נפתר לינק הקלטה
-
@צצ @שמחה-זו-הסיסמא מה אתה אומר בעניין?? יש לך איזה רעיון טוב??
-
@צצ אמר בלינק הקלטה:
איך אפשר לעשות שיווצר לינק מהקלטה, לינק שאינו ההקלטה שהוקלטה אלא איזשהו הקלטה מוגדררת מראש.
כגון: בכל הקלטה לשלוחה 1 ייוצר בשלוחה 6 הקלטה בנוסח "יש הודעה חדשה בשלוחה 1"למה שלא תעשה שאחרי כל שיעור יעבורהמגיד שיעור לשלוחת הקלטות של שלוחה 6 ויקליט יש שיעור חדש בשלוחה X?
-
@לעזור-לכולם בעיקרון זה הכי פשוט, אבל בנידו"ד זה לא רלוונטי.
תודה לך על הכל -
@צצ
לא יודע בדיוק מה הנידון שלך כך שהפשורויות לעזור לך קצת מוגבלות, אך אולי שהמנהל יקליט יש הודעה חדשה? -
אולי אפשר לעשות שהלינק מההקלטה יהיה לו לפניו או אחריו "הודעה משלוחה 7" .
ואז אני מעביר את מקליט השיעור בשלוחה שמקליטה הקלטה בת שניה אחת, והיא יוצרת לינק בשלוחה מסויימת, ואז כל מי שנכנס לשלוחה (ואפשר גם להדר ולהוסיף כאן את אקסס פילטר) ישמע "הודעה משלוחה 7" "הודעה משלוחה 2" "הודעה משלוחה 4"
ייש"כ -
-
@צצ אפשר לעשות בכמה דרכים או עם אקסס פילטר + מחיקת הגבלה בכל הקלטה
או עם הודעת קמפיין + איפוס -
@צצ
לדעתי אתה יכול לעשות למשל 9 רשימות תפוצה וכל הודעה היא כך "הודעה חדשה בשלוחה X" אחרי הקלטת שיעור המקליט עובר מיד להפעלת הקמפיין השייך לאותה השלוחה
וברשימת התפוצה יהיה רק מספר המערכת
תגדיר הפנייה לפי מחייג שכשהמערכת מתקשרת לעצמה היא תועבר מיד להשארת הודעות -
אני חושב שאם אתה רוצה גם שזה ייכנס אוטומטי וגם יימחק אוטומטי זה לא שייך ללא API
כי אתה צריך שרק באותו יום ישמעו שיש שיעור חדש[ככה היה מובן ממה שכתבת למעלה]
אמנם, אם אתה רוצה רק בזמן הסמוך להוצאת הצינתוק, עד להוצאת הצינתוק הבא ניתן לעשות שהצינתוקים הם שמוחקים את ההגבלות
ובכל צינתוק לפי השלוחה שהפעילה את הצינתוקים ישמעו את ההודעה היכן יש שיעור חדש -
@צצ
לכן לאחר כ10 הצעות לעזור שהבאנו לך פה (ברוב כישרון יש להגיד...)
וכדי שנדע באמת מה העצה שיהיה הכי טוב בשבילך
אולי תסביר לנו בערך איך המערכת שלך בנויה -
פוסט זה נמחק! -
@לעזור-לכולם אמר בלינק הקלטה:
@צצ
לדעתי אתה יכול לעשות למשל 9 רשימות תפוצה וכל הודעה היא כך "הודעה חדשה בשלוחה X" אחרי הקלטת שיעור המקליט עובר מיד להפעלת הקמפיין השייך לאותה השלוחה
וברשימת התפוצה יהיה רק מספר המערכת
תגדיר הפנייה לפי מחייג שכשהמערכת מתקשרת לעצמה היא תועבר מיד להשארת הודעותאז כמו שאתם אומרים ובטוחים בכך שזה עולה יחידות ושככה זה ימשיך, אני צריך פתרון אחר.
תודה על כל העזרה. -
@צצ אמר בלינק הקלטה:
אבל יש לי בעיה אחת גדולה שאם בנאדם קיבל צינתוק היום אתמול ושלשום, הוא לא יוכל לדעת איפה נקלט שיעור היום אלא רק יוכל לדעת איזה שיעורים היוא עדיין לא התעדכן עליהם,
מה הבעיה לעשות שבשלוחה שבה שומעים את השיעורים שלא נשמעו עדיין, יושמע תאריך הקלטת ההודעה?
כלומר שלפני כל הודעה יהיה "הוקלטה בתאריך ..." ואז יהיה הודעה באיזה שלוחה יש שיעור חדש -
@צצ מה ש @צדיק-תמים אמר זה נשמע מאוד טוב!
-
לכאורה זה לא עוזר כי יש כמה שלוחות והוא רוצה שידעו להיכן להיכנס
אני חושב שאין דרך [ללא API]
-
@מנסה אמר בלינק הקלטה:
אפשר API
אבל זה בתשלום
אם תרצה
mbxv770770@gmail.comבוקר טוב ושבוע טוב @מנסה
אני שולח מייל לכתובת שכתבת ואומר לי לא נמצאה הכתובת.
תודה ולהתראות. -
-
@צצ
נראה לי, לפי מה שהבנתי, אתה רוצה שידעו באיזה שלוחה, יש הודעה(שיעור) חדש (כשמקבלים צינתוק )
תעשה כמה מספרים למערכת, וכל צינתוק משלוחה אחרת, ובשלוחה שנרשמים לקבלת צינתוק, תשמיע את המספר של הצינתוק משלוחה זו
(ואז כל אחד רושם בטלפון שלו (שיעור חורש"י) (שיעור גמרא)וכדו'אשמח לתגובה אם עזרתי
-
@יוסי-לנדא שלום-
אתה אומר רעיון פצצה, גם פשוט לביצוע וגם מושלם התוצאה, מכל הבחינות (אפילו לא צריך להתקשר למערכת לשמוע מה ומי חדש, וגם אפשר לעשות במערכת פילטר לפי מחוייג ולהפנות כברירת מחדל כל מתקשר לאיפה שהוא התקשר וכמובן אז לתת לו אפשרות לחזור לתפריט ראשי).
אבל בנידו"ד מדובר על מאזינים מבוגרים שזה לא בשבילהם, מה לעשות ככה זה...
ושוב תודה על הרעיון. -
@צצ כתבתי על זה פעם רעיון כל שהו
https://f2.freeivr.co.il/post/3229