המקף הראשון = כמות השלוחות למעלה או למטה מהשלוחה הנוכחית
ה"+" שלאחר המקף הראשון = לא חובה, אם קיים, המערכת תחשב את שלוחת השכפול קדימה, אם לא קיים, המערכת תחשב את שלוחת השיכפול אחורה
מה שרשום לאחר המקף השני = השלוחה אליה לשכפל את ההקלטה, לאחר חישוב המערכת את הייחס של השלוחה הנוכחית בהפחתה או בתוספת מספר השלוחות שצויין לאחר המקף הראשון. -
@יעקב
רק בשביל להבין
רק באחורה שייך להגדיר יותר מ 1 בערך השניcopy_record_link=path-2-/6כאשר זה קדימה פשוט צריך לעשות
copy_record_link=path-+1-/1/1/1תקן אותי אם טעיתי
-
@שמחה-זו-הסיסמא
אפשר להגדיר כמה שצריך -
@יעקב לא מבין
בשביל להגדר שלוחה שהיא 2 קדימה צריך להגדיר +3
?
אני הבנתי שצריך להגדיר רק +1/1/1 -
@יעקב אני אסביר ברור יותר את השאלה
אני מקליט בשלוחה 1 שתחת התפריט הראשי ורוצה להקליט לשלוחה
/1/1/1שזה 2 שלוחות תחת השלוחה הנוכחית
אז אני מגדירcopy_record_link=path-+1-/1/1או
copy_record_link=path-+3-/1/1??
-
@שמחה-זו-הסיסמא
אם אתה עושה + אתה חייב לרשום 1 ונתיב מלא
כי אין למערכת דרך לדעת איזה שלוחות אתה מעוניין להיכנס בהם
משא"כ במינוס, שיש כבר את הנתיב בהיסטוריה, ורק צריך להפחית ממנו כמה שלבים -
@יעקב תודה הבנתי
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות