דילוג על השלוחה הראשית בשעות מסוימות
-
כאשר מתקשרים אל המערכת שלי נכנסים לשלוחה הראשית.
האם שייך לעשות שבשעות מסויימות, המתקשר לא יכנס לשלוחה הראשית, אלא אוטומטית יתבצע דילוג לתת שלוחה מסויימת? -
@isi תעשה באקסס פילטר ותגדיר את זה בשלוחה הראשית.
-
@אורי-ש אמר בדילוג על השלוחה הראשית בשעות מסוימות:
@isi תעשה באקסס פילטר ותגדיר את זה בשלוחה הראשית.
אי אפשר דרך ההגדרות של המערכת?
אין לי ניסיון עם אקסס. -
@isi לא. תכתוב באיזה שעות אתה רוצה את הניתוב ולאיזה שלוחה ובלנ"ד אעלה לך את ההגדרות.
-
@פישל תודה רבה.
בשעות 12:00-14:00 לשלוחה 6>2>1וכן היכן אח"כ אני שם את הקובץ הזה, והאם צריך להגדיר בנוסף משהו באיזה מקום כדי שיכיר את הקובץ הזה.
-
@isi השעות האלו הם באופן קבוע כל השנה וכל הימים?
-
@isi תעתיק את ההגדרות האלו לשלוחה הראשית
אקסס פילטר check_access_filter=yes לאן יעבור access_filter_yes_goto=/1/2/6 ישאר בשלוחה מי שלא מורשה access_filter_no_goto=enter התנאים access_filter_1=g.12:00-14:00.sun-sat.*.*.*.*.*.*בהגדרות האלו במהלך כל השנה בין השעות 12:00-14:00 המאזינים יעברו לשלוחה 1/2/6
-
@פישל אמר בדילוג על השלוחה הראשית בשעות מסוימות:
@isi תעתיק את ההגדרות האלו לשלוחה הראשית
אקסס פילטר check_access_filter=yes לאן יעבור access_filter_yes_goto=/1/2/6 ישאר בשלוחה מי שלא מורשה access_filter_no_goto=enter התנאים access_filter_1=g.12:00-14:00.sun-sat.*.*.*.*.*.*בהגדרות האלו במהלך כל השנה בין השעות 12:00-14:00 המאזינים יעברו לשלוחה 1/2/6
תודה רבה. מצוין.
חשבתי שאקסס, הכוונה לקובץ של תוכנת אקסס. אני מבין כעת שהכוונה לסוג של נוסחה.מה הפירוש "ישאר בשלוחה מי שלא מורשה"?
-
@isi בכל השעות שהם לא בין 12:00-14:00 הם ישארו בשלוחה הראשית.
-
@isi
יש ג םאת זה
https://f2.freeivr.co.il/post/72644 -
@שמחה-זו-הסיסמא אמר בדילוג על השלוחה הראשית בשעות מסוימות:
@isi
יש ג םאת זה
https://f2.freeivr.co.il/post/72644האם את זה שייך גם לעשות בשלוחה ראשית שאליה נכנסים בהתקשרות הראשונית למערכת, או שזה רק לשלוחות פנימיות?
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות