מרכזיה בענן? זה לא בשמים! המרכזיה החדשה מבית 'ימות המשיח' - נתב שיחות חכם למענה אנושי. המערכת שתיתן לכם מענה הולם לצרכי העסק
-
מרכזיה בענן? זה לא בשמים!
המרכזיה החדשה מבית 'ימות המשיח' - נתב שיחות חכם למענה אנושי. המערכת שתיתן לכם מענה הולם לצרכי העסק.
את המתכנתים השארנו לנו, את הביצוע הקליל הנגשנו לכם!
עכשיו בהשקה חגיגית, אם לא תנסו - לא תדעו!
ללא צורך בהתקנה, שיחות נכנסות ויוצאות ממסך המחשב, ניהול שלוחות חכמות למענה אנושי, ועוד כמה הפתעות שיעשו לכם טוב בלב ובכיס...
קדימה... כנסו והירשמו
נהניתם? ספרו לנו, נשמח לשמוע על החוויה שלכם! טקבקו לנו בתגובות
-
-
-
@ימות-המשיח הוספתי נציג, ובמייל שהוא קיבל הוא עובר למערכת קליקי?
-
@ימות-המשיח נכנס ומבקש אימות טלפוני ואומר שהמספר כבר קיים במערכת ולא נותן לעשות אימות
-
-
@clickphone אמר במרכזיה בענן? זה לא בשמים! המרכזיה החדשה מבית 'ימות המשיח' - נתב שיחות חכם למענה אנושי. המערכת שתיתן לכם מענה הולם לצרכי העסק:
@ימות-המשיח נכנס ומבקש אימות טלפוני ואומר שהמספר כבר קיים במערכת ולא נותן לעשות אימות
לי זה כן נותן לעשות אימות.
אם המספר שלך כבר קיים, תיכנס עם שם המשתמש והסיסמא של קליקי או של חדרי הועידה -
@eliyahu
יש אפשרות להשתמש עם המערכת על מערכת קיימת ?
כי יש לי כבר מערכת בשימוש -
@clickphone אמר במרכזיה בענן? זה לא בשמים! המרכזיה החדשה מבית 'ימות המשיח' - נתב שיחות חכם למענה אנושי. המערכת שתיתן לכם מענה הולם לצרכי העסק:
גם לי זה תכותב
"קיים משתמש במערכת עם אותו מספר טלפון"
-
@WIZNITZ
תעשה התחברות עם כתובת המייל והסיסמא שהיה לך בקליקי או בחדרי ועידה, תבדוק אם זה עובד, אם לא תכתוב שוב ונבדוק -
הגדרתי נציג ואני לא מצליח להיכנס לשלוחה
-
@ימות-המשיח
ואווו זה מגניב זה חוסך 90% מהעבודה!!!
במקום כל השורות קוד וכו' -
@ימות-המשיח איפה נמצא התוסף שהופך טקסט לקול רובוטי?
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
תודה רבה על הפיתוח המדהים והנגיש,
האם אפשרי שיהיה אפ' להוסיף נציגים בלי כתובת אימייל , כי זה מוגדר כערך חובה! -
אין אפשרות להתחבר. מה עושים. זה רושם "היי, אנו רואים שכבר קיים חשבון
עם אימייל זה
ליצירת מרכזיה על המשתמש הזה המשך להתחברות או הרשם באמצעות מייל אחר" -
@קו-בית-יעקב גם לי זה עושה בעיות עם ההתחברות. חבל
-
@ימות-המשיח אני נכנס להרשמה, זה שולח לי צינתוק בשביל אימות, אבל כשאני לוחץ על האישור פעם ראשונה זה לא מגיב, ופעם שניה זה כותב לי כבר נעשה אימות, וזה לא נותן להמשיך הלאה.
מה עושים? -
@ימות-המשיח
גם לי יש את התקלה הזאת -
אני נתקלתי בזה ונסתי 4 פעמים ולא הלך
אבל עכשיו קיבלתי במייל 4 התראות על יחידות נמוכות
ב4 מערכות שונות
נו אז איך אני מגיע אליהם למעשה? -
@קו-בית-יעקב אמר במרכזיה בענן? זה לא בשמים! המרכזיה החדשה מבית 'ימות המשיח' - נתב שיחות חכם למענה אנושי. המערכת שתיתן לכם מענה הולם לצרכי העסק:
אין אפשרות להתחבר. מה עושים. זה רושם "היי, אנו רואים שכבר קיים חשבון
עם אימייל זה
ליצירת מרכזיה על המשתמש הזה המשך להתחברות או הרשם באמצעות מייל אחר"גם לי זה ככה אני לא מצליח להכנס משהו יודע מה לעשות???
מצרף תמונה: