נפתר בזיהוי לפי קובץ ListAllInformation, שיילקח הזיהוי שהוקש בשלב קודם בסוג זיהוי אחר
-
@בסייעתא-דשמיא-0
זה אפשרי רק ברישום בקבלת נתונים
בכל מקום אחר תוכל ישר להכניס אותו עם זיהוי של ListAllInformation -
@שמחה-זו-הסיסמא אמר בבזיהוי לפי קובץ ListAllInformation, שיילקח הזיהוי שהוקש בשלב קודם בסוג זיהוי אחר:
@בסייעתא-דשמיא-0
זה אפשרי רק ברישום בקבלת נתוניםהאם אתה מתכוין שרק כאשר מתעדכנים פרטי קבלת נתונים לקובץ ListAllInformation ניתן להגדיר שהזיהוי איתו היה מזוהה עד עכשיו יהיה העמודה הראשונה המתווספת בקובץ ListAllInformation ?
בכל מקום אחר תוכל ישר להכניס אותו עם זיהוי של ListAllInformation
נכון, אבל הבעיה שלי כי אם הוא לא רשום בקובץ ListAllInformation ואני מגדיר שיעבור אוטומטי להרשמה למערכת דרך קבלת נתונים המתעדכנת בקובץ ListAllInformation, אז הוא יצטרך להקיש שוב פעם שנייה את הזהות בעת קבלת הנתונים כיון שלא הקיש עד עכשיו, ואחרי סיום ההרשמה כאשר ירצה כבר להיכנס יצטרך להקיש פעם שלישית כיון שהוא מנסה שוב להזדהות לפי קובץ ListAllInformation כאשר עכשיו הוא כבר באמת מורשה כניסה. וזה דבר שמשגע אנשים להקיש מספר זהות 3 פעמים בשיחה ראשונה שמתקשרים לקו.
אשמח לעיצה נבונה.
בתודה מראש. -
@בסייעתא-דשמיא-0
תצטרך לעשות שלוחה שמיועדת להרשמה ושלוחה אחרת שמיועדת לכניסה
ובכל אופן מי שנרשם לא יצטרך להקיש שוב כי כמו שאמר @שמחה-זו-הסיסמא בהרשמה בקבלת נתונים זה אפשרי כך שמקסימום (אם לא תרצה לעשות שלוחות נפרדות) זה להקיש פעמיים
תראה שם בשרשור -
@חוויה-טלפונית אמר בבזיהוי לפי קובץ ListAllInformation, שיילקח הזיהוי שהוקש בשלב קודם בסוג זיהוי אחר:
@בסייעתא-דשמיא-0
ובכל אופן מי שנרשם לא יצטרך להקיש שוב כי כמו שאמר @שמחה-זו-הסיסמא בהרשמה בקבלת נתונים זה אפשרי כך שמקסימום (אם לא תרצה לעשות שלוחות נפרדות) זה להקיש פעמיים
תראה שם בשרשורראיתי כבר מאה פעמים כל השרשור לפני הרבה זמן, אך לא זכיתי להבין הפיתרון שאתה מייעץ.
נכון שברישום בקבלת נתונים יש אפשרות שמספר הזיהוי איתו הזדהה בשלב קודם הוא יהיה כעת הזיהוי וזה יירשם בעמודה ראשונה בשורה שלו בקובץ ListAllInformation, אך זה לא פותר לי הבעיה שלי, ואפרט את הבעיה [שלכאורה זה אמור להיות בכל מי שמחליט שלא רוצה שיהיה גישה למערכת שלו רק לנרשמים לקובץ ListAllInformation]:מי שכבר נרשם בעבר כאשר נכנס בפעם הראשונה למערכת ועודכנו פרטיו בקובץ ListAllInformation [כאשר מספר הזהות שלו היא בעמודה הראשונה], אז הוא באמת לא יצטרך יותר מלהקיש כעת בכל כניסה למערכת את הזיהוי שלו [במקרה שלי תעודת הזהות] בכניסה לשלוחה המוגדרת בזיהוי לפי קובץ ListAllInformation וכיון שהוא מזוהה אז ייכנס וימשיך לשלוחות ותכנים במערכת.
אך הבעיה שלי במי שנכנס כרגע פעם ראשונה למערכת, ואני רוצה שאם הוא לא רשום בקובץ ListAllInformation אז שלא יוכל להיכנס לשלוחות ולתכנים אלא יצטרך להירשם ושפרטיו יעודכנו לקובץ. אז דבר ראשון כאשר הוא מגיע לשלוחת זיהוי ע"פ קובץ ListAllInformation לצורך הזדהות לכניסה למערכת אז הוא מקיש פעם ראשונה את מספר הזהות שלו, המערכת בודקת את הזיהוי ולא מוצאת כזה מספר זהות בקובץ ListAllInformation. אז מוגדר שיעבור לשלוחה אחרת של קבלת נתונים המעדכן הפרטים לקובץ ListAllInformation, כאשר הוא מגיע לשלוחה זו הוא צריך להקיש פעם שנייה את מספר הזהות שלו כדי שזה יהיה הזיהוי שלו ושזה יירשם לקובץ ListAllInformation בעמודה ראשונה בשורה שלו. אחרי סיום ההרשמה בקבלת נתונים כל הפרטים שלו נשמרו בקובץ ListAllInformation כאשר המספר זהות שלו ראשונה בשורה, כעת הוא חוזר לכניסה למערכת וכעת הוא צריך להקיש פעם שלישית את מספר הזהות שלו כדי להגיד למערכת מה מספר הזיהוי שלו והמערכת תחפש את זה בקובץ ListAllInformation ועכשיו כבר כן תמצא את זיהויו וכעת כבר יוכל להיכנס.
זאת אומרת שכל בן אדם כאשר הוא נכנס בפעם הראשונה למערכת הוא חייב להקיש במשך השיחה 3 פעמים את מספר הזהות שלו ורק אחרי כל אלו ועוד כמה פרטים אישיים יזכה להירשם ולהיות מורשה כניסה למערכת. וזה ההההבעיה שלי, כי מובן ופשוט שדבר כזה מרגיז מאוד לאנשים ואי אפשר לעבוד ככה. אז ברצוני לדעת אם בכל זאת יש איזושהי עיצה איך להגדיר כניסה לפי זיהוי קובץ ListAllInformation ומי שלא רשום שיירשם בקבלת נתונים והפרטים שלו יעודכנו לקובץ אך שלא יצטרך להקיש כנ"ל 3 פעמים המ.ז.[אם לא יהיה לי אופציה אחרת אולי אשלח בקשה לפיתוח [עריכה: וכך אכן עשיתי, כאן] שיהיה ניתן להגדיר בשלוחה של זיהוי לפי קובץ ListAllInformation שלא יצטרך להקיש את הזיהוי שלו אלא המערכת תזכור את הזיהוי שהקיש בשלב קודם [הגם ששם זה היה סוג זיהוי אחר] ותחפש את זה בקובץ ListAllInformation ואם תמצא את זה תתן לו להיכנס ואם לא תעביר כפי שהוגדר.
אם ייפתח אפשרות כזה, אז אוכל להגדיר שדבר ראשון בכניסה למערכת מקישים מספר זהות פעם ראשונה ואחרונה בשלוחת זיהוי לפי הקשת מספר זהות תקינה, כעת המערכת תזכור את זה, כעת יעבור לשלוחת זיהוי לפי ListAllInformation ולא יצטרך להקיש את הזיהוי שלו אלא המערכת תזכור את מספר הזהות שהקיש קודם, אם הוא רשום בקובץ ListAllInformation ייכנס לשלוחות המערכת, ואם לא יעבור להרשמה בקבלת נתונים, כאן גם לא יצטרך להקיש שוב הזיהוי כיון שכאן ניתן להגדיר שהזיהוי איתו הזדהה בשלב קודם הוא שיהיה העמודה הראשונה המתעדכנת בקובץ ListAllInformation, לאחר סיום הרישום כאשר שוב יעבור לזיהוי לפי קובץ ListAllInformation גם כן לא יצטרך להקיש שוב את מספר הזהות כיון שהמערכת תזכור את אשר הקיש ותבדוק את זה בקובץ ListAllInformation ועכשיו כן תמצא את זה ותכניס אותו היישר לשלוחות המערכת. נמצא שכל אדם בין אם נכנס פעם ראשונה וצריך רישום ובין אם נכנס פעם שנייה ולא צריך רישום - כולם לא יקישו את מספר הזהות יותר מפעם אחת בכל השיחה.]בתקווה לעזרה, ובתודה מראש.
-
@בסייעתא-דשמיא-0 אמר בבזיהוי לפי קובץ ListAllInformation, שיילקח הזיהוי שהוקש בשלב קודם בסוג זיהוי אחר:
נכון שברישום בקבלת נתונים יש אפשרות שמספר הזיהוי איתו הזדהה בשלב קודם הוא יהיה כעת הזיהוי וזה יירשם בעמודה ראשונה בשורה שלו בקובץ ListAllInformation
לא היה לי כח לקרוא הכל
אבל כאן יש אי הבנה קטנה אני התכוונתי לזה -
@שמחה-זו-הסיסמא אמר בבזיהוי לפי קובץ ListAllInformation, שיילקח הזיהוי שהוקש בשלב קודם בסוג זיהוי אחר:
@בסייעתא-דשמיא-0 אמר בבזיהוי לפי קובץ ListAllInformation, שיילקח הזיהוי שהוקש בשלב קודם בסוג זיהוי אחר:
נכון שברישום בקבלת נתונים יש אפשרות שמספר הזיהוי איתו הזדהה בשלב קודם הוא יהיה כעת הזיהוי וזה יירשם בעמודה ראשונה בשורה שלו בקובץ ListAllInformation
לא היה לי כח לקרוא הכל
אבל כאן יש אי הבנה קטנה אני התכוונתי לזהאתה צודק, לגמרי שכחתי מהאופציה הזו [שקראתי אותה כבר מאה פעמים כאשר עדיין לא היתה רלוונטית בשבילי..].
אך כמו ש @חוויה-טלפונית כבר כתב:
כך שמקסימום (אם לא תרצה לעשות שלוחות נפרדות) זה להקיש פעמיים
אך עדיין בעיה זו של פעמיים נשארה.
בכל אופן תודה רבה לכם. -
מה רע בזה ?
-
מה רע בזה ?
נכון, את זה אני ממילא עושה, רק אמרתי שנכון שלא יצטרך להקיש 3 פעמים וכפי שציינת לעיל, וכן הוא באמת, אך 2 פעמים עדיין יצטרך להקיש כל מי שנכנס בפעם הראשון ונרשם למערכת [בפעם הראשון מקיש את מספר הזהות שלו לצורך כניסה לפי קובץ ListAllInformation, ואחר שהמערכת מזהה שהוא לא נמצא בקובץ ListAllInformation אז היא מעבירה אותו לשלוחת ההרשמה, שם דבר ראשון הוא צריך להקיש את מספר הזהות שלו כדי שהיא תיכנס לעמודה הראשונה בקובץ ListAllInformation לצורך זיהויו.
2 פעמים זה לא נורא, אך עדיין היה פחות מרגיז אם היה אופציה להגדיר שאם הקיש מספר לצורך זיהוי בקובץ ListAllInformation והוא לא רשום שם ועובר לשלוחת קבלת נתונים אז שהמערכת תמשיך לזהות אותו לפי ההקשה שהקיש.
ושוב תודה על העזרה ההדדית. -
@בסייעתא-דשמיא-0
אתה יכול לעשות בהתחלה תפריט בחירה להרשמה או להתחברות -
@חוויה-טלפונית אמר בבזיהוי לפי קובץ ListAllInformation, שיילקח הזיהוי שהוקש בשלב קודם בסוג זיהוי אחר:
@בסייעתא-דשמיא-0
אתה יכול לעשות בהתחלה תפריט בחירה להרשמה או להתחברותנכון ! לא חשבתי על זה !
תודה רבה, אין מילים על העזרה שלכם ! -
-