לא נפתר בקבלת נתונים - קבלת מייל כפול
-
שלום וברכה
רציתי לשאול אני הגדרתי בקבלת נתונים לקבל מייל בכל קבלת נתון
מה שקורה שרוב הפעמים אני מקבל שתי מיילים על אותו קבלת נתון
וחוץ מזה אני מקבל את הנתונים בצורה מוזרה - (מצורף תיעוד) תוכן המייל למעלה - וקובץ הקלטת הנתונים ממש למטה צריך לגלול בכדי להגיע לזה
למה זה?
אני כן שמתי לב שמי שרשום ברשימת EnterID אז אני מקבל מייל אחד ואם הוא לא רשום ב EnterID אז אני מקבל שתי מיילים איך עושים שאני יקבל גם רק מייל אחד.אבל בכל מקרה גם אם הוא רשום אני מקבל את המייל כמו שמצורף כאן - הקובץ ממש רחוק מתוכן המייל
תודה רבה
לחץ כאן בשביל לראות תיעוד מהמייל
ובנוסף כאן אפשר לראות שאני מקבל את אותו מייל פעמיים - הכנסת נתונים - 6
שוב תודה רבה -
@קובי-י כתב בבקבלת נתונים - קבלת מייל כפול:
שלום וברכה
רציתי לשאול אני הגדרתי בקבלת נתונים לקבל מייל בכל קבלת נתון
מה שקורה שרוב הפעמים אני מקבל שתי מיילים על אותו קבלת נתון
וחוץ מזה אני מקבל את הנתונים בצורה מוזרה - (מצורף תיעוד) תוכן המייל למעלה - וקובץ הקלטת הנתונים ממש למטה צריך לגלול בכדי להגיע לזה
למה זה?
אני כן שמתי לב שמי שרשום ברשימת EnterID אז אני מקבל מייל אחד ואם הוא לא רשום ב EnterID אז אני מקבל שתי מיילים איך עושים שאני יקבל גם רק מייל אחד.אבל בכל מקרה גם אם הוא רשום אני מקבל את המייל כמו שמצורף כאן - הקובץ ממש רחוק מתוכן המייל
תודה רבה
לחץ כאן בשביל לראות תיעוד מהמייל
ובנוסף כאן אפשר לראות שאני מקבל את אותו מייל פעמיים - הכנסת נתונים - 6
שוב תודה רבהלא יודע אם זה ככה גם בקבלת נתונים אבל אולי זה קשור.....
שליחה בניתוק שיחה
לאחר שהמשתמש ניתק את השיחה (מכל שלוחה שהיא במערכת) המערכת שולחת לשרת את כל הנתונים שנאספו עד עכשיו בשלוחה, בתוספת הפרמטרים הבאיםhangup=yes - פרמטר שמציין שהמשתמש ניתק את השיחה
ApiHangupExtension=שלוחה פרמטר שמציין את השלוחה בה המשתמש ניתק את השיחה (לדוגמה אם המשתמש ניתק בשלוחה 3 אז יופיע בערך ApiHangupExtension=/3)
כברירת מחדל, שליחת הנתונים היא לכתובת שהוגדרה בשלוחה.
ניתן להגדיר שבניתוק ישלח ללינק אחר
ההגדרה היאapi_hangup_link=https://example.com/YemotApi/hangup
כדי לבטל את השליחה בניתוק שיחה יש להגדיר
api_hangup_send=no
תנסה להגדיר ככה
-
@yosafizak
דבר ראשון תודה רבה על העזרה!
כן אבל למה מי שרשום בEnterID הוא לא שולח כפול?
וחוץ מזה מה זה הרווח הזה במייל כמו שרואים בסרטון?
תודה רבה -
@yosafizak
חוץ מזה זה לא עזר לשתייהם
אם יהיה למישהו מידע אני ישמח
תודה -
-
אולי זה באג?
-
-
-
אולי זה באג?
לי דווקא נראה שזה איזה שהיא הגדרה לא נכונה / חוסר הגדרה
אולי ל- @eliyahu / @ימות-המשיח / @שמואל / @שמחה-זו-הסיסמא ולכל שאר המבינים תהיה תשובה -
@yosafizak
כן אבל ההגדרות מצורפות למעלה והכל נראה טוב לא? -
אה סליחה אני רואה שלא שמתי את ההגדרה
אז הנה ההגדרה מצורף
תודה רבה לכולםtype=recording_and_entering_data title= add_to_list_all_information=yes ;skip_key=* ;save_and_exit=* 000-option=10-60 050-option=-0-10-Number-----------InsertLettersTypeChangeNo- 051-option=2-1-10-File--from_folder---------InsertLettersTypeChangeNo- 052-option=2-1-10-File--from_folder---------InsertLettersTypeChangeNo- 053-option=-0-10-Number-----------InsertLettersTypeChangeNo- 054-option=-0-10-Number-----------InsertLettersTypeChangeNo- 055-option=-0-10-Number-----------InsertLettersTypeChangeNo- 056-option=-0-10-Number-----------InsertLettersTypeChangeNo- 057-option=-0-10-Number-----------InsertLettersTypeChangeNo- 058-option=-0-10-Number-----------InsertLettersTypeChangeNo- 059-option=-0-10-Number-----------InsertLettersTypeChangeNo- 060-option=-0-10-Number-----------InsertLettersTypeChangeNo- 061-option=-0-10-Number-----------InsertLettersTypeChangeNo- recording_and_entering_data_copy_to_folder=/41 recording_and_entering_data_approval_all_copy_folder=/41 say_approval_number=say_approval_no_number booking_Folder-1=12 set_ok_send_mail=yes set_ok_send_mail_special=yes api_hangup_send=no recording_and_entering_data_end_goto=/23 recording_and_entering_data_exit_goto=/12 recording_and_entering_data_error_goto=/12 go_to_from_tzintuk=yes check_list_tzintuk=1 go_to_from_tzintuk_found=in_extension go_to_from_tzintuk_not_found=/31 go_to_from_tzintuk_say_message_according_to_situation=yes
-
אה סליחה אני רואה שלא שמתי את ההגדרה
אז הנה ההגדרה מצורף
תודה רבה לכולםtype=recording_and_entering_data title= add_to_list_all_information=yes ;skip_key=* ;save_and_exit=* 000-option=10-60 050-option=-0-10-Number-----------InsertLettersTypeChangeNo- 051-option=2-1-10-File--from_folder---------InsertLettersTypeChangeNo- 052-option=2-1-10-File--from_folder---------InsertLettersTypeChangeNo- 053-option=-0-10-Number-----------InsertLettersTypeChangeNo- 054-option=-0-10-Number-----------InsertLettersTypeChangeNo- 055-option=-0-10-Number-----------InsertLettersTypeChangeNo- 056-option=-0-10-Number-----------InsertLettersTypeChangeNo- 057-option=-0-10-Number-----------InsertLettersTypeChangeNo- 058-option=-0-10-Number-----------InsertLettersTypeChangeNo- 059-option=-0-10-Number-----------InsertLettersTypeChangeNo- 060-option=-0-10-Number-----------InsertLettersTypeChangeNo- 061-option=-0-10-Number-----------InsertLettersTypeChangeNo- recording_and_entering_data_copy_to_folder=/41 recording_and_entering_data_approval_all_copy_folder=/41 say_approval_number=say_approval_no_number booking_Folder-1=12 set_ok_send_mail=yes set_ok_send_mail_special=yes api_hangup_send=no recording_and_entering_data_end_goto=/23 recording_and_entering_data_exit_goto=/12 recording_and_entering_data_error_goto=/12 go_to_from_tzintuk=yes check_list_tzintuk=1 go_to_from_tzintuk_found=in_extension go_to_from_tzintuk_not_found=/31 go_to_from_tzintuk_say_message_according_to_situation=yes
אני באמת לא יודע אם זה קשור אבל לפחות תנסה,
תמחק את שורה 23 בקוד ותעדכן,אולי זה יעזור -
@yosafizak
תודה רבה לך
אבל לא עזר
אני ישמח אם תחשוב על עוד אפשרות
תודה רבה -
set_ok_send_mail=yes
set_ok_send_mail_special=yesיש כאן 2 הגדרות שונות של שליחה למייל
-
@eliyahu
נכון כל אחד שולח סוג מייל אחר - סוג דוח אחר -
-
@eliyahu
יש לך אולי רעיון אחר?
כי אתה צודק אני באמת מקבל מייל אחד על הגדרה אחת
ועל ההגדרה הזאת - set_ok_send_mail=yes - אני מקבל שתי מיילים אותו דבר
תודה רבה רבה -
@קובי-י אולי זה באג
תשלח פרטי שיחה לשירות לקוחות -
@eliyahu תודה רבה
-
@eliyahu @yosafizak
תודה רבה לכם
אמרו לי בתמיכה
שפשוט בשמות של המוצרים היה אחד השמות - תפו"א ,וזה גרם לבעיות הסימן הזה " מחקתי את זה ואני באמת מקבל רק מייל אחד
אבל עדיין המייל הזה ארוך אפשר לראות כאן גם שזה ארוך וגם את סימן ה " בתפו"א.
אם יהיה למישהו משהו לעזור למה אני מקבל מייל כזה ארוך וריק
אני ישמח לתשובה תודה רבה מראש. -
@eliyahu @yosafizak
סידרו לי את זה בתמיכה
תודה רבה לכם
עכשיו זה מצויין -
הם אמרו שזה לא היה באג אלא עניין טכני שסודר
שוב תודה רבה