שימוש במערכת לשליחת תזכורות למשתמשים באתר אינרנט
-
שלום
אני מתכנת אתרי אינטרנט.
אני חדש פה לגמרי, לא מכיר בכלל את מערכת ימות המשיח, וכ"ש לא את הAPI שלהם.אני מעוניין להוסיף למשתמשים באתר שלי אפשרות לקבל תזכורות בטלפון (למשל, על יום ההולדת שלהם).
האם המערכת מתאימה לי?
אני בעצם צריך API אליו אוכל לשלוח בכל פעם שאני רוצה לשלוח הודעה מוקלטת, את תוכן ההודעה+מס הטלפון של הנמען.ים האשכולות שיש פה לא ממש קידם אותי, הוא עוסק ברובו במערכת עצמה, או בהדרכות תכנותיות. אני כאמור מתכנת, אני צריך לדעת אם המערכת מאפשרת את זה ואת דרך השימוש בAPI. והאם זה אפשרי חינמית (לפחות התנסות).
תודה רבהעריכה
תיקון טעון - הכונה היתה כמובן לתזכורת בטלפון. לתזכורת במייל איני צריך את מערכת ימות המשיח. -
@davidnead
תפנה אלי למייל ivr.8480381@gmail.comפשוט לא הבנתי בדיוק מה אתה רוצה לעשות מייל או טלפון (שניהם אפשרי, רק זה שונה)
-
@davidnead
המערכות האלה מתאימות לך לגמרי!
למסקנה של דבר, מה הפעולה שתירצה שיהיה?
(sms,שיחה נכנסת עם אפשרות מענה, שיחה נכנסת ללא אפשרות מענה) -
@davidnead אמר בשימוש במערכת לשליחת תזכורות למשתמשים באתר אינרנט:
ים האשכולות שיש פה לא ממש קידם אותי, הוא עוסק ברובו במערכת עצמה, או בהדרכות תכנותיות. אני כאמור מתכנת, אני צריך לדעת אם המערכת מאפשרת את זה ואת דרך השימוש בAPI. והאם זה אפשרי חינמית (לפחות התנסות).
תודה רבהבדרך כלל שליחת הודעות קוליות עם הקלטות עולה כסף (ימות המשיח נותנים 10 שיחות("יחידות") מתנה)
-
בדרך כלל שליחת הודעות קוליות עם הקלטות עולה כסף (ימות המשיח נותנים 10 שיחות("יחידות") מתנה)
כבר לא קיים
-
@טוסטוס-לא-יעבור אמר בשימוש במערכת לשליחת תזכורות למשתמשים באתר אינרנט:
@davidnead
המערכות האלה מתאימות לך לגמרי!
למסקנה של דבר, מה הפעולה שתירצה שיהיה?
(sms,שיחה נכנסת עם אפשרות מענה, שיחה נכנסת ללא אפשרות מענה)נרשמת פעם באתר שנותן תזכורות למייל? למשל פה, כשכתבת לי תגובה קיבלתי על זה התראה למייל.
וכשמגיעה תשובה על בדיקת קורונה - אתה יכול לקבל על זה התראה בSMS. וגם בטלפון.אז לשלוח מיילים אני יודע לבד, רוצה גם אפשרות התראה בטלפון או SMS.
-
@davidnead
היי,
המערכת של ימות המשיח מתאימה לצורך שלך.
שים לב, שכמו שציינו כאן למעלה - כל שליחה של שיחה או sms זה בעלות.
איך מתחילים?
שלב ראשון - פתיחת מערכת
איך פותחים מערכת?
הדרך הכי קלה היא לפנות למייל של שירות הלקוחות - cs@yemot.co.il - ולציין שאתה מעוניין לפתוח מערכת ולקבל יחידות התנסות.
(אפשר גם לפתוח מערכת בצורה אוטומטית בחיוג למספר 077-3137770 שלוחה 3 > 1)
ש. האם זה עולה כסף?
ת. לאשלב שני - התחברות למערכת
לאחר פתיחת המערכת תקבל מספר טלפון שהוא יהיה המספר של המערכת שלך, ובנוסף תקבל סיסמת ניהול איתה תוכל לנהל את המערכת
לסיכום:
username = מספר מערכת
password = סיסמת ניהול.שלב שלישי - שליחת מסרונים וקמפיינים קוליים באמצעות API
מומלץ לעבור על תיעוד ה-API שמופיע בשרשור הזה.
(דווקא הפעלת קמפיין עדיין לא מופיעה בשרשור, וניתן לקרוא על זה במסמך הישן)
בגדול, מה שרלוונטי עבורך זה הפרטים הבאים:
יצירת token, הפעלת קמפיין, שליחת sms.
אלו פעולות ניתן לבצע?
(רשימה חלקית)
- שליחת הודעה קולית למספר בודד או לרשימת מספרים.
- שליחת sms למספר בודד או לרשימת מספרים
- שליחת הודעת טקסט כהודעה קולית - TTS (לדוגמה, שולחים אל המערכת את הטקסט "שלום דוד, זוהי הודעה מיוחדת עבורך" והמערכת ממירה את הטקסט להקלטה קולית ומשמיעה את זה למשתמש)
בהצלחה רבה
-
@eliyahu אמר בשימוש במערכת לשליחת תזכורות למשתמשים באתר אינרנט:
@davidnead
היי,
המערכת של ימות המשיח מתאימה לצורך שלך.
שים לב, שכמו שציינו כאן למעלה - כל שליחה של שיחה או sms זה בעלות.
איך מתחילים?
שלב ראשון - פתיחת מערכת
איך פותחים מערכת?
הדרך הכי קלה היא לפנות למייל של שירות הלקוחות - cs@yemot.co.il - ולציין שאתה מעוניין לפתוח מערכת ולקבל יחידות התנסות.
(אפשר גם לפתוח מערכת בצורה אוטומטית בחיוג למספר 077-3137770 שלוחה 3 > 1)
ש. האם זה עולה כסף?
ת. לאשלב שני - התחברות למערכת
לאחר פתיחת המערכת תקבל מספר טלפון שהוא יהיה המספר של המערכת שלך, ובנוסף תקבל סיסמת ניהול איתה תוכל לנהל את המערכת
לסיכום:
username = מספר מערכת
password = סיסמת ניהול.שלב שלישי - שליחת sms קמפיינים קוליים באמצעות API
מומלץ לעבור על תיעוד ה-API שמופיע בשרשור הזה.
(דווקא הפעלת קמפיין עדיין לא מופיעה בשרשור, וניתן לקרוא על זה במסמך הישן)
בגדול, מה שרלוונטי עבורך זה הפרטים הבאים:
יצירת token, הפעלת קמפיין, שליחת sms.
אלו פעולות ניתן לבצע?
(רשימה חלקית)
- שליחת הודעה קולית למספר בודד או לרשימת מספרים.
- שליחת sms למספר בודד או לרשימת מספרים
- שליחת הודעת טקסט כהודעה קולית - TTS (לדוגמה, שולחים אל המערכת את הטקסט "שלום דוד, זוהי הודעה מיוחדת עבורך" והמערכת ממירה את הטקסט להקלטה קולית ומשמיעה את זה למשתמש)
בהצלחה רבה
תודה רבה!
למעשה, את השלב הראשון והשני כבר ביצעתי טרם כתבתי פה. רק נתקעתי כשראיתי שמדובר רק בקמפיינים.
אני צריך לא קמפיין, אלא שליחת הודעה בודדת כל פעם לפי הצורך.
אגב, מה התעריפים? -
@davidnead
אפשר לשלוח קמפיין רק למספר בודד.
העלויות הן לפי מה שמופיע במחירון כאן. -
@davidnead
העלויות הן לפי מה שמופיע במחירון כאן.בהחלט נראה מערכת יפה ועשירה באפשרויות, כולל הAPI. ייקח לי עוד זמן ללמוד אותה. בינתיים הייתי רוצה להתחיל מהפשוט, בלי ללכת לאיבוד. הכי קל להתחיל משהו מעשי.
יש מצב לכתוב לי כאן פשוט את השורה (או 2, אם צריך ליצור קודם איזשהו תבנית לזה) שאמורה לעשות את הפעולה הבאה?:- לשלוח למספר 054-55555555 את הטקסט "בוקר טוב, יש לך הודעה חדשה באתר" שיומר על ידי מנוע ההקראה להודעה קולית.
תודה
- לשלוח למספר 054-55555555 את הטקסט "בוקר טוב, יש לך הודעה חדשה באתר" שיומר על ידי מנוע ההקראה להודעה קולית.
-
@davidnead
העלויות הן לפי מה שמופיע במחירון כאן.בהחלט נראה מערכת יפה ועשירה באפשרויות, כולל הAPI. ייקח לי עוד זמן ללמוד אותה. בינתיים הייתי רוצה להתחיל מהפשוט, בלי ללכת לאיבוד. הכי קל להתחיל משהו מעשי.
