מודל הורדת נתונים מקובץ ymgr לגוגל שיטס
-
@שמחה-זו-הסיסמא אמר בהורדת נתונים מקובץ ymgr לגוגל שיטס:
@בסייעתא-דשמיא-0 למה אתה צריך לעשות קבצים נפרדים לדו"ח ?
תעשה דוח אחד ותעשה סינון בשיטס ליום שאתה רוצהאדרבה, הייתי שמח אם יכלתי לעשות קובץ ארוך אחד לכל הדוח של כל החודש, אך הבעיה שלי שאני רושם בתא A1 את הפקודה מאיפה למשוך דוח, ושם אני צריך לרשום השלוחה - כפי שהביא @מיכאלוש לעיל, וכאן הבעיה שלי שאני רוצה לקבל הדוחות של כל החודש כאשר כל יום הוא שלוחה נפרדת עם השם של יום זה.
[אני משתמש בשלוחת העברה לפי תאריך עברי, ועוברים אוטומטי לשלוחה ששמה כתאריך היום.]
בתודה מראש לעזרה הנפלאה. -
@בסייעתא-דשמיא-0 למה אתה צריך לעשות לכל יום שלוחה נפרדת ?
אבל גם אם כן תשתמש באפשרות של שיכפול הדו"ח לשלוחה אחרת מכל השלוחות כך יצא לך קובץ אחד שכולל הכל בתוכו -
@בסייעתא-דשמיא-0 למה אתה צריך לעשות לכל יום שלוחה נפרדת ?
כי השלוחות היומיות אינן של קבלת נתונים אלא של... אשר אני צריך לא רק דוח לכל יום בנפרד אלא להקליט... לכל יום בנפרד.
אבל גם אם כן תשתמש באפשרות של שיכפול הדו"ח לשלוחה אחרת מכל השלוחות כך יצא לך קובץ אחד שכולל הכל בתוכו
לא הבנתי מה הכוונה שיכפול הדו"ח לשלוחה אחרת מכל השלוחות, ואיך עושים את זה ??
בתודה מראש. -
-
האם זה אמור לעבוד גם בשלוחות אחרות ולא קבלת נתונים ??
-
-
אז הבעיה שלי בסוגי שלוחות שאינן קבלת נתונים וכנ"ל, אז אין לי עיצה אחרת אלא לשכפל גליונות בשיטס ובכל אחד להגדיר את הקוד ש @מיכאלוש כתב עם שינוי שם השלוחה ??
-
@שמחה-זו-הסיסמא ???
-
פוסט זה נמחק! -
@מיכאלוש תודה רבה
בתיבה שבה כותבים את הסיסמא צריך להגדיר שזה עמודה מסוג טקסט ולא מספר
וזה נחוץ במקרה שהסיסמא מתחילה ב 0 -
ניתן ליצור שהנתונים יכנסו לגוגל שיטס קיים ?
יש לי קובץ שיטס שמזינים בו בצורה ידנית שורות לפי תאריך.
האם אפשר ליצור שיזינו שוורות דרך הטלפון? ואז יכנס אוטומטית לפי התאריך? -
@mendel יש לי מודול כזה
תוכל לפנות אלי למייל cs@ivr-havaya.com
(בתשלום כמובן) -
@mendel אמר בהורדת נתונים מקובץ ymgr לגוגל שיטס:
ניתן ליצור שהנתונים יכנסו לגוגל שיטס קיים ?
יש לי קובץ שיטס שמזינים בו בצורה ידנית שורות לפי תאריך.
האם אפשר ליצור שיזינו שוורות דרך הטלפון? ואז יכנס אוטומטית לפי התאריך?אתה יכול לייבא לגיליון נפרד, ואז לאחד את שני הטבלאות לטבלה אחת לפי הסדר של התאריך עם נוסחת וילוקאפ + איף או אם אתה מתקדם יותר תוכל לכלול גם אינדקס+מאצ'
-
איך ניתן לשנות את סדר העמודות בקובץ YMGR?
ולהכניס עמודה ריקה בקובץ הYMGR שיטס? -
עוד שאלה, אם אני רוצה למחוק נתונים, שלא יופיעו בקובץ הנ"ל. איפה אני מוחק במערכת?
מעבר לזה הקובץ ממש מטורף!!!
שאפו למוכשרים השוכנים פה -
חדש !
גרסא 2
הוספות בגרסא 2
- כל התאים הוגדרו כטקסט ע"מ למנוע בעיות שה 0 וכו' נעלמים
- נוספו אפשרויות רענון על בסיס דקות/שעות לנחותכם
- נוספה האפשרות לרענון בעת עליית המסמך כמו שהציע @מנצפכ
-
@מיכאלוש אני חושב שזה יהיה מאוד טוב אם תוכל לעשות משהו דומה גם לקבצי ini (למרות שזה יותר מסובך להכניס את זה בטבלה)
בכל אופן אני ממש מודה לך -
סורי שאני מתערב אבל אני מנסה למשוך קובץ YMGR כקובץ CSV לגוגל שיטס ואני לא מצליח
https://private.call2all.co.il/ym/api/DownloadFile?token=035111111:12345&path=ivr2:/2/ApprovalAll.ymgr&convertType=csv
-
@eli98
יש לך כמה טעויות מניח שתשים לב לבד, אתה אמור לכתוב כך=IMPORTHTML("https://call2all.co.il/ym/api/RenderYMGRFile?token=035111111:12345&wath=ivr2:2/ApprovalAll.ymgr&convertType=csv¬LoadLang=0","table")
-
@מיכאלוש קודם כל תודה
מה אני שם לפני ה = כי אני לא עובד עם php. זה קישור של וובהוק? כי אני מושך את זה ל make