הגדרות שישפיעו על כל השלוחות שתחת שלוחה זו
-
@אליהו-הנביא-2 אני לא רוצה קומבינות אלא הגדרות שעובדות על מערכת קיימת כבר. וחוץ מזה שמה שכתבת לעשות ממש לא ברור.
-
@אליהו-הנביא-2 תסביר בדיוק מה לעשות
-
@גמח-0 כתב בהגדרות שישפיעו על כל השלוחות שתחת שלוחה זו:
@אליהו-הנביא-2 תסביר בדיוק מה לעשות
פשוט מאד הוא צריך לראות שבקובץ ivr ובקובץ ext של השלוחות הללו לא מוגדר הגדרת שפה בכלל ולדוג' עם השלוחה היא 10 אז לעשות את כל השלוחות תחת שלוחה 100 ולשיך לשלוחה 100 בדרך רשמית/לא רשמית מספר ולעשות בשלוחה 10 ראוטינג ימות למספר הזה + הגדרת השפה שהוא רוצה ולעשות גם הגדרה שמקש כוכבית [סולמית רק בשלוחה 100 ולא בתפריטים שמתחת] יוכל להיות שלוחה ולעשות לכל שלוחות התפריט שמתחת לשלוחה 100 במקש כוכבית [+שלוחה סולמית רק בשלוחה 100] ראוטינג ימות למערכת הרגילה + הגדרת שפה לדוג' עברית כך שמי שיחזור לתפריט הראשי תחזור השפה להיות עברית ודרך אגב אין דרך כזו ב api כפי הידוע לי ואני מבין ב php וב api אומנם לא הרבה אבל אני בעלה של מערכת ההגדרות המתקדמות ivrפון 093136561 או 0796067747 ניתן גם לעבור דרך הפורום הטלפוני [מתמחים פון במספר החדש כי הקודם נחסם] 0747955481 שלוחה [העברו את 9] 1/9/1/8 אבל תשאל מומחים יותר כפי הידוע לי אין
-
@שמואל-מאיר כתב בהגדרות שישפיעו על כל השלוחות שתחת שלוחה זו:
אני חושב שכמו שיש קובץ IVR שמשפיע על כל המערכת היה טוב אם היה קובץ שמשפיע על כל השלוחות שתחת אותה שלוחה, וכך זה היה חוסך למשל שאם אני רוצה להגדיר מקשים שונים בזמן האזנה לקובץ לכל שלוחה בנפרד למשל למנוים ולשלוחה שלא מנויים לא הייתי צריך להגדיר ב120 שלוחות הגדרות אחרות אלא פשוט בשלוחה הראשית של האלו שלא מנויים הייתי שם את הקובץ הזה, ונדמה לי שזה יכול לעזור לעוד דברים.
בינתיים אין כזה אופצייה, ופעם שאלתי את שירות הלקוחות האם אפשרי לפיתוח והם לא רצו לחשוב על זה [זה דבר מסובך מאוד, תחשוב שכשאדם נכנס לשלוחת השמעת קבצים שהיא תחת 5 שלוחות אז המערכת תצטרך לבדוק כל ההגדרות של 5 קבצי ה- IVR שבכל השלוחות שחוצה לה...]. מה שכן, אאל"ט אצל @אביי-ורבא ניתן לרכוש תוכנה שע"י ניתן להשחיל הגדרות מסויימות לעשרות שלוחות בבת אחת ללא נגיעה או שינוי בשלוחות מלבד זה.
הצלחה. -
לא הבנתי למה באמת לא להגדיר לכל השלוחות אבל עם אתה אומר שככל הנראה יש לו הרבה שלוחות רעיון
-
@בסייעתא-דשמיא-0 כתב בהגדרות שישפיעו על כל השלוחות שתחת שלוחה זו:
זה דבר מסובך מאוד, תחשוב שכשאדם נכנס לשלוחת השמעת קבצים שהיא תחת 5 שלוחות אז המערכת תצטרך לבדוק כל ההגדרות של 5 קבצי ה- IVR שבכל השלוחות שחוצה לה...
אני חושב שלא לא כ"כ מסובך, ניתן לעשות שהמערכת תטען את ההגדרות מהקובץ וזה ימשיך לרוץ במערכת, וכל עוד שזה לא "נפגש" באותה הגדרה בשלוחה אחרת ימשיך להתייחס להגדרה הנ"ל,
לא צריך לעשות שבכל כניסה לשלוחה חדשה יבדוק מחדש את הקובץ [רק בדומה לכניסת ID ש"זוכר" את זה אח"כ],
או לחילופין, שהמערכת תשמור את הנתון של נתיב השלוחה ששם יש את הקובץ הזה, ותמשיך לבדוק משם, עד שיפגוש בשלוחה אחרת שוב קובץ כזה, אז יעדכן אצלו את הנתיב ויבדוק משם, -
@שמואל-מאיר
וכך גם היו משלבים 20 מערכות תחת מערכת אחת, והיה נהיה שמח (לימות בעיקר,) -
@963 כתב בהגדרות שישפיעו על כל השלוחות שתחת שלוחה זו:
@בסייעתא-דשמיא-0 כתב בהגדרות שישפיעו על כל השלוחות שתחת שלוחה זו:
זה דבר מסובך מאוד, תחשוב שכשאדם נכנס לשלוחת השמעת קבצים שהיא תחת 5 שלוחות אז המערכת תצטרך לבדוק כל ההגדרות של 5 קבצי ה- IVR שבכל השלוחות שחוצה לה...
אני חושב שלא לא כ"כ מסובך, ניתן לעשות שהמערכת תטען את ההגדרות מהקובץ וזה ימשיך לרוץ במערכת, וכל עוד שזה לא "נפגש" באותה הגדרה בשלוחה אחרת ימשיך להתייחס להגדרה הנ"ל,
לא צריך לעשות שבכל כניסה לשלוחה חדשה יבדוק מחדש את הקובץ [רק בדומה לכניסת ID ש"זוכר" את זה אח"כ],
או לחילופין, שהמערכת תשמור את הנתון של נתיב השלוחה ששם יש את הקובץ הזה, ותמשיך לבדוק משם, עד שיפגוש בשלוחה אחרת שוב קובץ כזה, אז יעדכן אצלו את הנתיב ויבדוק משם,אם הבנתי אותך נכון -
יגדירו במערכת שהגדרות מסוימות ימשיכו לפעול בשלוחות הבאות אליהם המחייג מנווט, כל עוד לא הוגדר אחרת באותן שלוחות.
זה אומר שכל ביקור בשלוחה 'יעמיס' על הזיכרון המשויך לשיחה הזו את ההגדרות של השלוחה הזו, ובמעבר לשלוחה אחרת יעמיס את ההגדרות של השלוחה החדשה ויערוך בזיכרון את ההגדרות שמוגדרות בצורה שונה בשלוחה הזו.תסריט:
שלוחה 1
נתון א=1
נתון ב=2
שלוחה 2
נתון א=4
נתון ג=3במצב כזה כאשר המחייג יעבור בשלוחה 1 ואח"כ בשלוחה 2 המידע אודות השיחה יהיה כך:
נתון א=4
נתון ב=2
נתון ג=3למעשה הזיהוי של enter ID כבר פועל היום כך
-
@שואל-ברצינות אכן כך,
בעיקר התכוונתי באופן כללי, שזה לא צריך להיות מסובך, ולא חסרים דרכים למפתחים של ימות המשיח איך לעשות את זה.כשהתחלתי לעבוד עם הקוים של ימות "פחדתי" מקובץ
IVR.INI
מכיון שזה משפיע על כל המערכת, אח"כ הבנתי שזה פשוט קובץ טקסט רגיל עם סיומתINI
שכל הגדרה שמופיע שם רץ במערכת במשך כל השיחה, [ואם יש בשלוחה מסוימת הגדרה שונה, אז זה דורס את זה באופן זמני, ואח"כ כשיוצא מהשלוחה המערכת "זוכרת" את ההגדרה הקודמת שקיבלה מקובץIVR.INI
,או שטוענת מחדש את קובץIVR.INI
... משהו בכיוון הזה.] -
@שואל-ברצינות אכן כך,
בעיקר התכוונתי באופן כללי, שזה לא צריך להיות מסובך, ולא חסרים דרכים למפתחים של ימות המשיח איך לעשות את זה.כשהתחלתי לעבוד עם הקוים של ימות "פחדתי" מקובץ
IVR.INI
מכיון שזה משפיע על כל המערכת, אח"כ הבנתי שזה פשוט קובץ טקסט רגיל עם סיומתINI
שכל הגדרה שמופיע שם רץ במערכת במשך כל השיחה, [ואם יש בשלוחה מסוימת הגדרה שונה, אז זה דורס את זה באופן זמני, ואח"כ כשיוצא מהשלוחה המערכת "זוכרת" את ההגדרה הקודמת שקיבלה מקובץIVR.INI
,או שטוענת מחדש את קובץIVR.INI
... משהו בכיוון הזה.]אני מניח שבמקרה הזה יצטרכו לעבוד על כל המודלים של כל השלוחות כדי להתאים לאופן הפעולה שאתה מציע
-
@שואל-ברצינות ממש לא נכון..
כל השלוחות ימשיכו לעבוד בדיוק כפי שהיה.
רק שכמו שיש היום קובץIVR.INI
שרץ במערכת ועובד בכל מקום שאין לו הגדרה "סותרת" [דהיינו הגדרה מפורשת בשלוחה הספציפית], כך בדיוק אפשר לעשות עוד קובץ שירוץ ג"כ באופן זמני בכל מקום שאין לו הגדרה "סותרת" בשלוחה,
או לחילופין שירוץ כל הזמן רק עוד נתון אחד, והוא: נתיב הקובץ המיוחד המדובר כאן ולפי זה ידע לבדוק את ההגדרות משם,
המפתחים של ימות שיודעים באופן מדוייק איך המערכת עובדת מאחורי הקלעים יוכלו למצוא מספיק דרכים איך לעשות את זה.קודם כל נראה מי שירצה לשלם על זה ולפנות לימות להצעת מחיר, אני חושב שאין טעם להמשיך לדון בזה סתם.
-
@שואל-ברצינות ממש לא נכון..
כל השלוחות ימשיכו לעבוד בדיוק כפי שהיה.
רק שכמו שיש היום קובץIVR.INI
שרץ במערכת ועובד בכל מקום שאין לו הגדרה "סותרת" [דהיינו הגדרה מפורשת בשלוחה הספציפית], כך בדיוק אפשר לעשות עוד קובץ שירוץ ג"כ באופן זמני בכל מקום שאין לו הגדרה "סותרת" בשלוחה,
או לחילופין שירוץ כל הזמן רק עוד נתון אחד, והוא: נתיב הקובץ המיוחד המדובר כאן ולפי זה ידע לבדוק את ההגדרות משם,
המפתחים של ימות שיודעים באופן מדוייק איך המערכת עובדת מאחורי הקלעים יוכלו למצוא מספיק דרכים איך לעשות את זה.קודם כל נראה מי שירצה לשלם על זה ולפנות לימות להצעת מחיר, אני חושב שאין טעם להמשיך לדון בזה סתם.
מנקודת המבט שלי כמפתח אין כזה מושג 'קובץ שרץ בכל מקום'
אלא פונקציה בכל מודול שיוצרת לדוג' מערך שממזג את הערכים מקובץ ivr.ini עם הערכים מקובץ ext.ini בשלוחה, ופונקציה ייעודית עבור enter ID שמעדכנת את המשתנים הרלוונטיים במסד הנתונים לפי מזהה שיחה -
@בעזרת-ה כתב בהגדרות שישפיעו על כל השלוחות שתחת שלוחה זו:
@שמואל-מאיר
וכך גם היו משלבים 20 מערכות תחת מערכת אחת, והיה נהיה שמח (לימות בעיקר,)מה הקשר???
-
@שמואל-מאיר
פשוט ביותר, אם יהיו הגדרות ivr לכל תפריט, אז כל תפריט יהפוך למערכת נפרדת בעצם, והכל תחת מספר ראשי אחד, כך שיוכלו לשלב הרבה מערכות תכנים קטנות תחת מערכת אחת, ומספרי הדקות הנכנסות יעלו וימות יאכלו את זה. -
ומספרי הדקות הנכנסות יעלו וימות יאכלו את זה.