יש מצב לכתוב לי כאן פשוט את השורה (או 2, אם צריך ליצור קודם איזשהו תבנית לזה) שאמורה לעשות את הפעולה הבאה?:- לשלוח למספר 054-55555555 את הטקסט "בוקר טוב, יש לך הודעה חדשה באתר" שיומר על ידי מנוע ההקראה להודעה קולית.
תודה
שים לב, אם המערכת שממנה את שולח את ההודעות היא בשרת הפריווט יש להחליף את ה
במילהprivate
https://www.call2all.co.il/ym/api/RunCampaign?token=your_token&phones={"05455555555":"בוקר טוב, יש לך הודעה חדשה באתר"}
- לשלוח למספר 054-55555555 את הטקסט "בוקר טוב, יש לך הודעה חדשה באתר" שיומר על ידי מנוע ההקראה להודעה קולית.
-
@liy אמר בשימוש במערכת לשליחת תזכורות למשתמשים באתר אינרנט:
@davidnead
תודה
במילהprivate
https://www.call2all.co.il/ym/api/RunCampaign?token=your_token&phones={"05455555555":"בוקר טוב, יש לך הודעה חדשה באתר"}
תודה!
- ההמרה מטקסט לקול - מבוצעת אוטומטית בלי צורך לציין זאת?
- מה המשמעות של private או לא? המערכת פתחה לי בprivate.
- למה אני לא רואה אפשרות לרכוש יחידות? כתוב לי שאין לי יחידות, אבל לא רואה דרך לרכוש. כ"כ אם זה קשור אליך - אשמח ליחידות התנסות.
תודה
-
@davidnead
תודה
במילהprivate
תודה!
- למה אני לא רואה אפשרות לרכוש יחידות? כתוב לי שאין לי יחידות, אבל לא רואה דרך לרכוש. כ"כ אם זה קשור אליך - אשמח ליחידות התנסות.
תודה
- אוטומטי.
- אם המערכת שלך היא חדשה מסתמא היא בפריווט.
- יחידות התנסות ניתן לקבל דרך שירות הלקוחות. (הם נותנים 10 יחידות). יחידות נוספות בתשלום, ניתן לרכוש בצורה אוטומטית באתר, או דרך שירות הלקוחות.
-
@liy האפשרות הזאת עובדת רק לאחר הגדרה בשירות הלקוחות.
@davidnead תשתמש עם האפשרות הזאתRunCampaign?token=XXXXXX&templateId=YYY&phones=0501234567:0507654321&ttsMessage=טקסט להשמעה
-
@davidnead
תודה
במילהprivate
תודה!
תודה
- אוטומטי.
- אם המערכת שלך היא חדשה מסתמא היא בפריווט.
- יחידות התנסות ניתן לקבל דרך שירות הלקוחות. (הם נותנים 10 יחידות). יחידות נוספות בתשלום, ניתן לרכוש בצורה אוטומטית באתר, או דרך שירות הלקוחות.
אני לא מוצא אפשרות לרכישה באתר. אפשר לכוון אותי?
תודה לכולם על התגובות היעילות והאדיבות פה. - לשלוח למספר 054-55555555 את הטקסט "בוקר טוב, יש לך הודעה חדשה באתר" שיומר על ידי מנוע ההקראה להודעה קולית.
-
@davidnead
לניהול המערכת ניכנסת פעם אחת?
אם לא אז היכנס לקישור הזה ותכניס שם את מס' המערכת ואת הסיסמה לאחמ"כ היכנס ללשונית "יחידות
" ותראה שם כפתור "רכישת יחידות שיחה
" לחץ שם ואז יראה לך כל החבילות האפשריות לרכישה!
נ.ב כשאתה מתכוון הודעות זה הודעות קוליות? -
@טוסטוס-לא-יעבור
ודאי נכנסתי! אלא שלא מצאתי. אחר כך ראיתי (לא מזמן) שבאתר הישן אני כן מצליח למצוא (כמו שכתבת). בחדש עוד לא מצאתי אבל כבר לא משנה.
הודעות קוליות - כן, בעיקר.בינתיים ב"ה ע"פ מה שכתבו פה הצלחתי ליצור את ההודעות הראשונות שלי. חייב לומר שב"ה זה פשוט וקל.
-
@davidnead
אוקי!
אם תצתרך עוד עזרה אז אל תשכח לתייג! -
האפשרות הזאת עובדת רק לאחר הגדרה בשירות הלקוחות.
איזו אפשרות?
-