שיפורים ושינויים במודול האזנה אחרונה - last_play
-
@מתעניין כתב בשיפורים ושינויים במודול האזנה אחרונה - last_play:
@eliyahu יש הגדרה למקש בהשמעת קבצים
control_play9=last_play_auto
והיא גם מחזירה לפי יציאה ולא לפי ניתוק
זה חוככה ואטלולא כי זה מחזיר אותו לאותו מקום היכן שנמצא.
לפחות את זה תשאיר בברירת מחדל...אוקיי. נבדוק את זה.
(לבינתיים אתה יכול להכניס הגדרה last_play_stop_type=hangup) -
@פישל לא, פשוט יש שלוחה של מנויים אבל ברגע שנגמר המנוי הוא יכול להכנס דרך חזרה למיקום האחרון לשלוחת המנויים, ויש לי צורך שהאפשרות של החזרה למיקום האחרון יהיה בשלוחה ראשית.
-
פוסט זה נמחק! -
@eliyahu כתב בשיפורים ושינויים במודול האזנה אחרונה - last_play:
@שמואל-מאיר כתב בשיפורים ושינויים במודול האזנה אחרונה - last_play:
@eliyahu סתם ככה בחזרה למיקום האחרון יש פרצה כיון שיש שלוחות שיש בהם אקסס פילטר וקורה שהמספר כבר לא רשאי להכנס שם אבל דרך חזרה למיקום האחרון הוא יכול להכנס, אשמח אם יהיה לזה פתרון
הפרצה היא לא במודול אלא בהגדרות המערכת שלך.
מהותו של המודול שהוא משמש "דרך קיצור" לשלוחות פנימיות במערכת, אתה צריך לדעת להכניס את חומות ההגנה שלך (אקסס פילטר וכד') גם בזה.זה מה שעשיתי אבל זה ממש מורכב.
-
@eliyahu תראה פעם זה באמת היה קיצור דרך
ונראה לי שאפילו באתר הוא היה נשאר בשלוחת האזנה אחרונה
אבל היום הוא פשוט עובר לשלוחה
אז זה ממש פירצה. -
זה מה שעשיתי אבל זה ממש מורכב.
בשביל זה אפשר לעשות האזנה אחרונה לא בכל המערכת אלא רק בשלוחות מסויימות
אולי ניתן לפתח להגדיר שמירה בכל השלוחות שתחת שלוחה X ואז לא תצטרך לרשום כל שלוחה בנפרד -
@שמחה-זו-הסיסמא אבל למשל יש לי שלוחה שניתן להאזין שם לקובץ לזמן מסויים שלאחריו השלוחה נחסמת אלא שאם אני לא מוחק את הקובץ עצמו אנשים ממשיכים להאזין דרך חזרה למיקום האחרון, ואני לא יכול להגדיר שלא ישמור האזנה כי אני רוצה שיוכלו לחזור למיקום האחרון בזמן שהשלוחה פתוחה.
-
@שמחה-זו-הסיסמא אני חושב שצריך לעשות שהחזרה למיקום האחרון יהיה מתואם עם כל סוגי ההגבלות והפלטרים.
-
@שמחה-זו-הסיסמא אני חושב שצריך לעשות שהחזרה למיקום האחרון יהיה מתואם עם כל סוגי ההגבלות והפלטרים.
זה לא נראה לי אפשרי במיוחד אם הפילטרים לא מוגדרים בשלוחה עצמה (הרבה פעמים הפילטרים הם בשלוחות קודמות)
@שמחה-זו-הסיסמא אבל למשל יש לי שלוחה שניתן להאזין שם לקובץ לזמן מסויים שלאחריו השלוחה נחסמת אלא שאם אני לא מוחק את הקובץ עצמו אנשים ממשיכים להאזין דרך חזרה למיקום האחרון, ואני לא יכול להגדיר שלא ישמור האזנה כי אני רוצה שיוכלו לחזור למיקום האחרון בזמן שהשלוחה פתוחה.
תוכל לעשות שלוחה ייעודית של חזרה למיקום האחרון לאותה שלוחה ושם להוסיף את אותה הגבלה.
-
@שמחה-זו-הסיסמא אבל כל הרעיון זה שבאותו מקש חוזרים לכל מקום במערכת, ולא להתחיל לעשות חזרה בשביל כל שלוחה בנפרד.
-
@שמואל-מאיר - @eliyahu
אני הגדרתי כדלהלן:last_play_from_folders=1/2,2/2
ובשלוחה 1/2 שומעים את ההודעות מהסוף להתחלה
ובשלוחה 2/2 שומעים את אותם הודעות מהתחלה לסוףובכל פעם שנכנסים לשלוחה של האזנה האחרונה הנ"ל מגיעים למקום האחרון שבו האזינו במערכת
בקיצור כאילו שהייתי מגדירtype=last_play
ולא יותר
לעוד מישהו יש את התקלה הזאתי? -
@יודעלע לא מכיר כזאת תקלה.
תוכל לשלוח לי פרטי שיחה מהיום למייל שלי (eliyahu@yemot.co.il) ונבדוק את זה