לא נראה שיש לימות בעיה עם עליית כמות הדקות הנכנסות
-
@שואל-ברצינות כתב בהגדרות שישפיעו על כל השלוחות שתחת שלוחה זו:
אלא פונקציה בכל מודול שיוצרת לדוג' מערך שממזג את הערכים מקובץ ivr.ini עם הערכים מקובץ ext.ini בשלוחה, ופונקציה ייעודית עבור enter ID שמעדכנת את המשתנים הרלוונטיים במסד הנתונים לפי מזהה שיחה
אם הפונקציה הזו היא פונקציה כללית לכל המודולים, ולא פונקציה נפרדת לכל מודול (כמו למשל הגדרות להטמעה בכל מודול, שניתן להוסיף שם דברים נוספים בלי לגעת בכל המודולים (אני מקווה בכל אופן))
אז אפשר פשוט לשנות את הפונקציה הזו... -
@שואל-ברצינות כתב בהגדרות שישפיעו על כל השלוחות שתחת שלוחה זו:
ומספרי הדקות הנכנסות יעלו וימות יאכלו את זה.
לא נראה שיש לימות בעיה עם עליית כמות הדקות הנכנסות
למה לא נראה לך שעם בן אדם יבוא וירצה לקבל תגמול אז הוא ישייך כמה מספרים למערכת וישווק אותם אז ברגע שיהיה את זה יהיה המון שיעשו את זה וירווחו את הדקות אז כרגע המנהל של מתמחים פון עשה את זה הוא שילב קו תורני כל שהוא שבגלל שיש לו ניסיון במערכות ביקשו ממנו להקים ולתחזק וגם את מערכת ההגדרות את הפורום את וגם את הפורום php api ויכול להיות שעוד כמה שהוא לא מגלה ודרך אגב הוא גילה את הקומבינה שכשמגדירים בשלוחת ראוטינג הגדרה זה עובר למערכת השנייה כי הוא השתמש עם זה לכמה מערכות חלק הוא כן שייך
-
@שואל-ברצינות
שום עליה בדקות נכנסות, את הדקות יש להם במילא, כי כל הקוים הקטנים לא יהיה להם יותר מאזינים,
ההבדל הוא רק שהכל יהיה תחת מספר ראשי אחד, ואז מאות מערכות שלא היו זכאים לקבל תגמול, פתאום כן יהיו זכאים.
אני מאמין שימות עושים קופה די יפה מכל המערכות הקטנות, כל הוואצאפ פונים וכדו, עם ה3 אלף דקות בחודש. -
@שואל-ברצינות
שום עליה בדקות נכנסות, את הדקות יש להם במילא, כי כל הקוים הקטנים לא יהיה להם יותר מאזינים,
ההבדל הוא רק שהכל יהיה תחת מספר ראשי אחד, ואז מאות מערכות שלא היו זכאים לקבל תגמול, פתאום כן יהיו זכאים.
אני מאמין שימות עושים קופה די יפה מכל המערכות הקטנות, כל הוואצאפ פונים וכדו, עם ה3 אלף דקות בחודש.ולמה זה לא אפשרי היום?
מה מיוחד דווקא בהגדרה הזו? -
@שואל-ברצינות
היום זה גם אפשרי, אבל זה מאוד מאוד מסובך, ומבולגן.
כי לדוגמא כל מנהל מערכת יש לו רוצה הגדרות נפרדות להקשות שלו, נגיד האזנה אחרונה, אי אפשר לשלב 2 מערכות כשאחד רוצה האזנה אחרונה בהקשה על 9 ואחד רוצה בהקשה על *, וגם יהיו בלגנים שלמים אם מישהו מאזין לשני הקוים, ויחזור להאזנה אחרונה לשלןחה אחרת, שזה בעצם מערכת אחרת,
בקיצור, הבלגן העיקרי זה באמת בהגדרות ההקשה במהלך שמיעת קובץ ובהאזנה אחרונה,
אבל אם יגדירו שבכל תפריט כל ההגדרות משתנות לפי הivrשל תפריט זה, אז זה יהיה הרבה יותר קל.
למרות שעדיין יהיה קצת בלגן בניהול האתר, בצינתוקים, וכו'.