הקראת גוגל דוקס/שיטס
-
@הרב אם עדיין לא הסתדרת ותרצה עזרה תוכל להעלות כתובת אמייל ואשמח לצור אתך קשר ולעזור לך
(תוכל למחוק מיד אחרי זה מאחר שאני מקבל הודעה במייל) -
@איסר כתב בהקראת גוגל דוקס/שיטס:
האם תוכל לעשות שהגוגל דוקס יעדכן כל פעם מחדש את קובץ M0002
תגדיר טריגר להרצה כל שעה נניח... (אפשר גם לעשות בכל עריכה של הקובץ, אבל אני חושב שזה קצת מוגזם )
-
@אביי-ורבא כתב בהקראת גוגל דוקס/שיטס:
אפשר גם לעשות בכל עריכה של הקובץ
יש את זה כאופציה בהוספת טריגר או שצריך לזה נוסחה?
תודה -
@הלי זה לא טריגר להתקנה זה צריך להיות בפונקציה בשם
()onEdit
שקוראת לפונקציה שאתה רוצה להפעיל. -
@אביי-ורבא מדהים
רק שאדע שהבנתי נכון מה שאכתוב בפונקציה הנ"ל תופעל בעת עריכת הקובץ? (אפשר גם קריאה לפונקציה אחרת?)
לא משנה באיזה תא . נכון?
רק שאלה קטנה מה זה האות e שמופיעה שם (כי ראיתי שאפשר להשתמש גם בלי זה)
תודה רבה רבה. -
@הלי ציטוט
הפרמטר e בשמות הפונקציות שלמעלה הוא אובייקט אירוע שמועבר לפונקציה. האובייקט מכיל מידע לגבי ההקשר שגרם להפעלת הטריגר, אבל השימוש בו הוא אופציונלי.
-
@הלי כתב בהקראת גוגל דוקס/שיטס:
לא משנה באיזה תא . נכון?
נכון.
אפשר לעשות שרק עריכה בתא מסויים, ע"י תנאי שבודק האם התא שנערך (באמצעות הפרמטר e) הוא התא שצויין...function onEdit(e) { var sheetName = "שם הגיליון"; var cellH11 = "A1"; // התא המדובר var sheet_e = e.source.getActiveSheet().getName(); // קבלת שם הגיליון שבו בוצעה העריכה var cell_e = e.range.getA1Notation(); // קבלת התא שנערך Logger.log(e) Logger.log(sheet_e) Logger.log(cell_e) if (sheet_e !== sheetName || cell_e !== cellH11) { // התנאי שרק עם ערכי הגיליון והתא הנערך תואמים לאמור לעיל Logger.log("The edited cell is not A1 = " + sheet_e + cell_e) } else { Logger.log("הטווח שנערך אינו הטווח שצויין") } }
-
@אביי-ורבא תודה רבה רבה על העזרה והפירוט המלא
מהקישור ש @צדיק-תמים הביא הבנתי שמספיק לכתוב למשלvar cell_e = e.range
תתקן אותי אם אני טועה .
ועוד משהו אם הבנתי נכון כתבת שזה בודק אם בוצעה עריכה בגיליון מסוים ובתא ביחד ואם הבנתי נכון הקוד שכתבת בודק בעצם אם קיים אחד מהשניים תתקן אותי אם אני טועה
ובכל אופן תודה רבה רבה לכם -
@אביי-ורבא @משתמש-מתחיל
תודה על העזרה, עדכון קובץ ListAllInformation עובד מצוין!!!אבל למה זה לא מוריד שורה כשאני כותב %0A - לדוגמא א%0Aב?
ביטלתי את הקודים של החלפת הסימנים ועם כל זה זה לא עוזר
ביטלתי את זה כך עם שתי פסים //// body_doc = body_doc.replace(/\S*\http\S*/g, ' ! כאן יש לינק לאתר!'); // body_doc = body_doc.replace(/\S\=\S/g, ' '); // body_doc = body_doc.replace(/[&#$%*~^_+=><]/g, ' '); // body_doc = body_doc.replace(/\s{2,}/g, ' '); // body_doc = body_doc.replace(/@/g, ' שטרודל ')
-
@אברהם-מנס
בשביל שיוריד שורה אתה צריך לרשום שכל פעם שיש % יעשה \n
כמו זה
body_doc = body_doc.replace(/[% <]/g, '\n'); -
@אברהם-מנס
מכיון שלי זה לא נשמר,
תוכל אולי להעלות פה את הקוד בשלמותו, כולל מעקב שינוי תאים?
ממה יעזור לי!
תודה מאוד!(אפשר גם בתשלום סימלי)
ו@אביי-ורבא אם אתה רוצה בתשלום סימלי, שייך בשמחה
מה המייל? -
@ביתר-טהורה-0 כתב בהקראת גוגל דוקס/שיטס:
אם אתה רוצה בתשלום סימלי, שייך בשמחה
מה המייל?המייל של @אביי-ורבא זה 8140hp@gmail.com