לא נפתר השמעת קבצים & תפריט
-
איך אני עושה שיהיה שלוחת השמעת קבצים, ותוך כדי שמיעת הקובץ ניתן להקיש 1 לשלוחה פלונית 2 לשלוחה אלמונית??
כלומר אני צריך שהמאזין יוכל לשמוע הרבה תוכן לפני המעבר לשלוחות פלונית ואלמונית, לכן אני צריך שהתפריט של השלוחות הנ"ל יהיה "השמעת קבצים" ולא "תפריט".
בתודה מראש לכל העוזרים והמסייעים ויבורכו מפי עליון אמן..
-
@צצ אמר בהשמעת קבצים & תפריט:
איך אני עושה שיהיה שלוחת השמעת קבצים, ותוך כדי שמיעת הקובץ ניתן להקיש 1 לשלוחה פלונית 2 לשלוחה אלמונית??
תסתכל כאן.
אני צריך שהמאזין יוכל לשמוע הרבה תוכן לפני המעבר לשלוחות פלונית ואלמונית, לכן אני צריך שהתפריט של השלוחות הנ"ל יהיה "השמעת קבצים" ולא "תפריט".
ניתן להגדיר גם את ההרבה תוכן להודעות ברוכים הבאים תפריט זמני ותפריט קבוע, אך גם ניתן להגדיר כנ"ל.
הצלחה מרובה. -
@בסייעתא-דשמיא-0
לא טוב!אני יסביר,
בגלל שזה "הרבה תוכן" כמו שכתבתי, אני צריך את העניין של "השמעת קבצים" בשביל שיהיה את האפשרויות שיש בשמיעת קבצים כמו 1 ל10 שניות אחורה וכו'.בשתי האופציות שהבאת אין לי את זה.
תודה רבה..
-
-
@צצ
למה? כנס לקישור שהביא לך וזה בדיוק מה שאתה צריך! -
@nyh
אני יסביר בפירוט ובפירוש,
זה לא טוב כי אני צריך שמקש 1 יעשה 10 שניות אחורה, וחוץ מזה אני צריך שמקש 1 יפנה לשלוחה פלונית!
לכן אני צריך משהו אחר.
תודה רבה רבה -
@nyh
אני יסביר בפירוט ובפירוש,
זה לא טוב כי אני צריך שמקש 1 יעשה 10 שניות אחורה, וחוץ מזה אני צריך שמקש 1 יפנה לשלוחה פלונית!
לכן אני צריך משהו אחר.
תודה רבה רבההבנתי, אתה רוצה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלימה
אם אתה רוצה שמקש 1 יוביל 10 שניות אחורה איך ייתכן שהוא יעביר לשלוחה אחרת? מאיפה המערכת תדע למה התכוונת בהקשה למעבר או לחזרה???
-
כנראה אתה מתכוין שאתה רוצה בקובץ מסויים שיוכלו להקיש 1 ואז להעביר לשלוחה אחרת אבל בקבצים הקודמים אתה רוצה שיעביר 10 שניות אחרוה בשביל זה יש לך את זה